Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ולחבר בעיה דומה שנינו עם מונו סוליד אודיו 900 rms ב1 אום רק שהסאבים שונים עכשיו תוך כדי שמיעה רצופה על ווליום 40 לצורך העיניין הסאבים עובדים פיקס אבל נגיד מעלים ל45 בווליום יש לסאב כמו ניתוקים כאלו חשוב לציין שהמגברים לא נכנסים לפרוטקשן פשוא הסאב מפסיק לכמה שניות וחוזר וכך חוזר

חלילה חשוב לציין שבקיקר נגיד אני שומע בווליום 30 כ10 דקות ואחר כך מעלה גם ל50 הכול עובד רגיל]

מה לעשות?

האם יש בעיה בסאבים?

האם יש בעיה במגבר?

האם משהו בחיבורים לא בסדר [חיבורי מכשיר\מגבר\+\-]?

או האלטרנטור נדפק?

האם יש קשר לקבל שכאילו הוא מתפרק ואז אין כוח לסאב ?

תודה רבה מראש לעוזרים

הכול יהיה בסדר

פורסם

מדבר החבר

לי אין קבל באוטו

ויש לציין שהסאב שלי /וי מקס/ עבד מצוין לפני כמה ימים על מגבר סטריאו בברידג'.

הסאב מפסיק לדפוק רק כאשר אני מרים את הסאב לווליום גבוה. יש לציין שהמגבר אינו מכוון לפוצץ את הסאב כך שלא ייתכן שהמגבר מעמיס יותר מדי על הסאב.

אתמול הרמתי שוב ווליום והסאב פשוט הפסיק לדפוק לחלוטין אפילו כאשר הנמכתי.

ואחרי משהו כמו שעתיים אני שומע מוסיקה ובלי שום קשר הסאב מתחיל שוב לעבוד.

הפכתי את המינוס והפלוס אבל הבעיה משיכה בשלה.

פורסם

אני אישית לא מכיר את המגבר ,

אבל אני משוכנע שהבעיה נובעת מזה שמערכת החשמל שלך פשוט לא מסוגלת להחזיק את המגבר .

עקב זאת בווליום גבוהה צריכת החשמל גודלת ובאיזה שהוא שלב פשוט לא מספיק חזקה כדי להפעיל את המגבר .

class ab ? או d ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מוזר שבקלאס D קורה דבר כזה אלב כנראה שעדיין...

תראה 1 אום זו התנגדות נמוכה בצורה קיצונית לזרם חשמלי, מה שיוצר עומס רציני על המערכת חשמל ברכב שלך.

מה שקורה הוא, כמו שכבר נאמר לך, מערכת החשמל ברכב שלך לא מספיקה "לייצר" את הזרם הנדרש על ידי המגבר, מה שאומר שהוא לא מקבל מספיק זרם עבודה כדי לספק את העוצמה שאתה דורש ממנו, וכתוצאה מהניתוק הרגעי, הצטבר מספיק זרם כדי לחזור ולפעול, עד למחסור הבא.

זה נובע ממספר סיבות שקשורות אחת לשניה, אך לא בהכרח:

1. מצבר חלש.

2. אלטרנטור שלא מסוגל לייצרים את כמות החשמל הדרושה (בווליום גבוה)

3. חיווט לא מספיק איכותי ו/או עבה.

4. מינוס שלא מחובר כראוי.

ויש עוד כמה קטנות, אבל הסיבות שציינתי הן המהותיות יותר.

דרך אגב, אל תגיע למצב הניתוקים כי זה יגרום בוודאות נזק למגבר שלך!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מצטרף לסימון!!!

לדעתי רוב הסיכויים שזה האלטרנטור שלא חזק מספיק!!!

ובנוסף המצבר.. אם אתה רוצה לשמוע כמו שצריך אז תצטרך לחזק את האלטרנטור והמצבר(יכול להיותר שגם את החיווט) כי המגבר שלך שוחט את המערכת חשמל שלך באוטו כי הוא ה-1 אום....!!

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
מצטרף לסימון!!!

לדעתי רוב הסיכויים שזה האלטרנטור שלא חזק מספיק!!!

ובנוסף המצבר.. אם אתה רוצה לשמוע כמו שצריך אז תצטרך לחזק את האלטרנטור והמצבר(יכול להיותר שגם את החיווט) כי המגבר שלך שוחט את המערכת חשמל שלך באוטו כי הוא ה-1 אום....!!

בהצלחה.

מה אומר ומה אגיד [CADANCE Z7000 1500RMS 1OHM CLASS AB] בישביל לנצל את החיה הזו ב1 אוהם גם אלטרנטור 120A לא יספיק..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה VMAX, הוא יחיד? כי יחיד נראה לי יורד רק עד 2 אוהם (או שאני טועה) אבל בכל מקרה, אם הוא יחיד אין צורך ביותר מ400 וואט...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
מה אומר ומה אגיד [CADANCE Z7000 1500RMS 1OHM CLASS AB] בישביל לנצל את החיה הזו ב1 אוהם גם אלטרנטור 120A לא יספיק..
מה הקשר עכשיו חקדנס שלך.. הוא בכלל שוחט חשמל!!!!!

אבל זה גם לא חסר לו... אל תשקח הוא עובד על 1 אום..

ד.א .

לקדנס צריך משהו בסביבות ה200 A כדי לפתוח אותו...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

מצבר של 60A ואלטרנטור 100A יספיקו.

תמיר

פורסם

לכול העונים 100000 פעם תודה רבה אבל אני לא מבין את זה באורך פלא אצלי לפחות [הl7] הכול הסתדר אבל אני לא מבין איך זה יכול להיות? יש לציין שהרכב לא זז ממקמו שבוע ולא שמעתי אפילו שניה ורק בשמיעה הראשונית זה קרה עכשיו יכול להיות שפשוט הקבל התפרק ולא ייצב את המתח ברכב כמו שצריך ורק אחרי כמה זמן הוא התמלא??

הוספתי את השאלה כדי למנוע דברים מסוג זה בעתיד

תודה רבה לכול העוזרים

הכול יהיה בסדר

פורסם

סלומון תקשיב, אם אתה לא מוכר את האוטו, תעשה בדיקה לאלטרנטור, תראה מה המתח שהוא מוציא בעומס, ותדבר איתי, אם זה נמוך משהו, אני יעזור לך להחליף אלטרנטור, נעשה לחוטים שפצור שיהיה יותר זרם, ויהיה בסדר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הקבל מחובר, הוא תמיד מלא (וזהה למתח המצבר 12.6).

מה שקרה אצלך , זה כנראה שהמצבר היה מרוקן, ולכן לא תמך בצריכת הזרם של המגבר,

דבר שהתבטא בנפילת מתח .

אחרי פרק זמן מסויים , המצבר נטען , והתופעה חלפה.

ZZR

• תוכן חדש...