Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO 75.4 או LANZAR HTG424?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הJBL הנ"ל , מומלץ ביותר.. גם מבית טוב ואמין , וגם נבדק לא מזמן ע"י אנשי הפורום.. והוא הוציא מעל המוצהר..לדעתי אחלה של עסקה במחיר תואם

פורסם

בוא לא נהיה כ"כ נעולים על הJBL... ובוא נגיד שהוא נותן תמורה מעולה למחיר שלו ובמיוחד במחיר הדיוטי.

שמעתי שיש בחיפה מקום שמוכר הJBL במחיר הדיוטי 900 ש"ח +- , מישו מכיר המקום ?

תודה

פורסם

יש גם ברחובות - יבוא מקביל עם אחריות של מעבדה ולא של ניופאן - עדיף לעשות כל מאמץ שאפשר כדי להתקרבל תחת כנפי היבואן הרישמי

פורסם

איך אני אמור לזהות אחריות יבואן , מאחריות של מעבדה? הייתי בסתם חנות קטנה.. שמתי לב שיש לו אחד בתוצגה.. ועליו מדבקה עם 12 חודשים מסביב.. זה זה? זה של ניופאן ?

פורסם

תשאל אותו מי נותן את האחריות על המוצר ניופאן או מעבדה פרטית.....

מהדיוטי פרי נותנת האחריות היא ניופאן יבואנית קאנווד\טושיבה\ג'י בי אל

פורסם

נו כן , אבל איך מתבטאת האחריות? דף ? או מדבקה על המגבר? כי חבר שלי לא שאל המוכר.. אמר לו יש אחריות לשנה.. וזהו לא התעניין ממי.

ויש מדבקה על המגבר.

• תוכן חדש...