Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה BX שנת 90 1600 GTI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטובת כמה ממשתתפי הפורום שעוד לא הפנימו ש1600GTI - לא יוצרה לישראל

versions included the 16 GTi, the 19 GT, the 19 GTi, the...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
...

למרות שאת דגם ה 1600 אני לא אוהב - מדובר ביצור כלאיים שיוצר לרעה החולה בשם ישראל כדי להתאים למיסוי כאן.

...

אני לא מתמצא ברכבים כמו רוב אנשי הפורום אך אני מוחה על הקטע המודגש במשפט!

פורסם
לטובת כמה ממשתתפי הפורום שעוד לא הפנימו ש1600GTI - לא יוצרה לישראל

ה BX16GTI הושקה ב 1989 ויוצרה עבור שווקים שמוסו ע"פ נפח מנוע.

מבין כלל השווקים שבהם נמכרה ה BX, ישראל ופורטוגל היו השווקים העיקריים שבהם הדגם הזה שווק באופן סדיר.

צודקים הטוענים שהדגם לא שווק רק בישראל (הוא שווק גם בפורטוגל) אך מאידך וצודקים גם אלה שטוענים שהדגם הזה נרקח בעיקר עבור ישראל (ה- BX היתה רבת מכר בישראל בשנים 1987-1988, והיבואן רצה מאוד מענה מפואר וחזק לסיוויק שנתפסה בלבנט כמכונית ספורט).

ברוב הפרסומים הרשמיים של היצרן דגם זה אינו מופיע, ובבריטניה וגרמניה, שווקי היצוא העיקריים של סיטרואן, הדגם הזה מעולם לא הושק.

אצלם, מנוע 1600 המוזרק של פיז'ו-סיטרואן שירת בגרסת 16TXi, שהיתה מאובזרת, אך ללא שאיפות ספורטיביות.

פורסם
אני לא מתמצא ברכבים כמו רוב אנשי הפורום אך אני מוחה על הקטע המודגש במשפט!

אתה יכול למחות.לגיטימי.

רק מה שאמרתי זה ציטוט (אמנם לא רשמי) של אלו שבדקו את השחיתות בעולם והחליטו שהרפובליקה המושחתת הזאת היא במקום הראשון בעולם.

אבל זה לא המקום.

ולתמונות.

IMG_1349.JPG

IMG_1350.JPG

IMG_1351.JPG

IMG_1352.JPG

IMG_1353.JPG

IMG_1354.JPG

פורסם

קודם כל - ארנון, אני מתנצל אם נפגעת גם אני לא מבין בסיטרואן - אני רק מתקן ע"פ הגיון מסוים שגם אני לא ממש מבין עד הסוף :?

השאלה הראשונית שלי היתה האם שווה לקנות את הרכב הזה בחמש מאות ש"ח (ועכשיו כשדיברת על המושבים שלה אז אולי זה הופך לשווה..) האמת היא שהבעלים רצה 1000 בעבורה אבל לאחר שראיתי אותה זה נראה לי קצת יקר..

דבר שני, ceyal, ספר על הפרוייקט - איך ועם מה צבעת? איך התגברת על הסדקים המוכרים לכולנו?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

קניתי צבע אפור לתיקון חישוקי מגנזיום.

35 שקל לבקבוק ספרי

ומקשר לפלסטיק.

פירקתי את החלקים

שייפתי את החלקים עם נייר מים מס 0 - עד להחלקה מלאה.(יש לחלקים מרקם מחוספס)

צבעתי 2 שכבות מקשר ו3 או 4 של צבע.

חצי שעה עד שעה יבוש בין החלקים.

הרכבה

וזהו.:-)

לגבי הסדקים.

אין לי

הרכב יד שלישית (אני)

2 הראשונים הם אבא ובן שהחנו בחניה סגורה תמיד.

גם אני

במקרים הבודדים שהאוטו מחנה בחוץ - אני מכסה את הדש בבד לבן ושם צילון לחלון הקדמי ולפעמים אם יש כח גם לצדדיים.

בגלל זה גם הצבע שמור כמו חדש.

(למרות שאני אוסף כסף לצביעה כוללת ופחחות.)

• תוכן חדש...