Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אצלי באוטו נוצרת מפעם לפעם בעייה ממש מוזרה,לאחר נסיעה ממושכת או מאומצת המאווררים של הרדיאטור ניכנסים לפעולה ולא מפסיקים עד שמכבים את האוטו,אבל אם נוסעים רגוע הכל עובד כשורה נידלק ונכבה כמו שצריך.

כבר החלפתי את כל הממסרים של מערכת המאווררים וגם את כל הפיוזים וגם החלפתי את היוניט חום האחראי על הפעלת המאוורים אבל בכל זאת הבעייה נשארה :| .

חשבתי אולי לעשות מעקף ולחבר את המאווררים מחדש דרך ממסרים ישירות למצבר ובכך לפתור את הבעיה שלי? או שיש עוד איזשהו יוניט שאני לא יודע עליו שאחראי גם הוא להפעלת המאווררים? אבל לפני שאני הולך לעשות את זה ולהיסתבך עם זה אשמח לשמוע את תגובתכם בעניין זה.

תודה מראש לכל העונים.

נ.ב: חשוב לציין שהאוטו לא מיתחמם ולא קר מדי כלומר הטמ"פ נשארת באותו מצב כמו שצריך להיות אבל המאווררים בכל זאת ממשיכים להיסתובב ולא יוצאים מהפעולה עד כיבוי הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כתבתי כבר שלאחר שאני מכבה את הרכב המצב מסתדר! גם אם זו התנעה מידית לאחר הכיבוי!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

וואי אנשים באמת תודה על התגובות! לא כולם ביחד!.

פורסם
וואי אנשים באמת תודה על התגובות! לא כולם ביחד!.

שלום עושה רושם שיש בעיה של מתח חוזר או ארקה לא טובה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יתכן שדני צודק ויתכן שהכל בסדר ואתה סתם מחפש מה לא בסדר שהכל בסדר, המאווררים נכנסים בזמן בנסיעה רגילה, האוטו לא מתחמם ושומר על טמפ עבודה, לדעתי הכל בסדר וזה טבעי שבנסיעה מאומצת מאווררים יעבדו יותר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

או קי אבל למה הם לא מתכבים גם אם האוטו כבר נעצר ואתה משאיר אותו דלוק לאחר מכן המאווררים ממשיכים לעבוד גם אם אני משאיר את האוטו דלוק ל חצי שעה!!! כן כן לחצי שעה והם ממשיכים לעבוד!!! נירא לי שתוך חצי שעה המנוע קופא מקור!

• תוכן חדש...