Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלפה בומבה מרכזית, וראה זה פלא, היא גרמה לכל הבעיות כנראה, לכל הנזילות. ננזילות סודרו, ויותר לא נוזלת אפילו טיפה אחת, אבל נשאר דבר כזה, אחרי כמה שעות הרכב שוקע מאחור, רק מאחור... האם זה קשור לבומבה שנמצאת בין הגלגלים האחוריים?

פורסם

אתה 2200 הודעות... אני 200....

אני חדש אתה ישן....

תודה רבה אני אקרא, הורדתי גם ספר של HAYENS לקסנטיה.. PDF

אפשר להחליף בומבות לבד? זה סיפור?

ראיתי שצריך לנקז אויר...

פורסם

אפשר להחליף בומבות לבד? זה סיפור?

תתחיל לאט- החלפת כבר פילטר שמן במנוע?

החלפת כבר נוזל הידראולי+ ניקויי פילטר+ ניקוי מיכ אגירה?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תקרא חלק מההודעות שלי, היה לי רכבים שטופלו על ידי טיפולי 10K.

ויש לי ציוד כבד שאני מטפל בו לבד, ועשיתי החלפת מנוע לסוג אחר לגמרי כולל כל ההתאמות לשופל. אז תניח שאני קצת מעבר להחלפת שמן מנוע. :twisted:

פשוט עם קסנטיה עוד לא התעסקתי עדיין. :lol:

פורסם

אתה צריך לבדוק האם הרכב שלך מצוייד ב anti sink sphere. לא לכל הקסנטיות יש אותן, אבל אם יש ברכב שלך בובמה כזו - כנראה שהיא זקוקה להחלפה.

שחר

פורסם

מה שבטוח האוטו שלי ספציפית לא יראה יותר את מוסך סיטרואן בכרמיאל....

רצו מעל 2000 שקל והבעיה נפתרה ב450 שקל בדיוק. אצל מישהו אחר.

יש להם יד קלה על ההדק.

אבל לא ענו לי לשאלה, איך נקראת הבומבה בין הגלגלים האחוריים, שאני אדע מה להגיד כשאני אקנה...

והאם גם בה צריך לנקז אויר.

פורסם

sfaians דווקא ענה לך anti sink sphereוכן יש לנקז אוויר.שים לב הניקוז לא שייך לבומבה- כל פעם שמטפלים במערכת ההידרוםנאומטית נכנס אויר ומתערבב עם הנוזל ההידראולי ולכן מנקזים...

פורסם

אם יש לך סה"כ 7 (7 זה המינמום ראה הסבר בהמשך)בובמבות אז אין לך anti sink sphere.

בכל בקסנטיה יש לפחות שלוש בומבות בכל ציר - אחת לכל מתלה ואחת מרכזית

הבומבה השביעית היא הבומבה המרכזית main accumelator sphere.

קסנטיה בה מורכבת בומבה נגד שקיעה תהיה קלה לזיהוי כי ניתן לזהות 4 בומבות בציר האחורי.

שחר

פורסם

יש לי בדיוק ככה:

אחד לכל גלגל, ואחת באמצע בין הגלגלים האחוריים, שכנראה יש וויכוח על מה היא עושה... :)

אני חושב שהיא ליופי :roll: , יש את המרכזית, סך הכל שש, אז הצלחנו לפענח את חמש מתוך השש בומבות, השישית זאת שיושבת מאחורה בין הגלגלים באמצע היא נגד שקיעה בטוח?

חשוב לציין כי האוטו שלי עד היום לא היה שוקע בכלל!! והיום שוקע רק מאחורה.

פורסם

מערכת הקסנטיה היא שדרוג של המערכת בBX ?(לא האקטיבה)

שקיעת הזנב בBX ?(יש רק 5 בומבות) היא תופעה ידועה לא אסטטית ולא בעייתית.

בקסנטיה הוסיפו "בומבה" למניעת שקיעה מאחור.

אם אין נזילות מאחור או לאורך הצנרת...ויש לך מספיק נוזל הידראולי...ועדיין שוקע

תחליף בומבה

• תוכן חדש...