Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר אותי היתה לי פונטו GT לשעבר והיה לי זיוף במנוע.

חבר אמר שהיה לו אותה בעיה עם ה GT שלו וזה בא מאירפלומטר (חיישן אוויר)

פירקנו אותו וניקינו עם ספריי קרבורטורים יצא מלא אבק עם צבע שחור, הרכבנו חזרה

והרכב עובד כאילו יצא עכשיו מהחברה .

מישהוא בפורום אמר לי שיכולנו להרוס את האירפלומיטר (שווה 3500 שח בחברה)

חשבתי לעשות ככה במזדה של ההורים שלי לנטיס 2001 1800

השאלה שלי האם יש חומר ספציפית לעיניין?

ואים זה אפשרי ולא דופק את החיישן להישתמש בספרי קרבורטורים?

תודה רז...

פורסם

אסור להתיז ספריי קרבורטור על החיישן אוויר !!!!!!!!!

הדבר גורם להריסתו (לא בהכרך קירטועים אלא צריכת דלק מוגברת ובעיות שונות ) .

פורסם

אם לא תקין, אז ניסיון לנקות לא יזיק, נכון?

מנסיוני עם חיישן של פסאט דיזל הניקוי מצויין ולאורך זמן. הייתי מנקה אותו עם WD40 ואח"כ שוטף עם אלכוהול. הוצאנו מהזבל במוסך עוד 2-3 חיישנים והכשרנו אותם לעבודה באותה שיטה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אם זה לא תקין אז לא משנה אם תעשה נסיונות עליו אבל מה שבטוח זה שתצטרך להחליף אותו באחד אחר..

זה כמו שבמקום להחליף פילטר אויר אנשים מנקים אותו ושמים שוב.. אם זה ניראה לך בסדר אז לך על זה אני לא הייתי מתעלל ככה ברכב שלי.

פורסם

חיישן איירפלומטר ניתן לניקוי ע"י ספריי קרבורטורים ולא חייב להוציא אותו לגמרי מהרכב אפשר לנתק אותו מהצד של הפילטר אוויר להניע את המנוע ולרסס תוך כדי לחיצה על דוושת הדלק כי אם לא יכבה המנוע !

לא בכול רכב זה עוזר.

במזדה לנטיס קיימת בעיה לפעמים של זיוף בסרק וניתן לסדר ע"י ניקוי האיירפלומטר וזה מומלץ ע"י היצרן

החיישן רגיש מאוד היות והוא בנוי משני חלקים :

1) חוט להט- תפקידו לבדוק את טמפרטורת האוויר

2) רשת - תפקידה לבדוק את מהירות זרימת האוויר

ע"י זה יודע המחשב כמה חמצן נכנס לסעפת !

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

אסור לגעת ידנית ביחידה הפנימית של חיישן האוויר, הוא שביר כמו חוט מזכוכית! אפשר להתיז עליו קלות ספריי.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...