Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אנחנו נפרדים מהסונטה 3 ליטר 96 שלנו :(

אני אתגעגע למושבי העור ולכוח שלה.. אבל לא לצריכת הדלק שלה.

אבא שלי הוא בעל הרכב.. ולכן גם בעל ההחלטות. הוא רוצה רכב חדש ואמין יותר עם צריכת דלק נמוכה יותר.. ידני.... שזה טוב כי אני מורגל מדי לאוטומט.

הוא כרגע חושב על גטס די חדשה... (מעדיף יונדאי כי חבר שלו עובד במשרדים).

אבל אני מנסה לשכנע אותו לקחת משהו אחר.

הרכב צריך להיות 2000 + עדיף... ותקציב אני מניח.... אמממ 35 אלף... גג 45. במקרה הטוב.

אם הוא ימצא יונדאי קופה במצב טוב ומחיר סביר הוא אולי יקח גם.

בכל מקרה. אני ממש לא רוצה גטס. כי חייבת נהיגה חשובה לי. ובכלל זה באסה לעבור אחרי סונטה 3 ליטר לרכב כזה.

התעניינתי לי קצת היום.. וחשבתי על פג'ו 306. רובר 216....אבל הבנתי שהרובר המסויימת לא אמינה בגרוש. אז בשביל זה אני צריך אתכם.

מה אפשר למצוא לפי מה שתיארתי?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מזהה פה איזה מוטיב חוזר? סונטה, גטס, קופה... מה יש לאבא שלך אם יונדאי לעזאזל?

ידנית קטנה מהנה? רנו קליאו B, פיז'ו 206 - אחלה בחירות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה.....

מה שיש לו מיונדאי... זה שחבר שלו עובד במשרדים ומכיר את כל בעלי המוסכים וגם מבין ברכבים הספציפיים שלהם ותמיד עוזר עם הרכב...

אבל יונדאי.. לעזאזל ! :)

למרות שהסונטה הזאת רכב מותק. לא משנה שיש לה צריכת דלק בשמיים... ולא משנה שכל מה שהם הצליחו להוציא מה 3 אלף האלה זה 150 כוחות סוס...ולא משנה שהצ'יפ עוצר ב180... רגע זה בעצם אני מניח טוב :) .. עדיין הנסיעה

חלקה ויחסית לשנה שלו הוא אמין. והוא מביא תמורה יפה מאוד למחיר המגוחך.

כשבעצם כל הכסף זה על הדלק. שזה מטורף בו

בכל מקרה הסתכלתי עוד קצת על מחירים..... אמממ ראיתי יש גם רנו מגאן בטווח הזה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לספר קצת על כל אוטו צריכת דלק כוח אחיזת כביש אמינות וכו......וגם תמונה לא תזיק.

תודה מראש :)

פורסם

השאלה היא מה אתם צריכים?

האם זהו רכב שני? האם משפחה שלמה צריכה להכנס בו ?

כי אתם עוברים מרכב משפחתי גדול (סונטה) ובודקים אופציות כמו סופרמיני , או לחילופין קופה ...

בכל מקרה, לדעתי הגיע הזמן להתקדם למשהו שהוא איננו יונדאי...

נ.ב. בהצלחה במכירת הסונטה... אבא שלך יצטרך את עזרת החברים שלו כדי להפטר ממנה...

הרכב לא סחיר בעליל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זהו רכב שני. לאבא כבר יש רכב מעבודה.

זה רכב שאמא שלי נוסעת איתו לעבודה..ובעקרון זה כל מה שהוא צריך לספק.

כמו שאמרתי מחפשים רכב אמין. 2000+ עד 35 עד 45 אלף. וכמובן עדיף שיבוא עם חווית נהיגה

וגם אני חושב שהגיע הזמן להתקדם מיונדאי כבר.

פורסם

במעבר לארופאיות - האמינות תרד, עדיף ללכת על גטס, רכב מצויין, כמו כן דייהטסו סיריון יכולה לבוא בחשבון.

פורסם
במעבר לארופאיות - האמינות תרד, עדיף ללכת על גטס, רכב מצויין, כמו כן דייהטסו סיריון יכולה לבוא בחשבון.

עם כל הכבוד ליונדאי, האמינות שלה עדיין לא ברמה יפנית, שלא לדבר על איכות החומרים ושרידותם לאורך שנים.

לדעתי לא תהיה שום ירידה באמינות אם יעבור לאירופאית ברמה טובה (קליאו B , פולו , 206, איביזה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המכוניות של יונדאי היום מציגות אמינות ברמה יפנית לחלוטין,ואפילו יותר.

שאל קציני רכב של חברות ליסינג על האמינות המוחלטת של הגטס והאקסנט,ותחזור.

במשך שש שנים עם שתי מכוניות יונדאי,החלפתי מצבר(באטוס)ונורה פנימית (בגטס).וזהו.

יש לי חבר שקנה יחד איתי 206 1.4 אוטומטית.הוא כבר הספיק לבקר 11(!)פעם במוסך,מתוך זה גם החלפת גיר ומחשב ניהול מנוע(מה שחייב גרירה).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לידע כללי בסקרי שביעות רצון בארצות הברית יונדאי מובילה ונמצאת באחד המקומות הגבוהים,הרבה לפני רכבים אירופאיים יקרים ויוקרתיים בהרבה.

יונדאי נותנת היום אחריות ל 10 שנים מקצה לקצה הארצות הברית,ואני לא חושב שחברה שלא מאמינה במוצרים שלה היתה מרשה לעצמה לעשות צעד כזה...

נכון שזה לא פאר היצירה המוטורית אבל יש היום ליונדאי מכוניות סחירות ,אמינות,שעושות את העבודה ונותנות תמורה מצויינת לכסף.

אני יכול להעיד שבעברי היו לי כמה וכמה רכבים אירופאיים ,אמנם נהניתי מאיכות החומרים והנסיעה ,אבל בנושא האמינות אכלתי הרבה הרבה ח*א...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

שמע, כאחד שנהנה מהרכב כבר שנתיים , לאוטו אין שום בעיה! האוטו מראה מימדים של קטן, אבל בפנים היא מרווחת..המושבים בקדמיים נוחים ואוחזים, המנוע שלה נבחר למנוע האמין ביותר לשנת 2004(אם אני ימצא את הכתבה אני יביא) בקשר לכוח, 1400 ידנית תעשה את העבודה מעולה. אבל אם אתה תלך על 1400 אוטו' עדיף ליסוע באוטובוס.

עוד דבר כל הרכבים מליסינג ושאר השכרות ,הגטסים שם כולם קרועות ושחוטות מכל הכיוונים אז תצפה למלא בעיות , שכמובן הבעלים הקודמים עשו.

אם תקנה פרטית אז תאמין לי האוטו הזה לא רואה הרבה מכוניות בקטגורייה שלה ובכלל...

SRONIS אמר 206 וקליאו B , בזמנו 10 G עשו כתבת מבחן דרכים, בדרך לקליאו הלכו הברקסים ו206 יש לה איכות נסיעה מזעזעת..אבל אתה לבד יש לך צרפתייה אז אני מבין למה אתה משוחד.

פורסם

1341 סמ"ק ליתר דיוק.

הגטס באמת לא חסכונית,אבל פחות מהשמועות.

המנוע הזה מוחלף בעוד כחודש במנוע 1.4 מודרני עם 95 כ"ס,במתיחת הפנים של הגטס שתוצג בתערוכת פרנקפורט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם תקנה פרטית אז תאמין לי האוטו הזה לא רואה הרבה מכוניות בקטגורייה שלה ובכלל...

SRONIS אמר 206 וקליאו B , בזמנו 10 G עשו כתבת מבחן דרכים, בדרך לקליאו הלכו הברקסים ו206 יש לה איכות נסיעה מזעזעת..אבל אתה לבד יש לך צרפתייה אז אני מבין למה אתה משוחד.

עם כל הכבוד, אם אתה חושב שהגטס מהווה איזושהיא תחרות כמכונית לקליאו ול-206, אז אתה פשוט טועה. וזה כששתיהן מתקרבות מאוד לסוף חיי הדגם...

תיכף תגיד לי שכולם קונים אותן אז הן בטוח טובות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...