Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחוץ מתקציב הפרסום.

רואים שהם חילקו לכמה קטגוריות, כדי שיוכלו לתת לכמעט כל יבואן פרס ... (איפה סאמיונג:?:)

סך הכל מפריע לי שחסרות מכוניות לתחרות, איפה מיני קופר S :?: , איפה האודי RS6 :?: איפה למבורגיני :?: ועוד המון מכוניות שיכלו להיות פה ... ... ...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Oh well... אני חושב אחרת ושנינו יכולים להסכים על זה שהם פשוט חאפרים :wink:

מוטי.

צר לי מוטי, לדעתי אתה לא קורא בקביעות את שבועון AUTOCAR בכדי להביע איזשהוא עמדה לגבי טיב העיתון או טיב העיתונאים.

גם אם אני טועה ואתה כן נוהג לקרוא את השבועון, אזי הזילזול שלך כלפי העיתון הוא לא במקום, ראיתי בתר'ד אחר שיש כאלו שנעלבו (בצדק מוחלט ואני הגבתי שם על זה) על ירחון ישראלי שכתבו שהוא מתאים לקריאה רק בשירותים.

שבועון אוטוקאר הינו שבועון מצוין עם הרבה מאוד חשיפות מענינות ולמרות שהיו פעמים רבות שלא אהבתי את מסקנותיו הוא עדין ירחון בריטי ברמה גבוהה מאוד. לדעתי העובדה שהוא מצליח להפיק בכול שבוע גיליון חדש ראויה לציון.

לגבי התחרות השנתית שלו, מדובר במסורת ארוכת ימים שאמורה לתת מידה לגבי הטובות שבמכוניות שנבחנו על-ידו באותה שנה. אם היית קורא את כל המבחנים של התחרויות, היית רואה את ההסבר לשילוב שבין המכונית הטובה והמהנה ביותר במסלול לבין המכונית הטובה, מהנה ובעיקר ריאלית לכביש.

שילוב של שני פרמטרים מנוגדים אלו יוצר את הזוכה.

לכן הנובל שהיא הזוכה בפרמטר של המסלול לא ניצחה את המבחן.שילוב זה גרם לכך שבשנת 2003 זכתה ...מאזדה מיאטה לבחירה למרות נחיתות הביצועים בקו ישר למול המתחרות.

אגב, אם אני לא טועה, האימפרזה STI TYPE 25 זכתה שנה שעברה.

ברוב הירחונים שאני מכיר ישנה שיטת ניקוד מוגדרת לכול פרמטר של המבחן (למרות שבאמת קשה לכמת חלק מהנתונים) תוך ציון של העיתונאי לכל פרמטר, כך מקובל באירופה ובארצות הברית (תראה את כל טבלאות ההשואה של ROAD AND TRACK לדוגמא).

לגבי השירטוט, הוא פשוט בא להמחיש את הפער העצום של הנובל עפ"י המתחרות האחרות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

או, אבל אני כן קורא (יותר נכון, מעיין) באוטוקאר בקביעות. וגם ב-EVO, וגם ב-CAR, ואפילו בטופגיר. הוא אמנם יוצא כל שבוע, אבל בכך מעלתו היחידה. לא חוכמה להפיק בכל שבוע גיליון חדש - פשוט מעסיקים הרבה מאוד כותבים. אני ספרתי 14 (שים לב שכולם EDITORS) ובטח יש עוד. רמה גבוהה? בעצמך אמרת שהיו פעמים רבות שלא אהבת את מסקנותיו, לא? שמת לב שכמעט תמיד המכונית החדשה מנצחת במבחנים השוואתיים? ושמת לב שכמה שבועות אחרי זה היא מפסידה למכונית חדשה יותר? הם סותרים את עצמם כל כך הרבה פעמים שזה מצחיק.

התחרות השנתית היא בדיוק כמו שכל מגזין אחר עושה, רק משום מה כאן התוצאות מוזרות ביותר. זה מתחיל למשל במיקום האחרון של המורגן, בהפרש אדיר מהאחרות, וזאת בגלל התנהגות גרועה לטענת המגזין על כביש רטוב. על המסלול הם דווקא כותבים בטקסט שהיא טובה, אבל עדיין נותנים ציון נמוך משמעותית מפיאסטה, נניח. נו באמת. גם הקורבט C6, שמקבלת תשבוחות במגזינים רבים אחרים, נמצאת פה מתחת לפיאסטה ביכולות המסלול. כן, בטח. ועזוב את זה שפרארי F430 מקבלת ציונים דומים לב.מ.וו M5, או שהמיקום של ה-911 בצמרת באמת מאוד מוזר לאור ביקורות טובות-אך-לא-מדהימות שהיו עליה בעיתונות הרכב בחו"ל. יותר טובה מהנובל? נו באמת.

וד"א, ב-2004 ניצחה דווקא הנובל. לא STI.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שכתבתי, פעמים רבות מסקנות העיתון היו די משונות ובתחרות CAR VS AUTOCAR אני תמיד מעדיף את CAR (טוב למעשה את EVO, אבל מדובר במגזין נישה).

תגובתי באה עקב הזילזול בשבועון הזה ושלא בצדק.

תשים לב, הסקופים של AUTOCAR בדר"כ ראשונים (האמת לא חוכמה, הוא יוצא כל שבוע) והוא תמיד הראשון שעושה מבחנים ראשונים על מכוניות חדשות (נובע גם כן מאותה סיבה)

הלכתי לבדוק את הזוכים של שנה שעברה ולהפתעתי מסתבר ש...טעיתי, אכן הנובל זכתה ולא האימפרזה. להגנתי אני אגיד שהאימפרזה המדוברת הגיעה למקום השני ושהיא זכתה לתשבוחות רבות, שהזכיה של הנובל הייתה בעמוד שלם נפרד ולכן זכרתי דווקא את האימפרזה,שהיתה שעת לילה מאוחרת ובעיקר שהקוון טעה:-) .

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נו בחייאת... לא הצלחת להיות עוד קצת יותר רציני באשר לתגובה שלי? מה, נפתח הדיון על כבודו של אוטוקאר לעומת יושרו האתי של מוטי אלמגור?

:-P:roll:

השרטוט לדעתי מטעה ואופי המבחן חאפרי ומעלה ניחוח שרלטני בעיניי, לא מתאים לך על הדעה שלי? נתראה בבית המשפט (או שלא... קח איזה Chill pill).

מוטי.

פורסם

התחרות השנתית היא בדיוק כמו שכל מגזין אחר עושה, רק משום מה כאן התוצאות מוזרות ביותר. זה מתחיל למשל במיקום האחרון של המורגן, בהפרש אדיר מהאחרות, וזאת בגלל התנהגות גרועה לטענת המגזין על כביש רטוב. על המסלול הם דווקא כותבים בטקסט שהיא טובה, אבל עדיין נותנים ציון נמוך משמעותית מפיאסטה, נניח. נו באמת. גם הקורבט C6, שמקבלת תשבוחות במגזינים רבים אחרים, נמצאת פה מתחת לפיאסטה ביכולות המסלול. כן, בטח. ועזוב את זה שפרארי F430 מקבלת ציונים דומים לב.מ.וו M5, או שהמיקום של ה-911 בצמרת באמת מאוד מוזר לאור ביקורות טובות-אך-לא-מדהימות שהיו עליה בעיתונות הרכב בחו"ל. יותר טובה מהנובל? נו באמת.

רוני

אני מניח שהדירוג הסופי שלהם נקבע גם עפ"י היחס של ההנאהה והאיכות לעומת הכסף שאתה משלם..

הפיאסטה מן הסתם עולה פחות מאשר המורגן, הרבה פחות - וכנראה מספקת יותר ביצועים לדולר.. (או לליש"ט) וכנ"ל הקורבט..

סביר להניח שהM5 לא עדיפה על הפרארי, אבל היא עולה פחות- והביצועים שלה פשוט מדהימים..

מה גם שהיא יותר שימושית בחיים הרגילים על הכביש מחוץ למסלול - ואני מניח שזו הסיבה שהיא דורגה לפני הפרארי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רכבים רבים חסרים ברשימה,לי חסרה במיוחד הקטרהם -CSR260 אם אפשר...

ב"הילוך חמישי" בחרו פעם ב911 כמכונית הספורטיבית\שימושית (טוב,יחסית...) הטובה ביותר

אבל אם ניקח דוגמאות "מוזרות" ממגזינים אחרים-צ'נל 4 למשל:

Best In Class: Convertiblesspacer.gif1. Audi A4 Cabriolet

2. Jaguar XK8

3. Renault Megane CC

Best In Class: Large Executivespacer.gif1. Jaguar XJ

2. Land Rover Range Rover

3. Audi A8Best In Class: Exotic Sportsspacer.gif1. Porsche 911

2. Ferrari F430

3. Aston Martin V8 Vantage

המכונית הנבחרת ברשימת 100 הגדולות בהישג המוטורי הגדול ביותר נבחרה אצלם במקום הראשון המקלארן F1,במקום השני גולף GTI ובשלישי יגואר E TYPE

פורסם
מלכות המסלול- לוטוס אקסיג' -תזכירו לי איזו "גרוטאה " עומתה מולה?

אני אזכיר לך.

מנוע V6 בנפח 3 ליטר עם שני מגדשים. 425 כ"ס, 53.9 קג"מ, הנעה אחורית עם דיפרנציאל מוגבל החלקה. ששה הילוכים, עצמות עצה בכל פינה, דיסקים מחוררים ומחורצים של AP רייסינג. משקל 1080 ק"ג. אפס למאה מ-3.5 שניות. אפס ל-160 ב-8 שניות, 300 קמ"ש. זמני מסלול טובים בהרבה משל פורד GT, למבורגיני גאייארדו, פורשה 911 GT3 RS ועוד. תואר מכונית הכביש והמסלול של השנה ב-EVO (כשהיא מתחרה ומנצחת גם מכוניות מסלול ייעודיות). בקיצור, באמת גרוטאה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

This little car will take your idea of fast - whatever it may be - and burn it before your eyes. It is a car to reduce Maseratis to milk floats, Porsches to push-bikes. I've been gorging myself on an orgy of supercars for most the last month, from the Ferrari F430 and BMW M6 to the Bentley Flying Spur and Maserati MC12, and I do not joke when I say that when the Caterham kicks, it does so harder than any of them, at least until speeds rise well into three

CHANNEL 4- CATERHAM CSR260

פורסם

קצת לא קשור (אבל בכל זאת לא לאוף טופיק) - בשביל לקבל הערכת מצב לגבי המחירים של המכוניות, מה גודל משכורת ממוצעת בבריטניה (בליש"ט כמובן).

תודה.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
לכבוד

_________(מלאו בבקשה את השורה )

מספיק עם הפתיחה הזו בכל הודעה , אני נשבע לך שזה מגוחך

1.רוני תודה שטרחת להעלות את המבחן.

2.בנורבורגרינג(מסלול למבוגרים- לא צ'יקמוק כמו מסלולים פיצפונים אחרים בעולם).

אז יצא לך להיות שם , סבבה .

זה עדיין לא גאווה לאומית/משפחתית שלך , אז תרגע

3. מאחר ונהגתי(סיבוב קצר) בגולף GTI החדשה, וראיתי במו עיניי את המתחרות שלה.

למרות שלא נהגתי בהן-אך אני מביט על "חבילה".

אני הייתי לוקח את הגולף GTI, על פני המתחרות -למרות ההתלבטות.

למרות שלא נהגת על המתחרות... מעניין , או שמא מ-א-ו-ד חכם...

מלכות המסלול- לוטוס אקסיג' -תזכירו לי איזו "גרוטאה " עומתה מולה?

עומדת מולה מפלצת , רוצה מפרט טכני ?

קח : ( באדיבות סרוניס )

מנוע V6 בנפח 3 ליטר עם שני מגדשים. 425 כ"ס, 53.9 קג"מ, הנעה אחורית עם דיפרנציאל מוגבל החלקה. ששה הילוכים, עצמות עצה בכל פינה, דיסקים מחוררים ומחורצים של AP רייסינג. משקל 1080 ק"ג. אפס למאה מ-3.5 שניות. אפס ל-160 ב-8 שניות, 300 קמ"ש.

רוני

אילן , סייג לחכמה שתיקה , מכיר ?

מכוניות על- מה זה "גרוטאת הפורד"? רק פרארי F430, רק מלהעמיד אותה

ליד הפורד- מבייש את הפרארי הזו. עדיף שפרארי תתרחק מהפורד שלא תדבק מהכיעור

שלה.-ולא אכפת לי אם היא "אולי" כוחנית ממנה-אני לא הייתי נוגע בה אפילו במקל.

גרוטאת הפורד הזו , טובה מהפרארי , כנראה .

מה ?

יותר מפ-ר-א-ר-י ?

כנראה שכן .

וגם אם לא , אנעארף איפה... היא בטוח לא גרוטאה והיא גם הרבה יותר טובה מכל דבר שיהיה לך בחיים...

אז היא לא איטלקייה , אבל עובדה שהיא טובה באותנ רמה פלוס מינוס ( אם לא פלוס פלוס )

ד"א , אני רוצה לראות אותך נוגע בה במקל , אח,כ תספר לנו על מעלליך בביה"ח ואיך החלקת במסדרון עם הכסא גלגלים :lol:

בכבוד רב

אילן פ.

ד"א , גם ה"בכבוד רב" הזה מגוחך...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לכבוד

בכבוד רב

אילן פ.

בתור הטרוסקסואל שאינו מביט ב"חבילות", קשה לי מאוד לקבל את הבחירות שלך.

נראה שאתה מתבסס בעיקר על סטיגמות ועל מידע חלקי על המכוניות.

את הגולף GTI אתה בוחר כי לא נהגת במתחרות. את הבוקסטר אתה מעדיף כי נהגת בדור הקודם שלה ולכן אתה חושב שהיא עדיפה על המתחרות. בקטגוריית הסופרGT אתה מחליט על סמך התרשמות מהנוחות והפאר במושב הנוסע, והשיא - בקטגוריית מכוניות העל אתה מתבסס אך ורק על סטיגמות ועל חיבתך לאקזוטיקה איטלקית (שגם אני שותף לה, אבל לא נותן לה לעוור אותי). הפורד GT40 היא פיתוחה לכביש של הלולה T70 וייעודה בחיים היה לכסח את פרארי בלה-מאנס וזה בדיוק מה שהיא עשתה. מדובר במכונית אקזוטית לכל דבר שאתה פוסל מסיבות ילדותיות.

אז תודה שחלקת עימנו את זכרונות היום המחרמן שלך במסלול למבוגרים, אבל הביקורת שלך על תוצאות המבחן של אוטוקאר אינן מבוססות.

פורסם
קצת לא קשור (אבל בכל זאת לא לאוף טופיק) - בשביל לקבל הערכת מצב לגבי המחירים של המכוניות, מה גודל משכורת ממוצעת בבריטניה (בליש"ט כמובן).

תודה.

שי. :wink:

כ-27000 פאונד בשנה, אם אני זוכר נכון. וכן, זה אומר שבחצי שנת עבודה הם יכולים לקנות פורד פוקוס 1.6 חדשה, נניח. כמה זה לוקח אצלנו? שנה וחצי?

ואילן - צא אתה מהבועה, היחיד שקבע פה קביעות זה אתה. כל השאר רק התלוננו על כך, ולא קבעו דבר בעצמם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לכבוד

רוני שטרן

1.תודה על התזכורת-בכל מקרה אני מחשיב אותה בתור "גרוטאה".

2.אני בניגוד למגזין EVO, הייתי בקלות מעדיף את הלמבו גייארדו, וכן את ה-911 GT3 RS

על ה"גרוטאה" עם כל הכבוד לזמני הקפה.

יש מסלול- ויש כביש ציבורי/חיי יום יום, השילוב הטוב יותר מנצח.

מבחינתי אין ל "גרוטאה" מקום אצלי גם לא לפורד GT.

להשוות את ה"גרוטאה" והפורד GT, לפאר היצירה נוסח איטליה וגרמניה,גובל בביזיון.

כן עד כדי כך.

זה פשוט עיוות כמו שקורה בשירשור אחר כאן כשכל אחד נעול בפינה שלו ולא מוכן להתיחס למציאות אותו עיוורון שקורה לאוהד כדורגל "שרוף" שמקלל את שחקני היריבה בלא להתחשב בהשיגיו או בעובדה שלפני יומיים הוא היה בקבוצה שלך...

3.יאשה ידידי- באמת -נכון- לא נהגתי על המתחרות של ה GOLF GTI

ולא במקום חוות דעתי בזמן שלא נהגתי עליהן- אך רובכם מביעים חוות דעתכם

מקריאה במגזין זה או אחר,אפילו לא ראיתם את המכונית במציאות- לא שמעתם את המנוע

שלא לומר לא התרשמתם ממנה בעת שישבתם בה פיזית- מה שאני כן עשיתי.אני חושב שהגולף מרווחת יותר

מפוארת הרבה יותר, וחזקה לא פחות -כן הייתי מעדיף להחליף לה מגדש גדול יותר +

מיפוי מחדש. אך היא נעימה הרבה יותר - ונכון שיש מהנות ממנה -אך כ"חבילה" היא

לדעתי טובה יותר. - ברינג היתה גם ה GTI, וגם אופל OPC ראיתי בשידור חי

ההבדלים ממש מינוריים עד אפסיים -כך גם הבעלים שלהן טוענים- הם אמרו לי כי

זו שאלה של העדפה.

בכבוד רב

אילן פ.

בעצם העירון הוא של אוהד איטלקי של פרארי שמכחיש אפילו את קיומה של מאזרטי...

• תוכן חדש...