Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי '86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחת והשאלות הן:

1. האם היא באמת לא שותה דלק בכלל (1 ל-15?)

2. האם היא באמת מטוס? 700קג ל-70 כ''ס

3. מה עם האמינות?

4. מה עם החלקים?

תודה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

לא לא הגיוני שרכב כל כך ישן יצרוך כל כך מעט.

לא היא בכלל לא מטוס.

מנוע של אונו-אין בעית חלקים.

אמינות-ככה מאוד תלוי ברכב הספציפי-סהכ את תצפה לאמינות גבוהה.

לא כדאי לשלם יותר מ2000- שח

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למה שלא תהיה חסכונית עם מנוע 1000 ומשקל של 700 ק''ג? בנתונים טכניים עם מנוע ABARTH היא 70 כ''ס. - למה שלא תהיה מטוס? מטוס ריסוס לפחות? כמובן שאת המנוע צריך אולי קצת להחיות וזה בהחלט ניתן. באמת מנוע UNO? איכשהו הם לא דומים... בכל מקרה אתה מדבר מתוך ניסיון?

תודה!

פורסם

בקושי יש ג'וניור 903 שנוסעות, אני בספק אם תמצא אבארט.

תומראלי מבין קצת יותר ממני בחיות הקטנות האלה ואני בטוח שהוא יוכל לתרום לדיון.

חוצמזה יש את הדגם הזה של ביאנקי (A112) רק עד 85'.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מה עם הברנדה, תגיד?

פורסם

לי היתה פיאט 127 903CC שבקושי הסניפה דלק. כיוון קרבורטור זה הסוד.

הביאנקי חלקה איתה את אותו המנוע למרות שמנוע ה 70 HP הוא כבר סיפור אחר, אבל בכל זאת המשקל העצמי הנמוך לכאורה ישפר את הצריכה.

בכל מקרה אם נופלת לך אבארט ליד במחיר אלפי ש"ח בודדים לך על זה. הדגם הוא דגם קלאסי.

למרות שאני לא בטוח שב 1986 עוד ייצרו את האבארט.

אני מצרף תמונות מאיטליה בעניין

P8230104.jpg

P8230110.jpg

פורסם

אז נעשה קצת סדר: אוטוביאנקי יוצרה עד 1985 החל משנה זו יוצרה ה Y10 וברבות הימים נכחד השם אוטוביאנקי וכעת נקרא לנצ'יה. בשנות השמונים היו 4 סדרות של גימור ומנוע - הגו'ניור אשר חלק מנוע עם הפיאט 127, העילית אותו דגם רק יותר מאובזר, אלגנס מנוע 1100 אשר הורכב באונו של שנות השמונים המוקדמות (לא פייר) וכמובן האברט עם 70 או 75 כ"ס (לא זכור לי בדיוק). מה שכן זכור לי שהרכב לזמנו היה בפירוש טיל קטן והתחרה עם הפיאט 127 ספורט,האינוצ'נטי, הויזה ספורט וכו'. כיום גם אם תמצא אבארט (בספק רב מאוד) קשה לי להאמין שהיא תיסע כימים עברו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...