Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי אתמול החנתי מקביל אליו, ובדקתי את הגודל שלו.

לא אמרתי שהוא לא מרווח, אני צוחק על העובדה שדאומרים שהלסון שלו יותר גדול מהסלון של הרכב שלי.

שזה בלתי אפשרי.

פורסם

להגיד לך תאכלס אין לי מושג איזה מהם יותר מרווח , גם כרגע זה לא כך מעניין אותי, אבל אני פשוט אומר שתבדוק את הדברים לפני שאתה יוצא כנגד העוף המוזר .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
כי אתמול החנתי מקביל אליו, ובדקתי את הגודל שלו.

לא אמרתי שהוא לא מרווח, אני צוחק על העובדה שדאומרים שהלסון שלו יותר גדול מהסלון של הרכב שלי.

שזה בלתי אפשרי.

פקה,פקה, פקה, פקה, בלה, בלה, בלה...

אומרים לי ככה, אני רואה ככה, אין סיכוי שאחרת...

יש לך ביצים או שאתה רק יודע לכתוב בפורום?

אני אומר לך שבטווינגו יש יותר מרווח ראש ורגליים ל-4 נוסעים מבלנסר. עכשיו, אתה שם אלפיה או לא שם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי תפסיקו עם הויכוח הדפוק הזה?

כמו שני ילדים בכיתה ו' שמתווכחים למי יש יותר גדול, ואומרים שלאחד יש מיני ושל השני מתאים לכל המשפחה :-) .

נהגתי בטווינגו, רכב חמוד לנסיעות עירוניות, לא יותר מזה.

פורסם

הסלון של הלאנסר ארוך יותר, רחב יותר, גדול יותר.

שכחתי מימד אחד ידידי..

מה עם גובה?

אני לא בא לקחת צד, ואני לא נגדך.

אני אובייקטיבי.. אולי הסלון שלך יותר רחב ויותר ארוך אבל מרווח מאוד תלוי גם בגובה..

תסכים איתי שהטווינגו יותר גבוה מהסופר לנסר?

אור.

פורסם

הסלון של הלאנסר ארוך יותר, רחב יותר, גדול יותר.

נסעתה בטווינגו? ישבת בתוכה?

אם לא הבנת אסביר לך שוב. בקטגוריית מידות חיצוניות לנסר מנצחת בגדול.

אבל סלון של טווינגו גדול יותר שימושי יותר מסלון של לאנסר.

תפסיק למדוד הכל לפי נתונים חיצוניים. גודל הפח לא קובע. זה שקנית יותר פח לא אומר שקנית אוטו מרווח יותר.

תמשיך לנסוע בפחנוע 1600 אוטומת בצבע לבן ותמשיך להתלהב מבקליות, גבות וג'אנטים.

פורסם
כרגע, הוכחת שכל הטווינגו נכנסת בסלון של הסופר לאנסר, נו באמת תיכף תשווה לי סמארט לטויוטה קורולה ותגיד שהיא יותר גדולה.

תגיד לי, אם אתה כל כך בטח בעצמך למה אתה לא מקבל את ההתערבות?

הדבר היחיד שהוכחת זה שהלנסר גדולה יותר ובכל זאת אני טוען שמרווח הפנים לנוסעים בטווינגו גדול יותר. אז יש התערבות או אין?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההחלפה לא בוצעה על-חשבון היבואן!

כיום ניתן להחליף מחצי אוטומט לגיר רגיל בעלות של 1500-2500 ש"ח וישנה ערכת התקנה לנושא.

רכב מומלץ ביותר עבורך...

המון אופי עם אמינות טובה מאד.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...