Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אני ישאל אותכם ככה....

אני יקח את הלנזר מקס בתור סאב

המגבר של הלנזר vibe 421

יש לי עוד מגבר ממה שנשאר מהאוטו הקודם(בוש-מגבר מצויין לפי דעתי בהשוואה להספק שלו) יחבר את המגבר הזה לרמקולים שנשארו לי גם(פיונייר 240 3way) ואת הלנזר אני יחבר ישירות לסאבעל מנת לא להעמיס...

ואז נשאר לי כסף להביא קומפוננט קדמי את המורל.... השאלה היא איך המערכת תעבוד עם רמקולים שיחסית חלשים למה שאני הולך להביא...?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה רמקולים חלשים יחסית? הפיוניר?

כי המורל יחסית חזקים ויעמדו בהספקים גבוהים בהרבה מהפיוניר למשל.

מדובר על בוס 4 או 2 ערוצים?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

4 ערוצים

אתה מבין כי להביא מערכת כזאתי ולהישאר עם פיוניר 240 זה ישמע לא מאוזן ואין לי כסף לקרוס או משהו... השאלה מה לעשות עם זה להישאר עם זה בינתים?

פורסם

אז רגע, תן לי להבין. יש לך שני מגברים של 4 ערוצים?

ואתה רוצה לחבר מגבר אחד לרמקולים של פיוניר 240 (אגב, תיזהר איתם הם לא יכולים לעמוד בהרבה מידי לפי מה שהבנתי) ולקדמיים ומגבר אחר של 4 ערוצים לחבר לסאב.

זה אומר שאתה צריך סאב שני סלילים של 4 אוהם.

אופל קורסה 2003

פורסם

זהו זה העניין יש בלאגן שלם....

אז במצב כזה חשבתי לחבר תפיונייר ביחד עם הסאב ללאנזר ולהשאיר את המגבר השני ו או למכור אותו או לאסוף כסף להביא עוד סאב ואז לחבר את הבוס לרמקולים לבד...

אבל אם אני יחבר הכל על הלנזר.... יהיה הבדלי שמיעה רציניים לעומת הקומפוננט הקידמי או שזה לא יהיה כזה קריטי

אולי תכנס אלי לאי סי אני רואה שזה שיחה של שנינו חחחחח

פורסם

למען האמת בשמחה.

אבל אני דוגל בזה שעניינים של פורום צריכים להעשות על גבי הפורום.

מחר יכנס מישהו עם שאלה דומה לשלך ויוכל להכיל מהדיון הזה. לשם כך יש פורום ולא רק רשימת קשר :)

בכל מקרה.

את דעתי לגבי חלוקת ההגברה כבר אמרתי. לדעתי! צריך רק סאב וקומפוננט. את האחוריים הייתי מגביר עם הרדיו דיסק.

במקרה שלך. אני יניח שעוד לא קנית את הלאנזר. וישאל מה התקציב שלך להכל במטרה לקנות מגבר אחד טוב וסאב וקומפוננט?

אופל קורסה 2003

פורסם

הפיוניר האלה דיי חלשים ככה שהד יוניט זו הגברה מספקת להם. ביחוד כשהם אמורים לךנגן חלש יותר מהקומפוננט.

מגבר ה JBL מומלץ, סאב הלאנזר מקס.

תראה כמה נשאר לך לקומפוננט ותחליט אם משהו בינוני חדש או יותר טוב מיד שניה.

אופל קורסה 2003

פורסם

טוב אז המצב נכון להיום ככה

סאב פיונייר פרמייר tsw125\6 c

אחורה פיונייר 350 3 way

קומפוננט קדמי מוראל פלוס 120w

מגבר אני עדיין לא סגור...

פורסם

אם אתה כל כך רוצה אחוריים שיהיו מחוברים למגבר בנוסף לקומפוננט ויש לך כבר מגבר 4 ערוצים בבית.

אז הדבר הכי הגיוני לעשות זה להביא מגבר 2 ערוצים לסאב.

למרות שאני הייתי מציע לך לעשות כמו ששיבי אמר, מגבר קומפוננט וסאב.

אגב, שמעת פעם מערכת כזאת ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

איזה בלאגן בעעע למה השביתו לי את האוטו.... :(

וכן שמעתי...

דרך אגב שמעתי שהסאבים של לאנזר חזקים אבל הם לא אמינים.... יש לכם תגובה על העניין?

פורסם

לדעתי תשקיע בקומפוננט מגבר וסאב טובים, תשאיר את הפיוניר 240 ותחבר אותם לרדיו דיסק!

תחשוב שככל שאתה משקיע בפחות אלמנטים יש לך יותר כסף להשקיע באלמנטים שאתה כן קונה.

תמכור את המגבר שלך, תקנה אחד כמו הג'י בי אל, או המגנאט או אפילו הלאנזר.

תקנה את הסאב של הלאנזר מקס, וקומפוננט ברמה הכי גבוה שתוכל לקנות בתקציב שישאר לך.

פורסם

מחזק את כל מה שנאמר פה:סאב,קומפוננט ומגבר 4 ערוצים טוב,אם יש לך אפשרות מהדיוטי

פרי אז ה-JBL 75.4 הוא המגבר לדעתי בעל התמורה הטובה ביותר(עולה 200$) שיש כיום

בשוק למגבר 4 ערוצים עד 1300ש"ח.

רמקול אחורי מיותר ובד"כ הורס יותר מאשר עוזר לשמע ברכב.

• תוכן חדש...