Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C5 שנת 2002 עכשיו הכל שם ממוחשב אתם יודעים איך זה... המערכת שלי לא קוראת דיסקים שהאוטו מונע אלא אם כן הוא על P(arkin) שאני על D(rive) המערכת בשום פנים ואופן לא קוראת לי את הדיסק.. זה בעיה שנמשכת לי כבר יותר משנה והלכתי לכל מוסך מורשה שיש באזורי של סיטרואן ואף אחד לא יודע מה הבעיה וגם פניתי לחברה והדבר היחיד שהם אמרו לי זה שהם את הביטוח...

בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו ויודע את הפיתרון שיפנה אליי בדחיפות כי אני חייב לתקן לפני שיגמר הביטוח וזה ממש בקרוב

פורסם

אולי מנגנון הגנה שלא תתעסק במערכת באמצע ניסעה :? ?! אולי לא היה לך את זה בעבר והפעלת את זה איך שהוא.

אם כן.....צריך לדעת איך לבטל את זה.

תמיר

פורסם

לא נראה לי כי לקחתי לפחות ל3 מוסכים מורשים של סיטרואן והאוטו שלי היה אצלהם ימים שלמים ואף אחד לא יודע מה הבעיה והקטע המצחיק פה שגם לבעל אחד המוסכים היה את הבעיה הזאת והוא לא ידע כי הוא לא משתמש בדיסק... אבל שקניתי את האוטו המערכת עבדה חלק כמו כל מערכת רגילה

פורסם

אני לא מבין,אין לאתר סיטרואן העולמי איזה כתובת לשאלות של בעלי רכבים?אני בטוח שאם תחפש באתרים,ולא רק של ארצנו הקטנטונת..תמצא אתר או פורום זר שישמחו לתת ח"ד בענין.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בוא נדבר על המוסך.....דבר ראשון זה כולה מוסך עם אנשים שלא למדו להתעסק במערכות,

ואני בטוח שאין להם מושג בתחום...אולי יוצאי מין הכלל שרכשו את הידע בתור חובבנים שאוהבים את התחום, אבל אני בספק.

שנית. לא הגיוני שהרכב ישב במוסך "ימים שלמים" בגלל רדיו דיסק מובנה פשוט.

ואתה אמרת דבר שמחזק את דבריי... שגם לבעל רכב אחר כמו שלך יש אותה בעיה והוא "לא ידע כי הוא לא משמתמש בדיסק" זה אומר שהוא כמעט לא השתמש במכלול הזה. מפה אפשר להבין שלא היה כמעט "בלאי" על המנגון של הרדיו דיסק, ולכן סבירות גבוה מאוד והגיונית שיש איזה מכלול או פונקצית הגנה נגד הכנסת דיסקים באמצע נסיעה -> הילוך D.

ויכול להיות שכול מה שאני אומר זה שטויות אחת גדולה. אבל צריך לבדוק את זה ולא במוסך שרשום עליו סיטרואן. אלה במקום שמתמחה במערכות, ולא מישהו חובבני. תחפש באזורך מקום שמתעסק במערכות לרכב, וסביר להניח שיפתרו לך שמה את הבעיה מבלי שישבו עלייה ימים שלמים.

תמיר

פורסם

אתה יודע מה אחי אני יבדוק את האופציה הזאת מחר... נראה אולי יש באמת בדבריכך צדק!!

אבל בכל מצב לא נראה לי שזאת הבעיה כי בא מומחה של סיטרואן לסומך כדי לבדוק בגלל זה אמרתי לך ימים שלמים...

וה"מומחה" אמר שאני ישלח את זה למעבדה של סיטרואן ושם בטוח ידעו מה הבעיה אבל מה הקטע שמשלוח לבד איזה 100 שקל והוא אמר שרק כדי שיקבלו תמערכת זה 500 שקל ואחר כך יש עוד את כל החלקים שלהחליף ופה ושם אז וותרתי על זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...