Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

does anybody knows this brand?

is it good?

i think about it for my porsche 914

and idieas?

thanks

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

האם התכוונת ל-KYB? .. אם כן אז בולמים מצויינים,אני כבר שנה נהנה מהם.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
האם התכוונת ל-KYB? .. אם כן אז בולמים מצויינים,אני כבר שנה נהנה מהם.

yes kyb

is it german?

american?

the are good as koni or bilstien?

thanks

פורסם

KYB -תוצרת יפן

ויש להם אחלה דגמים ספורטיוים .. אני לא התנסתי בבילשטיין אבל אם תוכל להשיג KYB גז אז בכיף אפשר להשוות לKONI.

פורסם

בנדר, אני מוכרח לציין שאתה כל פעם מפתיע אותי מחדש עם השאלות האלה.

האם עלה בדעתך פעם לכוון את השאלות שלך לאנשים שיש להם ממש מושג בכיוונון של פורשה 914?!

כאילו, ממש כאלו שמבינים בפורשה 914... באופן מפתיע לגמרי, לא?

האם חסרים פורומים באינטרנט של בעלי פורשה למיניהם?

נראה כאילו האנגלית שלך מספיק טובה כדי לערוך בהם חיפוש ולקרוא דעות והמלצות של, אכן, ניחשת נכונה - בעלים של פורשה 914, איזו קידמה! משהו לא נורמלי!

אני פשוט לא מבין את זה כל פעם מחדש...

לכמה אנשים בפורום הזה או בכלל בפורומים בארץ אתה חושב שיש איזשהו ניסיון בכיוונון של 914?!

ומה גורם לך לחשוב שכל איזה זב חוטם שחושב / שמע / חצי מנחש בעקבות מסקנות שגויות שדוד של השכנה שלו אמר לו בעניין הבולמים של KYB על הקליאו של השכנה שלו בכלל יעזור לך?

אתה מוזמן להמשיך לשאול (או לבדוק באתרים שאכן מתעסקים באופן מפתיע לגמרי, בפורשה, נגיד אחד כמו זה, שכמה שהוא קטן עדיין יהיה בו פי מיליון יותר ידע..).

מוטי.

פורסם

מוטי התגובה שלך ממש לא לעניין,אכן אולי אני לא בקיע בפורשה 914 אבל אני ממש לא (זב חוטם) ששמע או חצי מנחש בעקבות מסקנות שגויות ..איך אמרת?!הא כן - דוד של השכנה שלו אמר על KYB בקליאו..

אני בטוח שאתה מתמצא יותר ממרבית משתמשי הפורום בכל נושא השיפורים אבל לא צריך להתנשאות בצורה בוטה כל כך.

בכבוד רב

bear

פורסם

ידידי הדוב, לחלוטין לא התייחסתי לתגובתך ואם לקחת באופן אישי אותה עימך הסליחה.

תגובתי באה לאחר מספר לא קטן של שרשורים שבהם מר בנדר פשוט שואל שאלות לגבי רכב שאני מאמין באמת ובתמים שאין לאף אחד מיושבי הפורום ניסיון עימו.

לא מובן לי איזה סוג של ייעוץ מר בנדר מנסה לבקש.

שוב, אין פה שום עניין של התנשאות או ביקורת כלפי התגובה שלך אישית כלל וכלל, מדובר אך ורק בשאר השרשורים שנפתחו באותו העניין, קבל את התנצלותי הכנה באם נפגעת.

מוטי.

פורסם
בנדר, אני מוכרח לציין שאתה כל פעם מפתיע אותי מחדש עם השאלות האלה.

האם עלה בדעתך פעם לכוון את השאלות שלך לאנשים שיש להם ממש מושג בכיוונון של פורשה 914?!

כאילו, ממש כאלו שמבינים בפורשה 914... באופן מפתיע לגמרי, לא?

האם חסרים פורומים באינטרנט של בעלי פורשה למיניהם?

נראה כאילו האנגלית שלך מספיק טובה כדי לערוך בהם חיפוש ולקרוא דעות והמלצות של, אכן, ניחשת נכונה - בעלים של פורשה 914, איזו קידמה! משהו לא נורמלי!

אני פשוט לא מבין את זה כל פעם מחדש...

לכמה אנשים בפורום הזה או בכלל בפורומים בארץ אתה חושב שיש איזשהו ניסיון בכיוונון של 914?!

ומה גורם לך לחשוב שכל איזה זב חוטם שחושב / שמע / חצי מנחש בעקבות מסקנות שגויות שדוד של השכנה שלו אמר לו בעניין הבולמים של KYB על הקליאו של השכנה שלו בכלל יעזור לך?

אתה מוזמן להמשיך לשאול (או לבדוק באתרים שאכן מתעסקים באופן מפתיע לגמרי, בפורשה, נגיד אחד כמו זה, שכמה שהוא קטן עדיין יהיה בו פי מיליון יותר ידע..).

מוטי.

mybe u can help?

• תוכן חדש...