Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק בכנף קדמית שמאלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע של חוסר תשומת לב ובסיבוב רחב מידי שלקחתי פגעתי/שפשפתי קיר וכתוצאה מכך התעקמה לי הכנף מעל הגלגל הקדמי (מה שגם מגביל את אפשרות הפתיחה של הדלת של הנהג)

הנזק הוא בעיקר כיפוף של הכנף ופה ושם שריטות....

רציתי לדעת מה מחיר התיקון ואם הביטוח מכסה זאת(הביטוח הוא מהעבודה של ההורים, נראה לי שזה חובה ומקיף) האוטו הוא טולדו שנת 2000

תודה

פורסם

לערב ביטוח יאלץ אתכם לשלם השתתפות עצמית לכן לא הייתי ממליצה על הכיוון, אלא אם כן הנזק הוא גדול ביותר.

תנסה להעלות תמונות של הרכב עם הפגיעה ואולי חברי הפורום יוכלו לתת לך הערכת מחיר מתוך נסיון, והמלצה על מקום זול לתיקון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במקרה כזה מומלץ שתצלם את המכה. מישהו כאן בטוח יוכל לראות ולעזור. קשה לעזור לך אם אין לנו מושג מה חומרת המכה- אם זה משהו שניתן לתקן על יבש-יפנו אותך לבעל המקצוע המתאים. אם זה סרט-יעזרו לך עם הביטוח. אבל קודם- תן תמונה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זה יעלה לך בסביבות 200 ש"ח מזומן (שחור)

במוסך **** ברחוב ***** בת"א (הפרטים צונזרו, שם המוסך וכתובתו אינם רלבנטים בסוג עיסקאות כאלו, אם אתה רוצה לעזור למישהו שלח לו ה"פ)

זה כולל פחחות וצבע...

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם
זה יעלה לך בסביבות 200 ש"ח מזומן (שחור)

במוסך **** בת"א רחוב ******* אני חושב

זה כולל פחחות וצבע...

דיאגנוזה יפה, ומחיר עוד יותר.

כנראה שבמוסך 2000 בת"א ברחוב אליקים 20 יצפו לביקור "מפתיע" של אנשי מס הכנסה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיטה שהשתמשתי , שרוב האנשים כבר מכירים זה לקחת פומפה של בית ופשוט להצמיד למכה ולמשוך

זה עובד ברוב המקרים, לא מגיע לתוצאות של פחח אבל בהחלט מעלים יפה את המכה ובקשר לשיפשופים לפעמים הם יורדים עם אציטון או דלק, רק אל תשכח לשטוף את החלק שאתה מנקה איתם.

פורסם

לי היה ברכב מקרה דומה, שהכנף התעקמה קצת והגבילה את פתיחתה של של הדלת, התיקון עלה בסביבות 800 ש"ח לפני בערך 3 שנים, הוחלפו גם הצירים של הדלת.

לא הייתי מציע לערב ביטוח כי ההשתתפות העצמית תיהיה גבוהה מהתיקון כנראה ובעתיד שתרצה לחדש את הביטוח הוא יהיה יותר יקר עקב התביעה שהגשת.

פורסם
איזה שטויות פומפה של שירותים!!!

ילד בן 13 היה אומר שזה נשמע דבילי.

שטויות במיץ אבל עובד כמו זקן מטורף.

זה כמו תרופות של סבתא, אני ניסיתי וזה עזר לי

אתה מוזמן לנסות בהזדמנות (שלא תצטרך חלילה)

פורסם

פומפה עוזרת רק במקומות בהם הפח שטוח וצריך למשוך את כולו בלי קימורים...נגיד האמצע של הדלת או מכסה מנוע

שהכנף מקבל פיצוץ צריך למתוח\להחליף אותה...וזה עושים ע"י פטיש בריא משקולות והרבה בונדו

או ע"י כנף חדשה !

• תוכן חדש...