Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל לתומי באתר פומפה .. נכנס קישור של המגבר רוקפורד P4004 .

ומה אני רואה , שבדף שבו מציגים את המגבר ... הם ממליצים על האנפיניטי !!!

לא יודע מה אתכם , אבל לי זה מוזררררר !!!

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3047,'normal_sales')

זה נכון

פורסם

זה לא רק על המגבר הזה יש עוד דברים שבדף המפרט שלהם מומלץ על משהו אחר....

בוא נגיד שסדרת הפאנץ' החדשה היא לא מהמוצלחות של רוקפורד בלשון המעטה ויש במחיר הנקוב כמות לא מעטה של מגברים עדיפים אבל אני אל מכיר את האינפינטי בישביל להגיד אם הוא באמת עדיף מה שבטוח שזה מאוד מוזר מה שרשום שם...

פורסם

הם עירבבו שני מגברים בדף אחד... שים לב שהמפרט שייך דווקא לרוקפורד.

פורסם

ברמה העקרונית ה אינפיניטי אכן מומלץ יותר מהרוקפורד הנ"ל

אבל באמת זה ניראה עירבוב של 2 מוצרים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

פומפה לא מורשה למכור את מוצרי אוטופרט!

בתחילת ההתקשרות בין אוטופרט לבין פומפה (שנפסקה לאחר זמן קצר מאוד), גילנו שהם מנסים בכל הזדמנות "לדחוף" את מוצרי ניופאן, על חשבון מוצרים אחרים- ברוב המקרים לא לטובת הלקוח.

הנהלת פומפה אינה מוכנה להוריד את המוצרים שלנו מהאתר, למרות שהם אינם מקבלים מאיתנו סחורה. במעשים אלה הם מנסים לקדם את עסקיהם על חשבון הגב שלנו ושל יבואנים אחרים.

פורסם

אז זה חארטה לא? הp4004 עדיף על האינפםיניטי לא?!?!?

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

ניראה לי שהם כתבו את זה בכוונה מיכיוון שבאנו לפומפה לקנות סאב ורמקולים שכבר תיכננו אז הוא התחיל להראות לנו מה טוב יותר (שזה גם יקר יותר ברוב המקרים) ולכן זה מאד דומה למה שהייה בחנות אז אני חושב שהם לא סתם כתבו את זה ובטוח עדיין לא בדקתי את המחיר של האינפיניטי אבל בטוח הוא יותר יקר!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

גם אני נתקלתי בקטעים כאלה שבאתי לקנות רדיו דיסק לפני חצי שנה והבנתי

כמה הם לא מקצועיים וככל הנראה גם אינטרסנטים.

חשבתי לקנות 4700 אירופאי של פיוניר והבחור שם המליץ לי על 2750 הנחות יותר,של עוזי רדיו,ואחרי זה הוא עוד השמיץ,משום מה,את עוזי רדיו.

יתרה מכך,הוא גם ציין שיותר כדאי מבחינתי לקנות כל רדיו דיסק של סוני שלא רואה ממטר,לטענתו,את פיוניר.

בסוף כבר הלכתי משם ולא קניתי דבר.

בקיצור לא הייתי לוקח אותם ברצינות.

• תוכן חדש...