Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היו שלום ציניקנים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מחשבות לא רבות במיוחד,הגעתי למסקנות.

החלטתי להגיד שלום. כן כן,גם לכם,אותם אנשים קטנים עם פה גדול שיושבים מאחורי מסך

ומקלדת ונותנים חופש לג'יפה שיוצאת להם מהמקלדת..

כנראה שאני לא שייך "אליכם". חובבי הצרפתיות וקוטלי האנשים שמעיזים להחליף רכב.

נכון יש לי ראלי ונכון גם אותה אמכור מתישהו,אז מה? מה איכפת לכם,אנשים קטנים?

מי שם אותכם להיות מבקרים? זכותי לעשות מה שבא לי ואני לא אשאל אף אחד ממכם,

אנשים קטנים וציניקנים.

זה אולי התחיל בבדיחה אבל מהר מאד הבנתי עם מי יש לי עסק. מזל טוב תומר!! המלך החדש של CARSFORUM,שונאי הרייסים ומחלפי המכוניות,מגיע לך להיות מנהל פורום!!

אל תקשיבו לי,תקשיבו לתומר....הרי הוא כותב יפה...הרי מכיר את כולם..והכי חשוב:

יש לו ראלי והוא לא החליף אותה!!!

בקיצור ,לאלה שכן היה לי כיף להתכתב איתם-אתם אחלה.ותיזהרו לא למכור את המכונית שלכם,יקראו לכם סוחרים!! וכן,שלא תעיזו לא ללכת לליטל,ותדברו רק על התנהגות ולא

על רייסים-אחרת יחשבו שאתם ארסים.

לפה אני כבר לא אחזור.

ציניקנים-נמאסתם.

שלום וביי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים קטנים וציניקנים.

זה אולי התחיל בבדיחה אבל מהר מאד הבנתי עם מי יש לי עסק. מזל טוב תומר!! המלך החדש של CARSFORUM,שונאי הרייסים ומחלפי המכוניות,מגיע לך להיות מנהל פורום!!

בקיצור ,לאלה שכן היה לי כיף להתכתב איתם-אתם אחלה.ותיזהרו לא למכור את המכונית שלכם,יקראו לכם סוחרים!! וכן,שלא תעיזו לא ללכת לליטל,ותדברו רק על התנהגות ולא

לפה אני כבר לא אחזור.

ציניקנים-נמאסתם.

שלום וביי.

אמנם לא הגבתי כמעט להודעות שלך ואני לא מכיר אותך, אתה אכן צודק אבל גם אתה לוקח את זה קשה מידי. :cry:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שונאי רייסים?? אין פה אחד שלא יצא לו לעשות איזו "פתיחה"..

אוהבי רייסים להתפקד!!

1!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מראש אני מודיע כי הודעה זו אינה באה להניע אותך מלצאת לדרכך החדשה/ישנה.

אז קראו לך סוחר?!--נו אז מה?

הקלדנים הראשיים פה מתבטאים נגד רייסים--נו אז מה?

אין כימיה בינך לבין תומר--נו אז מה?

אנשים אוהבים כתיבה יפה--נו אז מה?

ערן, בטוח אני שנפגעת ממס' חברים(יתכן והם גם דמויות דומיננטיות בפורום), ואין אני בא לשפוט, לא אותך, לא אותם ולא בינכם.

רק מצער אותי לראות שהפכת בהודעה זו ל-י.כ.(נכנסתי לרשימה השחורה אצלך?).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אנשים קטנים וציניקנים.

לפה אני כבר לא אחזור.

ציניקנים-נמאסתם.

שלום וביי.

1 מסכן שלי...ירדו עליך קצת אז נעלבת? בטעות השתמשו בקלישאה שאתה סוחר? אני לא רואה חצי מהאנשים כאן כל כך נעלבים מבדיחות וקלישאות.ועל כל אחד כאן יש "תיק" רציני.עלי צוחקים שהשקעתי ים כסף והאוטו לא זז.אז מה? אני נעלב כמוך?

2 את מי זה מעניין בכלל מי מוכר מה? ביג דיל..אם אני יודע לכתוב או לא.רגע...אולי אני באמת יודע לכתוב? אולי אני כותב יותר לעיניין ממך? (אני לא מקדיש כמוך זמן לכתיבה ב"קנייה ומכירה",אלא תורם לחלקים אחרים של הפורום).

3 אין לי זמן להיות כאן מנהל,כי אני כותב רק בעבודה כשאין לי מה לעשות.

4 אני מרחם על מי שמקשיב לי...מה שמביא אותנו לסעיף אחת..(די לרדת עלי,אני לא אשם ...גם לי נשבר הזין מהמצב הזה.אני לא גורו של אף אחד. אני אוכל באמצע הלילה ולא מתאמן מספיק. די כבר...).

5 נדבר כשתרצה לנקות מנוע סרק באוטו...הרי אז אתה יכול להתקשר אלי חופשי.גם בשישי בצהריים,גם כשאני אוכל,גם כשאני ישן, גם שלוש פעמים...גם כדי לראות איתך מכונית.גם בשביל לשים לך פילטר... בשביל זה אני כן טוב.

6 בוא'נה..אתה זה שמתנהג כמו ילד קטן.אבל ממש ילד קטן.תסתכל מה אנשים כתבו לך ותבין.

7 הנושא עלה השבוע על ארוחת ערב.מי שמדבר בפורום שטויות,לא יזיק אם יצנזרו אותו פה ושם.קצת ירידות לא פגעו באף אחד.וכשאתה כותב שטויות (כמו בעיניין הצ'יפ) שמבוססות על בערך ..אפס ניסיון-אז יורדים עליך קצת.גם עלי ירדו עשרות פעמים.גם על שלומי.גם על עומר וגם על פוקו (אי הי הי הי הי).אז מה?

8 איש..אין מה לעשות.ניסיון מדבר.ולך אין.אני לא מבין עד עכשיו מה נדחפת לת'רד הזה.במיוחד כדי לציין שצ'יפ לא ייתן חמישה כוחות סוס? צר לי.כבר הרי היינו בדיינו.כשהיתי אלף שלוש מאות,צ'יפ נתן לי למעשה שיבעה כוחות סוס.היה ממש פצצה.מה לעזאזל קרה לך?נהיית לי דויד לוי? נעלבת?

9 אז בבקשה בבקשה בבקשה אל תעזוב.

10 נו טוב...

11 אני מצטרף לכותבים בשורות הקודמות ומאחל:

12 ביי!!! :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אלוהים זה פשוט עצוב ,

מה עצוב ?

שהפורום הזה הפך להיות פורום אופרות סבון :lol:

הורג אותי הבכיינות שלך , אז מה ? , אז קצת הסתבלטו עליך ... מה אתה חושב על תומר לא מסתבלטים , הבן אדם בכסף שהוא השקיע בראלי שלו היה יכול לקנות SL55 AMG , אבל לכל אחד יש את השריטה שלו ....

ותפסיק לקחת ללב , זה פשוט גובל על גבול המסכנות .... אני מציע שתיקח את עצמך בידיים , אם אתה לא מצליח להסתדר פה בפורום אני לא רואה אותך מסתדר בכל חברה שתהיה בה בעתיד , צבא , עבודה וכו' ...

לי אישית אין שום דבר נגדך אבל זה פשוט מעציב אותי שאנשים עוזבים בגלל שטויות , פשוט תקח את עצמך בידיים .

פורסם

ותפסיק לקחת ללב , זה פשוט גובל על גבול המסכנות .... אני מציע שתיקח את עצמך בידיים , אם אתה לא מצליח להסתדר פה בפורום אני לא רואה אותך מסתדר בכל חברה שתהיה בה בעתיד , צבא , עבודה וכו' ...

איזה שוס...

חברה שהוא יהיה בה בעתיד....

לא יסתדר בצבא....

:lol::lol::lol::lol:

אלי.

נכון שמהכתיבה משתמע שזה מישהו שלא יסתדר בצבא...כלומר..מישהו שיראה מתישהוא בעתיד את גיל הגיוס...

יש לי חדשות בשבילך.

הוא בגילי....

וואלה..לא היה נעים לי לכתוב את זה,אבל זה מצחיק אותי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר אתה רציני ?

אני לא יודע אם :lol: או :(

אבל בדוגרי , אני אומר שתישאר ותביא לזה עוד צ'אנס , אף אחד לא בא להציק לך דווקא , תאמין לי .

פורסם
יכול להיות שאני סתם זורק פה שאלה :shock:

אבל... מזה "ציניקנים" :oops::?:

אנשים בעלי נטייה ברורה להתנהגת בציניות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...