Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תוצאות בדיקת 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שנת 96 עבר 250000 ק"מ

שלדה נקייה.

הבוחן אמר להתרחק מהאוטו הזה

אמרו שהאוטו לא עובד עגול אבל בעל הראלי טוען שעוד מכונאי שמע שהאוטו עובד ככה ומסתבר שככה אמור לעבוד המנוע.

האם זה הגיוני?

הרכב עבר לפני כחודשיים טיפול ראש מנוע כולל רצועת טיימינג

מוסכניק שאני מכיר אמר שיכול להיחות שהבעיה בטיימנג נובעת מירידת גובה הראש אחרי השיפוץ

האם זה הגיוני שבמהלך שיפוץ ראש מורידים מהגובה של הראש על מנת ליישר או בכלל?

הראש עבר שיפוץ עקב רתיחה של המנוע, האם נגרם נזק משמעותי למנוע עקב הרתיחה ע"פ הדוח?

בעל הראלי מוכן למכור ב 18000 ש"ח

אנא רק מי שמבין באמת הסתכלו להביט בדו"ח התוצאות ותגידו לי אם שווה לקנות את האוטו.

http://img301.imageshack.us/img301/3209/rally25jk.png

כנסו לקישור,תורידו את התמונה עי לחיצה על הכפתור הימני ואז save pic as...

ורק אז תפתחו את זה.

אני חושב שזה מתאים לפורום טכני מכיוון שיש להסתכל על התוצאות הטכניות ולתת חוות דעת

תודה מראש לכל העוזרים והעונים.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מתרחק מהרכב הזה. זאת בערך התוצאה שאני גם קיבלתי על 106 שבדקתי והמוסכניק שם אמר שזה בור ללא תחתית.

.מדהים כמה הבדיקה שלי דומה לשלך

מנסיון גם, קורוזיה בין הבלוק לראש זה באמת בור ללא תחתית. הקורוזיה שם סביר להניח נוצרת מהמים שמגיעים לשם..וזאת רק שאלה של זמן עד שיווצר סדק בבלוק..לגבי הנזילה מהגיר, כנראה שזה מהמחזיר שמן בין הגיר למנוע, ואני בטוח שכשתפרק את המנוע מהגיר בשביל להחליף את המחזיר שמן, תגלה שגם שם הכל קורוזיה.

בקיצור ולעניין, זאת עוד אחת מה106 ראלי האלה שלא טופלו כראוי או שהיו שייכות לצעירים חסר מנוח.

פורסם

שכח מהרכב הבדיקה קטסטרופה ישור קו ברכב הנל יהיה יקר מאוד מאוד

חוץ מהמכוונים אין דבר תקין ברכב והמון סימנים המראים הזנחה פושעת

אם המחיר היה 10000 הדבר היה אטרקטיבי

zx 1.8 coupe

פורסם

שום קשר לשיפוץ ראש ושום נעליים

האוטו מגמגם כי עשו לו שיפוץ ראש מעפן, ואין קומפרסיה.

זו דעתי שלי, ואין להסתמך עליה היות ולא ראיתי את הרכב מקרוב.

בכל מקרה, עם כל מה שכתוב בבדיקה, אני הייתי עוזב.

106 ראלי, עוד רכב שילדים הפכו לספורט בגלל המדבקה בצד :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פשששש...

כולכם אבחנתם את הדברים הללו דרך הרשת ? יפה. גם את הקורוזיה בגיר? :roll:

תראה , המנוע בסוף דרכו. לא אמור לעבוד ככה ולא נעליים. 250K למנוע כזה - לא רע , הגיע הזמן לשפצו/להחליפו. אגב ,שים לב שלא זיהו את מס. המנוע - יכול להיות עצלנות של הבוחן ,יכול להיות קומבינה.

שאר הדברים - לא מבריק ,אבל די צפוי לאור הקילומטראז' ובהתחשב בשימוש הממוצע שעובר על רכב כזה.

הערכה גסה - 6-7K לתיקון כל הדברים , מלבד המנוע. הרכב לא יהיה במצב MINT ,אבל ראוי לשימוש יום יומי.

עם המנוע - בערך 12K. ואז תקבל רכב כמעט תקין לחלוטין.

לא את כל הדברים חייבים לסדר ביום אחד.

שווה ? תלוי בך.

פורסם

כל הכבוד לכל התגובות , כמה מכם עברו הסמכה למכונאות כללית מורשי פיג'ו?

1. ניתן לבצע שיפוץ ראש למנועי ראלי ויש גובה מינימלי שהראש יכול להגיע אליו(מעבר לכך יש להחליף ראש)

2. הציצולים של המנוע נובעים כנראה מסוג הדלק- המנוע הזה זקוק ל 98 אוקטן ולא 95 אוקטן כפי שהרוב ממלאים בעיקר מחוסר ידע- בקיץ עם מזגן זה חובה לא המלצה ואז מפסיקים הצילצולים.

3. נתוני הקומפרסיה והלחץ החוזר נורמלים למנוע עם 250K יפה שאין סטיה גדולה בין הצילינדרים , לפי הנתונים יש למנוע עוד 150K-200K עד להחלפת המנוע כליל, עם המנוע לא מעשן בהאצות מנוע סימן טוב מאד.

4. מנוע לא עובד עגול - יכולה להיות בעיה עם אחד מהחיישנים שמווסתים את החמצן למנוע -אין צורך בחיישן - אם תתעקש עניין של של כ- 300 ש"ח.

5. הערכת תיקונים בלי מנוע :זוג צמיגים 650 ש"ח(יש לבדוק מהמצב הרזרבי אולי ניתן לעשות בו שימוש)

נזילות מהגיר +החלפת תפוחים להגה 800 ש"ח

דוד פליטה כ- 450 ש"ח

בלמים - צריך לבדוק בין 250ש"ח ל- 1000ש"ח

בולמים - לרכב בולמים קשים (כיהיה לרכב ספורט) ובוחנים לא יודעים איך להתייחס לנושא , הציפיה היא לבולמים רכים במידת מה כמו במשפחתיות , אך לא כך ברכבים מסוג זה- הדרך היחידה לבדוק היא על ידי נדנוד הרכבבכל מקרה אם תתעקש 2400 ש"ח .

סה"כ כ- 5500 ש"ח

לפי דעתי אתה תסיים עם פחות מ3500 ש"ח במיידי לכן מחיר מומלץ 16500-17500

לכל המומחים הקודמים אני חולק לכם המון כבוד - לגבי הבנת המכונית ככה ככה...

פורסם

אנשים אל תשכחו שהרבה מאוד דברים נכתבים ע"י המכונים כדי "לכסות את התחת שלהם"...

ובדו"ח הזה לא חסרים דברים שהם כסת"ח...קחו את זה בערבון מוגבל...

לפותח השרשור..

אני מניח שישבת עם המוכר על הדו"ח.. אם לא שב איתו על זה ותראה איך אתה מוציא דיל יותר טוב ומשפץ את הרכב... אחרי הכל ראלי זה לא רכב של ילדים.. זה שילדים לקחו אותו ופירקו לו תאמא שלו זה משהו אחר..

זה רכב שדורש טיפול מתמיד, אוהב ומונע... קח זאת בחשבון.

אם אין לך מזומנים שכח מהרכב.

אם יש לך מזומנים אבל לא מספיק..תוציא דיל.

כמו שהמלומד רבי שמר בר יוחאי אמר. "לא חייבים לתקן הכל ביום אחד".

בהצלחה.

פורסם

מה???

מאיפה נחתת לנו?

אתה רציני?

הייתי היום במוסך פיגו סיטרואן והעריכו הערכה גסה עם המנוע בערך 15K!

איך הגעת למחיר המגוחך הזה?

פורסם
2. הציצולים של המנוע נובעים כנראה מסוג הדלק- המנוע הזה זקוק ל 98 אוקטן ולא 95 אוקטן כפי שהרוב ממלאים בעיקר מחוסר ידע- בקיץ עם מזגן זה חובה לא המלצה ואז מפסיקים הצילצולים.

המנוע הזה לא צריך 98!

95 זאת דרישת היצרן!

פורסם

לא המוכר ולא נעליים

מוסכניק בפיג'ו סיטרואן מורשה ממוסך בראשל"צ ,שנמאס לו לראת איך מלכלכים חופשי על מכוניות צרפתיות באתר הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...