Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח אזרחי ברכב צבאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדו"ח יגיע למשטרה צבאית ומהם למפקד שלך (אתה צריך להעביר את הדו"ח למפקד בלי קשר מיד אחרי ביצוע העבירה) ואתה נשפט משפט צבאי על העבירות, בלי קשר העונש האזרחי תקף לעומת מה שעתיד אמר... כי מה לעשות בצבא אין הגיון ונקודות משטרה צבאית לא יכולה לתת לך.

True! :mm_yeah:

תבקש מהמפקד הישיר שלך לשפוט אותך . וכך מ"צ לא יוכלו לגעת בך. (אסור להשפט פעמיים על אותה עברה...)

I really not sure that is true...

In my army unit, only one "alam" can judge you for that, and he is known to be hard....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבקש לעשות המרה של הדו"ח לצבאי. במקרה כזה *רק* העונש הצבאי תקף והאזרחי מבוטל! (ומי שחולק עליי טועה! - אני מכיר קצינים שקיבלו על רכב צבאי דוחות אזרחיים וככה זה היה.)

אבל, ויש אבל גדול: לא רצית לקבל נקודות, אתה עלול לקבל שלילה של הרישיון האזרחי (!!) וקנס סימלי. אני לא יודע מה הסיכויים לשלילה על עבירה קלה יחסית...

ד"א, אני במקרה משרת בפרקליטות הצבאית (יחידה בצריפין), אז מחר אני אתייעץ עם החבר'ה ואחזיר לך תשובה מדוייקת. תהייה איתי בקשר בה"פ.

פורסם

כל דו"ח אזרחי אתה יכול להגיד לשוטר במקרה האירוע שאתה רוצה להשפט ביחידה (לקבל את הדו"ח ולתת אותו למפקד שלך באותו היום ולבקש להשפט אצלו) במקרה שלך זה נראה לי קצת אבוד כי ברגע שזה עבר למאנייק צבאי אם אני לא טועה זה יותר בעיה כי הם יודעים שהמפקד הישיר שלך יקל עליך תמיד.

שלילה של רישיון אזרחי אינה משמעה שלילה של צבאי לעומת ההפך שלילת הצבאי היא גם האזרחי.

פורסם
תבקש לעשות המרה של הדו"ח לצבאי. במקרה כזה *רק* העונש הצבאי תקף והאזרחי מבוטל! (ומי שחולק עליי טועה! - אני מכיר קצינים שקיבלו על רכב צבאי דוחות אזרחיים וככה זה היה.)

אבל, ויש אבל גדול: לא רצית לקבל נקודות, אתה עלול לקבל שלילה של הרישיון האזרחי (!!) וקנס סימלי. אני לא יודע מה הסיכויים לשלילה על עבירה קלה יחסית...

ד"א, אני במקרה משרת בפרקליטות הצבאית (יחידה בצריפין), אז מחר אני אתייעץ עם החבר'ה ואחזיר לך תשובה מדוייקת. תהייה איתי בקשר בה"פ.

או שאתה הולך להישפט אצל סא"ל מלכה רצון ואז עדיף כבר נקודות. (והמבין יבין :wink: )

פורסם

שלילה של רישיון אזרחי אינה משמעה שלילה של צבאי לעומת ההפך שלילת הצבאי היא גם האזרחי.

הפוך...

GOT סחוג?

פורסם
או שאתה הולך להישפט אצל סא"ל מלכה רצון ואז עדיף כבר נקודות. (והמבין יבין :wink: )

למה מלכה אחלה תאמין לי...

פעם אחת יצאתי על נזיפה ופעם אחרת זכאי!

אבל זה לא צ'אט... לא נהרוס ל-בן את הת'רד...

• תוכן חדש...