Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני מוכר את היונדאי לנטרה סטיישן שלי (שנת 1997 GLS אבל לא ESTEEM) ובמהלך בדיקת רכב אמרו לי ולקונה הפוטנציאלי שהרכב במצב מעולה אבל הוא שורף קצת שמן בגלל "מובילי השסתומים" ... הבודק אמר שהחלפה עולה כ-900 ש"ח. שלחתי את ה"קונה" לבדוק באדרת (שם הרכב מטופל מיומו הראשון) ושם אמרו לו שזה משהו כמו 2500 ש"ח בגלל שבדגם הזה צריך לפרק את כל ראש המנוע כדי להחליף את מובילי השסתומים...

כמובן שאני בהלם... הרכב כולו שווה 25,500 ש"ח...

אני אומנם הדיוט בנושא רכב, אבל כל הסיפור הזה מוזר לי...

ועכשיו לשאלה: האם זה נשמע לכם הגיוני? האם זו תקלה שמחייבת טיפול כה יקר (מעולם לא אמרו לפני כן באדרת במהלך טיפולים שקיימת בעיה כזו של שמן וגם אני בבדיקות שעשיתי מדי פעם מעולם לא שמתי לב שחסר שמן...)

הצילו...

שי "תפרן"

פורסם

אם זו לא תקלה המחייבת תיקון מיידי, ואם תוריד 2500 ש"ח מהמחירון בגללה, המוכר ייקח את הכסף ויסע לתורכיה, ולא ייתקן מייד את מובילי השסתומים.

תורכיה נפלאה בעונה הזו של השנה - אם אתה רוצה שהקונה יראה - צ'פר אותו.

בפעם הבאה שאתה בבדיקה עם הרכב, שאל את הבוחן, בנוכחות הקונה לגבי דחיפות התיקון, או שמדובר בבלאי סביר.

בתיקונים דחופים/קריטיים/מסכני בטיחות וכו' מקובל להתפשר על המחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז,

המון המון תודה. ממש חששתי מהסיפור הזה... האמת שהבוחן הסביר את כך שלי זה נשמע כתקלה לא רצינית.. הוא אמר משהו כמו "האוטו אוכל 'קצת' שמן ולכן מומלץ להחליף את המובילי שסתומים"... הבעיה שה"קונה" הבין מזה שחייבים להחליף אותם ועכשיו הוא מתעקש.

לפחות עכשיו אני יודע שהבנתי נכון את הבוחן.

המון תודה ושנה טובה,

שי

פורסם

תסביר לקונה שהרכב שאתה מוכר הוא לא חדש. יש בו בלאי.

בגלל זה הוא נמכר במחיר זול יותר מרכב חדש שקונים מהחברה.

תסביר לקונה שיש סיבה שהוא משלם בערך רבע ממחירו של רכב חדש.

תסביר לקונה שהוא לא יכול לצפות לתוצאות בדיקה של רכב חדש "מהנילון" בקניית רכב משומש.

יש עוד הרבה אפשרויות ניסוח, אבל זה הכיוון הכללי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...