Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ב600 דולר הייתי מביא מגבר 4 ערוצים של ZAPCO....

ולגבי התקנה:

תום-קאר בהוד השרון אצל רמי קארדי.

אין לי מילים להוסיף....

אתה יכול בבקשה לרשום פה את הטלפון של תום-קאר בהוד השרון אצל רמי קארדי.

תודה מראש

....

פורסם

לגבי התקנה ...המלצה אישית שלי.. זה סאונדר ברחובות ברחוב ויצמן 8.....

איכות התקנה יוצאת מהכלל...באמת ברמה.... ושירות סוף הדרך.....

בקשר למערכת... 600 דולר למגבר שמוציא 100 RMS ל-4 יציאות... אתה יכול להביא מגברים ברמה במחיר הזה כמו קיקר Kicker 04KX850.4 Amplifier הוא מוציא 4x215 Watts @ 2 Ohm Stereo

2x460 Watts @ 4 Ohm Bridged Mono

והוא עולה 400 דולר... תכנס לאתר http://www.carmedia1.com (זה בחו"ל ככה הבנתי ממכה שאתה מביא מחו"ל...)

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
אולי לא ב500 דולר, אבל אף אחד לא יכול להגיד שאין הבדל שמים וארץ בין 3WAY ל2WAY...

הבדל של שמיים וארץ יש ( אולי ) בפוטנציאל של סט 3 חלקים מול סט 2 חלקים. צריך אבל לזכור שקשה מאוד לנצל סט 3 חלקים בצורה אופטימלית ולכן לפעמים ההבדל במחיר לא עומד ביחס ישר להבדל בסאונד בשורה התחתונה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפי הרמה שהוצגה(לא מדבר על צבע/בניות /ופיבר) לא בדיוק נפלתי מרגליי.

הייתי הולך למתקינים שמצליחים לייצר סאונד טוב ( לדוגמא :עופר מסאונד FX ) ,

צבעי רכב ופחחים יש מספיק (מבלי להעליב את המשתתפים בתחרות EMMA ו/או המתקינים).

ZZR

• תוכן חדש...