Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר איך לדעתך ההורנים יתנהגו בניגון של מוזיקה אלקטרונית?

השאלה תופסת לגבי היפ הופ ויותר סגנונות שרוב החברה פה בפורום שומעים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי מושג , לא בדקתי , לא כזה קריטי לי .

עכשיו ברצינות , אחרי כיוונים אני בטוח שהם ישמעט טוב לפחות כמו טווטרים ברמה גבוהה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נתחיל מהצד הויזואלי-ההתקנה יצאה מאוד מאוד יפה-בעיקר תא המטען עם המגברים פשוט ללקק את האצבעות-כל הכבוד על כך לך וליוסי, בנוסף היום לראשונה יצא לי להאזין מספר דקות למערכת ומחווד דעת ראשונית שומעים מאוד יפה -האילייט מספקים באס מדהים יפה וכמובן שבזכות יוסי אין "קירקושים" מהדלתות, בנוסף מאוד התרשמתי מההורנים ומהעובדה שללא time correction הבמה היתה מאוזנת -והכי הכי חשוב זה שאתה מרוצה (החיוך לא מש מפניך בעת הצגת המערכת:-) )

אז לסיכום המון מברוק ושתהנה ממנה שנים רבות.

ערן

פורסם
אני רואה שיש לכם זמן לחגיגות באמצע היום...

יוסי זה פשוט מאוד,

יש אנשים שעובדים, ויש מנהלי פורום אודיו :-D

פורסם
מה הכוונה ב"להשמע קרטוניים"? סתם לא ברור לי התיאור.

הצליל שיתקבל כשתכה בקרטון.

ועופר, לגבי ההורנים עם כלי הנשיפה, גם אני חושב כמוך.

אך כשהם לא מכוונים כמו שצריך, הם עושים חור באוזן ויוצאים מפרופורציה.

לגבי טוויטר או הורן, מצדי שתהיה מאפרה, העיקר שישקף את המציאות

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

איזה הורנים אלה? מה המחיר שלהם? וגם מה תווח התדרים שלהם?

אני מאלה שמאוד לא אוהבים רף גבוה של צליל - זה נשמע לי מאוד מושך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

850$?!?!?!?!

זה מחיר שרשום באתר שוחט או מחיר ממוצע בשוק?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבל נשמעים בהתאם...

הורנים מעולים שיצא לי לשמוע ישבו בתוך רמקול שמשתמשים בו בהופעות,

הוא נקרא EAW שזה בעצם EASTERN ACOUSTIC WORKS אבל גם אותם היה צריך לכוון מפה ועד הודעה חדשה.. הוא הוגבר עם CROWN 5000 מגבר סטראו עם 2500 וואט RMS לערוץ..

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני יודע שיש טוויטרים עם אופי רך ורגוע - זה מה שיש לי ברכב, טוויטרים הקודמים שהיו היו של מוראל מילניום (אמנם הטוויטר עצמו היה הtw1 ) שהם ממש לא נכנסו לראש - אבל היתה להם מריחה קלה.

עכשיו יש לי סט של אינפיניטי והטוויטרים גובלים ב21 קילו הרץ שזה מצויין בשבילי - הם יותר חדים מהטוויטרים של המוראל אבל לא עוברים בתוך הראש.

הייתי מופתע לשמוע שלהורן יש צליל יותר אנושי מדוייק כי אני רגיל ל"קרניים" של רמקולי הגברה ובדרך כלל הצליל שלהם הוא כואב בטירוף, לא אנושי בכלל, אלא גבוה מידי. תיארתי לעצמי שזה משהו יקר אבל לא חשבתי שעד כדי כך ואני גם בטוח שזה סיפור מאפטרה להרגיע אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...