Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר בסקודה פייבוריט שנת 92.

בימים האחרונים (יכול להיות שזה קשור לגשמים שהגיעו), בזמן איתות לפעמים ההבהוב נעשה מקוטע.

הכוונה היא שאם נתייחס למחזור איתות בתור גל סינוס, חלק מהפסגות תהיינה מקוטעות או קופצניות, במקום לקבל גל חלק. עדיין, משכו של מחזור שלם לא משתנה.

הדבר קורה בשני הצדדים כך שפסלתי נורות שרופות או בתי נורה תקולים.

אשמח אם למישהו יש מושג.

תודה

עריכה: גם המלצות על חשמלאי טוב וישר באיזור שבין רמת גן לפ"ת תתקבלנה בברכה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה רפי. הסתכלתי היטב. כולן עובדות יופי, אך מקרטעות לאיטים. בחיווי בפנים הרכז זה מתורגם לאיתות מהיר וקופצני כאשר יש את הקרטוע.

היכן הקוצב נמצא, יכולים להגיע לשם מים? ההחלפה שלו היא דבר אפשרי עבור אדם עם חוש טכני וידע בחשמל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קשה לי להאמין שהצליחו להגיע לקוצב מים... למרות שבפיבוריט הכל אפשרי...

:)

הוא נמצא במרכז הדש בורק מקדימה בדיוק מאחורי 4 הכפתורים...

והפירוק נורא קל.

מצידו הימני של הלוח שעונים ישנו בורג קטן שמחבר את החלק הנ"ל... ככה שיש להוציא אותו.

זהו אחרי שהוצאת את הבורג תמשוך בעדינות את כל החלק החוצה הוא פשוט נשלף... (הוא יוצא ביתר נוחות אם תכניס את היד לתוך התא הקטן (זהירות גם התא הקטן יכול להישלף בנפרד)).

צילמתי לך כמה תמונות שיעזרו לך להבין על מה מדובר...

RIMG0008123.JPG

RIMG00076757567.JPG

פורסם

תבורך בבנים זכרים בריאים לרוב! :-P

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...