Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיים עוד הד יוניטים עם טיים קורקשן מלבד לאלפיין?

אני מדבר על אלה בגדר הזמינים בארץ לא על ייבוא ועניינים...

צריך להיות מתוקצב עד 2300 שקל...

9851 של אלפיין לא בא בחשבון פרא אאוט חלש מדי...

9830 כנ"ל אין אחריות יבואן עליו אפריל טקליין לא מייבא אותו אלא ייבוא פרללי חוץ מזה המכשיר סוף הדרך...

ראיתי פיוניר עם טיים קורקשן הבעיה היחידה היא שזה הדי וי די הכי יקר שלהם...

מי שיאיר את עיניי יקבל סמיילי על גבי הפורום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קונה קרוס אקטיבי עם time correction...

lanzer optix2/3B.

עולה רק 50-60 דולר גם עם משלוח ומע"מ זה לא נורא

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה הבעיה עם הפריאווט של האלפיין 9851?

הוא 2V.

תכוון את המגבר שלך ל2V ותגיע לניצול אידיאלי,אתה מדבר עם פריאווט מבחינת מדד לרעשים?

אז גם במקרה הזה,אם יש לך רעשים במערכת, אם יהיו גם עם 9.5V פריאווט, הדבר היחידי שיקרה עם פריאווט גבוהה יותר זה טשטוש הרעשים בלבד.

אין מניעה לחבר HU עם 2V,במיוחד שמדובר על האלפיין והוא 2V נטו,כיוון נכון, ואז תוכל להתחיל להנות מהטיים קורקשיין.:)

אל תשלול את המכשיר הנ"ל הוא מצויין.

ואגב, אל תפחד מיבוא פרללי,זה לא אומר כלום,זה רק אומר שאתה משלם פחות ומקבל יותר,ביננו, יש גם יבואנים פרליים שנותנים אחריות,שגם ככה,לא בטוח שתשתמש בה עם רכיב איכותי כמו האלפיין,אבל אם זה השיקול אז תרד מזה...

אני במקומך הייתי כן הולך על ה-9851.

under construction..

פורסם

2V זה מאוד חלש אני יצטרך לעבוד יותר עם המגבר ואני יפתח יותר גיינים לעשות את זה בשביל לקבל טיים קורקשן לא בא בחשבון...

אם כבר אני יעשה משהו וילך על האלפיין זה יהיה על ה 9830...

אבל בכל זאת מעניינת אותי השאלה האם יש מכשיר נוסף עם טיים קורקשן?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לי מורכב ברכב p-945r (הוא יחסית ישן 1998-2000 הוא היה מיוצר)אולי תוכל למצוא אותו(ה-pre שלו יחסית נמוך אך אם "ליין דרייבר" הוא עושה את העבודה..

אפשר אולי למצוא אותו.....

אגב יש לו טיים קורקשן ושיפועים(לסוגי הפילטרים והתדרים}

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
2V זה מאוד חלש אני יצטרך לעבוד יותר עם המגבר ואני יפתח יותר גיינים לעשות את זה בשביל לקבל טיים קורקשן לא בא בחשבון...

תוכל להסביר את כוונתך?

מה הקשר בין השהיית ערוצים למשחקי גיין? המגבר שלך יתאמץ בדיוק באותה מידה (טוב, אולי מבחינה מתמטית טהורה תוכל למצוא הבדל של 0.00000000001mW)...

פורסם

זה שזה 2V זה לא אומר כלום לגבי בטיים קורקשיין, ואגב אם האות מספיק נקי גם ב2V זה באמת לא משנה.

אין קשר בין השניים,ואתה יכול לעבוד עם גיין מלא גם,ההבדל שהסיגנל יותר חזק הוא בעיקר בטשטוש הרעשים וכן עבודה יותר נצילה של המגבר,אך אם זה 2V-4V זה באמת כבר לא רלוונטי, אם זה היה פחות לא הייתי מעיר על זה בכלל.

under construction..

פורסם
וכן עבודה יותר נצילה של המגבר,.

שטויות במיץ. אין קשר לנצילות המגבר, או במונחך נצילות עבודת המגבר.

תמיר

פורסם

ההעינות של המגבר שלי לא פלאט לגמרי ככה שאני לא מעדיף לתת לו לעבוד יותר מדי...

אברי מה שהתכוונתי שלקחת מכשיר עם פרא אאוט כזה נמוך אבל שיהיה בו טיים קורקשן לא בא בחשבון...

פורסם

אאייל צר לי לאכזב אותך אבל אם יש משהו שלא מובן זה ה FAQ אפשר לראות שם ויכוחים וחזרה על שאלות כמו תוכי ללמוד זה לא המקום...

ללמוד זה לקבל תשובה חד משמעית...

אם מתח סיגנל לא יגרום למגבר לעבוד יותר קשה על מה כן ישפיע מתח הסיגנל שלי?

אני די סגור על מכשיר של JVC אבל וואלה בנתיים אני שואל בשביל ידע כללי ואולי גם שינוי הכיוון שתפסתי בקשר להד יוניט....

פורסם
שטויות במיץ. אין קשר לנצילות המגבר, או במונחך נצילות עבודת המגבר.

תמיר

תמיר ,לפני שאתה זורק לאוויר שטויות כמו"שטויות במיץ", "ואין קשר" אני אשמח לדעת למה אין קשר?

לזה שאמרתי שאין קשר בין פריאווט של HU לטיים קורקשיין,אז זה נכון.

לזה שאמרתי שזה לא משנה מה הולטאז' של הHU זה לא קשור לעבודת המגבר, אז זה נכון.

והכוונה שלי היתה שככל שהאות שמגיע למגבר הוא חזק יותר כך יותר "קל" למגבר לעבד את האות הזה.

אבל גם לזה נמצא פתרון מאוד יצירתי והוא נקרא"בורר מתח כניסה".

אז אני לא מבין מה לא קשור?

אני לא דיברתי על אות חזק יותר כמדד לעוצמה חזקה יותר כי זה לא קשור אחד לשני.

מיסודו של עניין...

אז מה בדיוק לא קשור?

תפסיק לזרוק דברים סתם כדי לתת את הטון שלך,זה פטתי.

under construction..

פורסם

חברה ההתלבטויות הם כאלה:

אלפיין 9853 משומש פחות משבוע עם אחריות שלט וכל שאר הבלאגן ואני מודע לפרא אאוט הנמוך קיבלתי את ההסבר המתאים...

מול הJVC הזה:

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=80

אם מישהו יוכל למנות את היתרונות היותר בולטים של האלפיין מלבד הטיים קורקשן אני יודה לו מאוד...

פורסם

אני אישית לא התלהבתי בכלל מהמכשיר הזה, יש אותו למפיסטו מהפורום ואחרי תקופה לא ארוכה אופציית ה-SPEECH שלו התקלקלה, מלבד זאת שלדעתי התצוגה שלו מאוד מבולגנת ולא מעוצבת יפה, בקיצור זה גימיק ותו לא, לא שונה מהפיונירים עם התצוגות - דעתי כמובן.

לגבי הסאונד ושאר הפיצ'רים אין לי דעה ממשית, אני רק יכול להגיד שבימים שה-SPEECH עבד, כל משפט או מילה שהוא היה מוציא היו מלווים ברעשי רקע מרגיזים שנשמעים כמו תחנה ברדיו שלא קולטים טוב, אמנם בצורה מאוד עדינה אבל עדיין אי אפשר היה להתעלם מזה.

איציק.

• תוכן חדש...