Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שורפים מצמד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאג, לא נראה לי שבפעם אחת הרסת את הקלאץ'. כשקנינו קליאו ידנית הקלאץ' עבר התעללות שאין כמותה, כל רמזור המנוע ניסגר,כל עליה הייתה עם סל"ד נכבד. לאחר כחודש שהקלץ' סבל ועכשיו הוא עובר חיים קלים לא מראה שום סימנים שהוא הולך למות, ממש כמו ביום היוולדו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא רוצה להישמע כמו ילד שרק קיבל את הרישיון ורוצה לפתוח לנשים שנוהגות בפיאט פונטו לבנה ברמזור תתחת אבל....

איך מומלץ "לפתוח" בלי להרוס את הקלאץ' בדרך?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא נראה לי שבפעם אחת נגמר קלאץ אבל יש להימנע,

בגדול איך לפתוח? בעדינות

להשתדל כמה שפחות להיות בנקודת החיכוך, להעביר הילוכים במהירות מתאימה ולהוריד במהירות מתאימה ולא ב100 קמ"ש להוריד לשלישי. לוודא שרגל שמאל לא נחה על הדוושה כי היא כבדה והיא לוחצת

לא לעזוב בברוטליות ולא לחכות ברמזור בראשון כמו שעשית אצל מורה הנהיגה אלא בניוטרל

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

צביקה נראה לי שאתה מחמיר מידי עם הילד,

אז הוא חימם קצת את הקלאטץ' עם משיכה מיותר של "חצי" קלאטץ' לא צריך לצלוב אותו על זה....

בסדר עשה טעות נהג הרבה על אוטומט עלה על ידני לקח לו קצת זמן להכנס לעיניינים...שבוע שבועיים ועוד רבע מ"מ מהקלאטץ' והוא כבר יזרום

גם שאני קניתי את הGTI הייתי קצת מוציא פרפורים לא מתוכננים...או נפילות סל"ד עד כמעט התכבויות (בחלקם התכבויות) של המנוע....אז מה ? אני נהג פחות טוב מאנשים אחרים פה ? לא....לקח לי בדיוק שבוע על גיר רגיל להכנס לעיניינים ולזרום עם זה חופשי.....ו...וואלה יש לי *** מספיק גדול כדי לבוא ולהודות שנכבה לי האוטו לפעמים עד שנכנסתי לזה....מה קרה ? אף אחד לא נולד עם קלאטץ' בהמשך של הקרסול שלא נוהגים הרבה על ידני לוקח כמה ימים לחזור לזה....

פורסם

אכן ככה סורפים קלאצ' (לצערי מנסיון) אבל לא בבת אחת תעשה את זה עוד איזה עשרים פעם כל עליה וכל רמזון ותשלם על קלאצ' חדש

אז "תתאפס" על הידני אל תעשה שטויות כמו זריקות קלאץ' וכו

והכל יהיה בסדר...

פורסם

"זריקות" קלאץ' דווקא פחות מזיקות לקלאטץ' ויותר למכלולים כמו גיר וציריות שמקבלים מכה של מומנט...הקלאטץ' דווקא סובל יותר מחיבור חלקי - חצי קלאטץ'

פורסם

קודם כל זה לא היה שטויות.

לצביקה- ידעתי שאני לא מתמצא כל כך בידני (קיבלתי את המכונית אתמול, לאחר שנה שלא נהגתי על רכב עם תיבה ידנית) ולכן הלכתי לעשות תרגול בעליה קשה שאין בה אנשים.

ושם קרה לי המקרה הזה, עכשיו אני נורא משתדל שלא לעשות את זה שוב.

ושוב פעם אני אומר לך- דרך דפי הפורום אתה לא יכול לדעת את צורת הנהיגה שלי וכמה אני מיומן.

ועוד אחרי שאמרת שעל אוטומאט אני לא מתמצא בכלל הפלת את עצמך.

מישהו יכול לתת את סדר הפעולות שעושים בזינוק בעליה קשה?

והאם יש פה אנשים שמזנקים לפעמים עם בלם יד? האם זה מזיק? איך עושים את זה?

פורסם

תעשה כמו שהמורה נהיגה עושה אתה מרים את הקלאץ לאט לאט עד שאתה מתחיל להרגיש שהאוטו מתחיל לרעוד טיפה אבל ממש בקטנה ככה תדע שהקלאץ קרוב ואז אתה נותן טיפה גז ואז משחרר עוד קצת מקלאץ וזהו נגמר הסיפור של זינוק בעליה

זה לא כל כך בעייתי אתה לא חייב את הבלם יד הזה

לך לעוד כמה עליות תעשה מה שאמרתי וסתכל שזה הולך חלק ואין מה לעשות בשביל זה יש קלאץץ כדי שתהרוס אותו ולא דברים אחרים באוטו!!

בהצלחה!!

יקי!!!

פורסם

בעליה קשה וגם בכל עליה מומלץ לתת פימפום קטן עם הגז שאתה מרגיש שאתה מתקרב לניתוק

תשחרר לאט את הקלאץ ושאתה מרגיש שכבר ישנו ניתוק תפמפם כמה פעמים עם הפדל של הגז בעדינות וכשאתה מרגיש שתפס כבר אז תן גז ותנסע

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...