Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור רכב שמור מאוד. מודל 98 צבע כחול. (פורסם פה בעבר).

הרכב יד שניה (בעלים קודמים 01). מטופל רק במוסך מורשה.

הדגם הספורטיבי של הקסארה - מנוע עם 112 כ"ס ומומנט יפה של מנוע 1.8 - מתלים מוקשחים (מקוריים - לא שיפורים וכדומה - הרכב מקורי) - התנהגות כביש מעולה. אולי הדגם היחיד בקבוצתו שיכול לענות להגדרה משפחתית/ספורטיבית. תא מטען ענקי. כמובן הרכב כולל את התוספות של הדגם המפואר: 4 כריות ראש, 2 כריות אויר, 4 חלונות חשמל, הגה כוח, ריפוד מלא בתא מטען + תא מנוע, מערכת ABS והמזגן המעולה של הקסארה.

הרכב עבר כ - 154,000 ק"מ. עבר ב 150,000 טיפול גדול כולל:

ברקסים קדימה ואחורה (צלחות + דיסקיות - גם מאחורה - סרן אחורי דיסק - מקורי).

שמן + פילטרים

רצועות כולל טיימינג.

הרכב עבר טסט לפני חודש + כלומר טסט כמעט לשנה.

הרכב במצב פנימי מושלם כמעט.

הרכב עבר תאונה אצל הבעלים הראשון לפני כחמש שנים שהוגדרה כתאונת קצה שלדה - נפגעו ותוקנו:

כנף שמאל, מכסה מנוע, ראדיאטורים ותיקון צבע בקצה הקורה השמאלית.

הרכב אצל אישתי מזה 4 שנים ללא כל בעיות או תקלות מיוחדות.

התחייבות לתיקון כל ליקוי שימצא בבדיקה במכון מוסמך. (כלומר, אין צורך בשום "יישור קו" וכדומה).

מחיר: 20,000 ש"ח.

אם זה מעניין מישהו (בגלל שכבר נשאלתי) - הרכב "אוכל" 1 ל 11 בממוצע בנסיעה מעורבת (עיר + מחוץ לעיר +מזגן). ביטוח חובה + צד ג' - 2,370 ש"ח. החל מהשנה הפסקתי לעשות מקיף - לא יודע כמה עולה מקיף.

עוד שלושה דברים חשובים:

לא, אני לא גמיש - אז אל תתקשרו לשאול את זה!

לא, אני לא מעוניין בהחלפה - אז אל תתקשרו לשאול את זה!

לא, אני לא רוצה למכור את הסרן האחורי - אז אל תתקשרו לשאול את זה!

רציניים בלבד יתקשרו:

057-666-1964

אלון.

• תוכן חדש...