Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה לגבי DAEWOO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הנני שוקל לרכוש מכונית שניה למשפחה שאישתי תנהג בה רב הזמן. מדובר על רכב DAEWOO NUBIRA שנת 2000 אוטומטי, מנוע 1600.

אני מודע לזה שהאותו בכלל לא משהו מבחינת השוואה למשפחתיות באותה קבוצה תוצרת יפן או אירופה, אולי אפילו בהשוואה לקוריאניות אחרות.

המניע העיקרי אחרי הרכישה הוא שהרכב הספציפי עליו מדובר עבר רק 30,000 ק''מ בחמש שנים. בגדול מדובר על רכב משפחתי, אוטומטי בן 5 שנים במצב חדש עם ק''מ נמוך יחסית. הבן אדם (קרוב משפחה) מבקש מחירון, כ-40 אלף ש''ח ויש גם טסט לשנה. אני מודע שאין מצב שהמכוניות האלה נמכרות מחירון, אבל פה מדובר על רכב די חדש במצב מעולה. אני שוקל לקנות.

תמליצו לי משהו בבקשה, האם זה כדאי? איך המכונית הזאת, תשרת את המשפחה? כדאי ללכת על רכב ברמה לא משהו אבל ק''מ נמוך?

שיקולים שלי: 40 אלף ש''ח עבור רכב אוטומטי בן 5 שנים עם רק 30,000 ק''מ = ?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הרכב אכן לא משהו אבל תלוי מאיזו בחינה. בתור רכב בסיסי כרכב שני שיסיע משפחה הוא מספיק. הרי אתה לא הולך לתקל איתו פניות בצפון...!? הוא לא בטיחותי מספיק לפי דעתי אבל בתור רכב לנסיעות רגילות בהחלט יספק. באמת נשמע כמו מציאה בגלל הק"מ. תעשה את השיקול אם הוא יספק אותך "במטלות" יומיומיות...

נ.ב.

דייהו לא נמכר במחיר מחירון... אפילו שלי...

Veni Vidi Vici

פורסם

למה שלא תיקח את ה 40 אלף האלו שזה סכום ממש נכבד לרכב שני לאישה ותקנה מאזדה 323 שנת 98?

יותר טוב מנובירה שנת 2004 ובטח שנובירה שנת 2000.

זה רכב זול, איכות גימור מגעילה ולא שווה את הכסף....

יש מלא אופציות לרכישת רכב ב 40 אלף שקל אוטומטי אולי שנתיים פחות ממה שאתה מבקש, אבל עדיין תוצרת יפן או אירופה.

לדעתי או גולף 1600 אוטומט משנת 98 או מאזדה כמו שציינתי או טויוטה קורולה שנת 98.

לא חסר, תאמין לי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ופה קיבלת שתי תשובות מבעליי דייהו.

ולענינינו

מה שיותר חשוב זה שתבדוק אם הוא עבר את הטיפולים כראוי , כי טיפול 15K הוא או טיפול לפי קילומטראז' או שנתי - הראשון שבא קודם - מה שאומר שהרכב היה צריך להכנס כנראה 4 פעמים למוסך לטיפולים , מה שאנשים עם קילומטראז' נמוך מאוד הרבה פעמים שוכחים.

מה גם שאחרי 5 שנים על הכביש , שווה לבדוק מתי יש לו לעשות טיימינג ( שלדעתי הוא היה צריך כבר לעשות , ומתי נעשה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אינני כבר בלעים של דיהוו מזמן, אין לי מושג איך משנים את הכינוי....

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני נהגתי שנתיים על שנת 99 אוטומט.

בשתי מילים,, אחלה אוטו!!!

דלק וסע, והיינו קורעים את האוטו....

אמין מאוד וזול לשנתון!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
שלום לכולם

כדאי ללכת על רכב ברמה לא משהו אבל ק''מ נמוך?

שיקולים שלי: 40 אלף ש''ח עבור רכב אוטומטי בן 5 שנים עם רק 30,000 ק''מ = ?

אני נוטה להמליץ לחפש אופציות אחרות, אלא אם כן ידוע לך אם הרכב עבר את כל הטיפולים

כמו שצריך - זאת אומרת, כל חצי שנה בדיוק.

יש עוד אופציות ב-40 אלף, למרות שקילומטרז' הנמוך נראה מפתה. בכל מקרה, אופן הטיפול חשוב יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...