Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג חדשה בארץ...??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה קצת מוזר...

הלוחית נראית ישראלית אבל השלט לא בעברית...משהו פה טמוע...

מה אתם אומרים?

stick.JPG

:twisted: רק תנסו לעצבן אותי:-x
פורסם

אני יודע...שים לב להודעה ותראה שכתבתי שהשלט לא בעברית...

אבל הלוחית בעברית ויש לי עוד תמונות שרואים את המכוניות מסביב ויש מאזדה 3 עם לוחית ישראלית

וסוויפט אם אני לא טועה...בקיצור זה נראה נוף ישראלי כזה...

פורסם

כבר פתחו נושא על זה, ונעלו.

תיפרד מהשירשור כבר עכשיו, שהפרידה לא תהיה כואבת מידי ;).

חוץ מזה שהיא כן מהארץ, ולא ראיתי משהו מוזר בה, יש 4 שפות בארץ, ערבית רוסית אנגלית ועברית.

פורסם

הרכב מהארץ והשלט מהארץ. אם תסתכל על התמונה הגדולה יותר תוכל לראות שמישהו שיחק בפוטושופ עם השלט הנ"ל.

עריכה - אם כבר מדברים על תצפית נדירה בארץ, אז ידעתם שיש SLK 55 AMG חדשה בארץ הקודש??

אני לא יודע עד כמה זה אמיתי, אבל בכל אופן זה נראה כך. צירפתי תמונות ואת השאר תשפטו כבר אתם... כמו כן, שימו לב לכתובת AMG - נשארו סימני דבק...

80481gu.jpg

slk1.jpg

slk2.jpg

80404ul.jpg

פורסם

כן האתר זה מה שסטריט רייסר העלה...

מה הקשר שיש כמה שפות בארץ??

כתוב שם רק באנגלית ובעוד שפה שזה נראה לי רוסית...וזה בד"כ לא ככה כי חייב להיות עברית בשלטים!

אתה יודע עדיין ארץ ישראל...

עוד משהו...בקשר לפוטושופ לא נראה לי יש השתקפות על השלט בכל התמונות...

פורסם

המוסטנג מהארץ גם DINNNN מהפורום צילם אותה וגם המרצדס היא מהארץ כבר יש הרבה תמונות שלה וגם מבפנים

שתי תמונות שמוכיחות שהיא אמיתית לגמרי

http://img404.imageshack.us/my.php?image=80455kg.jpg

http://img404.imageshack.us/my.php?image=80429qk.jpg

ל SLK רגילה לא רשום על הקליפר AMG/// ולא רשום על הסקאלה 320 קמ"ש (לא אני לא אומר שהיא מגיע לזה)

פורסם

איזה אזור צרפתי יש בארץ?! :?

חוצמזה שזאת תמונה מהארץ.. היה שלט במקור - שנערך בפוטושופ כדי לא להסגיר את מקום הצילום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...