Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פיזו 205GTI 1600 סטנדרטית לחלוטין, מנוע מקורי שעבר 150 אלף ק"מ, מטופל מהיום הראשון שיצא, במוסכי פיזו מורשים בלבד.

הרכב עבר יישור קו מלא, ב25 אלף שקל, שכלל

גאנטים 15 אינץ של 406 עם צמיגים חדשים שעברו 1500 קמ בלבד, 195.50.15 מאושרים ברשיון.

ציריות, מסרק הגה, תפוחי הגה ומשולשים חדשים.

מערכת ברקס חדשה לחלוטין, משאבת ברקס, צלחות, רפידות, צינורות, בקיצור, הכל הוחלף! לפני 500 קמ בלבד.

טיפול טיימינג מלא, 150 אלף, כל התושבות מנוע הוחלפו, בוצע שיפוץ מלא למנוע, ניקוי רדיאטור ועוד המון דברים שאני לא זוכר, יש לי קבלות על הכל, מהיום הראשון שהרכב יצא מהמוסך, ספר טיפולים מלא, ספר רכב מקורי, אפילו קבלה שהרכב ירד מהאוניה ב92.

לרכב מספר תוספות, ליופי בלבד.

1: דשבורד שלם לחלוטין, שחור ויפה.

2: קיט דשבורד דמוי עץ, לכל הקונסולה המרכזית + פתחי מיזוג (בתמונה קשה לראות זאת)

3: מזגן מקורי שעובד! קירור/חימום.

4:פנסי LEXUS אחוריים

5: כפתורי ECOSSE מאלומיניום למזגן.

6: מראות M3 עם מתאמים (מולבשות על האוטו)

7: פנל לדלת בגא'ז של 205GTI

ועוד מלא דברים שאני לא זוכר, יש גם הגה ספורט, דוושות וכל המסביב.

הרכב מושקע בלמעלה מ40 אלף, כל התוספות הובאו ישירות מאנגליה, את רובן אי אפשר למצוא בארץ.

הכל חדש באוטו, אין השקעה של שקל אחד!

בנוסף כל החלקים המקוריים ינתנו עם הרכב, מראות, פנסים כפתורים, עוד כמה פלסטיקים רזרבה וכ'ו.

טסט עד ינואר.

אגזוז FREEFLOW של סברינג, יציאה אחת.

בטח עוד מלא דברים שאני לא זוכר.

המחיר - 22 אלף שקל, סופי.

במידה ורוצים, ניתן להוריד 1000 שקל, אם אני לוקח את המראות M3 הפנסים האחוריים והכפתורי ECOSSE. ז"א 21 אלף שקל.

אין דבר שלא עובד ברכב, והייתרון? הוא סטנדרטי כביום היוולדו.

אגב, אני מוכן להתחייב בבדיקה על שלדה.

לרציניים בלבד, נא ליצור קשר בה"פ.

הרכב למכירה בעקבות קבלת 205GTI 1900 מקורית מאבא, ולכן אני לא לחוץ למכור, ואין לי בעייה להשאר עם האוטו במידה ולא אמצא קונה רציני.

אסף.

norm_810BA02E951244CFB9B0C2B8E39D86B8.JPG

norm_BD6BEDC224B54D46A9848B02A18D0438.JPG

norm_04045F97A55047FFA68BC1983C1096D5.JPG

norm_59A4573637A64846B783423B2B2864F0.JPG

• תוכן חדש...