Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1969 Saab Sonett - תמונות

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה מכרתי למישהו בארה"ב סט בוכנות חדשות לפורד טאונוס V4. לאחר שהוא קיבל את הבוכנות יצא לנו לדבר בטלפון והוא סיפר לי שלמעשה הבוכנות מיועדות ל 1969 Saab Sonett, אשר משתמש באותן בוכנות בדיוק במנוע ה-V4 שלו. כמובן שלא ויתרתי וביקשתי ממנו שישלח תמונות של הסאאב... :)

סך של 1,868 יחידות בלבד יוצרו מהרכב היפייפה הזה בין השנים 1966-1969.

ליאור.

Mvc_001s.jpg

Mvc_002s.jpg

Mvc_003s.jpg

Mvc_007s.jpg

Mvc_008s.jpg

Mvc_010s.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

או! סופסוף, מצאתי סאאב, שאני ממש אוהב!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למיטב זכרוני, הצהובה היא מהדגם הישן עם מנוע 3 בוכנות ושתי פעימות ("פק-פק"). היא שייכת לחבר בפרום.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שאלה לי אליכם - נכון שהיא מזכירה את הסברה ספורט? או שזה רק הדמיון הפרוע שלי?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

החזית אכן דומה. זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשראיתי אותה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שאלה לי אליכם - נכון שהיא מזכירה את הסברה ספורט? או שזה רק הדמיון הפרוע שלי?

OK, עכשיו אני רגוע- חשבתי, שיש לי הזיות! :-P:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סונט

מנוע V4 מנוע 1498 סמ"ק 65 כ"ס, כ-160 קמ"ש. מנוע זהה לסאאב 95.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הסונט היפה ביותר בארץ: סונט II שתי פעימות משנת ייצור 1967 של יו"ר מועדון סאאב ישראל, מהנדס הרכב דוד נמרי, בתמונות מבחוץ ומבפנים.

הסונט II יושבת על רצפה מקוצרת של הסאאב 96. יוצרו 258 מכוניות עם מנוע 2 פעימות בשנתונים 1966 ו 1967 מהן ידועות היום מעל 180, והן רשומות ברשימה מסודרת אצל אחד מחברי מועדון סאאב בשוויץ. מספר המכונית של נמרי הוא 111 מתוך 258. במהלך 1967 הסונט II קיבלה את מנוע ה V4, ונקראה סונט II V4, ובפי החברים סונט V4. סה"כ יוצרו 1610 מכוניות מדגם סונט V4, וה 1868 שכתב ליאור כוללות גם את השתי פעימות.

לסונט של נמרי מנוע משופר מאוד בעל הספק כמעט כפול מהמקורי, והיא הסונט שתי פעימות היחידה בעולם המצוידת במיזוג אוויר.

2003-club.jpg

P1010066.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אני ראיתי 2 בארץ.

אחת צהובה ואחת אדומה .

[מצורפת תמונה מאתר MSN]

האדומה קיימת וכיום אינה במצב נסיעה. התמונה צולמה לפני מספר שנים במגש יום העצמאות אצל בני זוהר.

red sonnet.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ומי בעליה של המכונית ההיא כיום ?

האם אותו בעלים שהיה אז אצל בני זהר ביום העצמאות ?

ואיזה מנוע יש שם ?

V4 ? או שתי פעימות ?

ואם זכור לי נכון - אורן , נהגת בה - נכון ?

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...