Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תוצאות בדיקת 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא המוכר ולא נעליים

מוסכניק בפיג'ו סיטרואן מורשה ממוסך בראשל"צ ,שנמאס לו לראת איך מלכלכים חופשי על מכוניות צרפתיות באתר הזה.

נשמה הצטרפת היום, חוץ מזה לא מלכלכים על צרפתיות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא המוכר ולא נעליים

מוסכניק בפיג'ו סיטרואן מורשה ממוסך בראשל"צ ,שנמאס לו לראת איך מלכלכים חופשי על מכוניות צרפתיות באתר הזה.

לא יכולת להיות יותר רחוק מהאמת..... חכה ותראה או לחילופין, בצע חיפוש

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא המוכר ולא נעליים

נו אז בגלל ש "נמאס לך" אתה ממליץ לבחור ללכת על עסקה לא כדאית?

אתה זועק ומתריס על חוסר אובייקטיביות , איפה בדיוק האובייקטיביות שלך?

GOT סחוג?

פורסם
לא המוכר ולא נעליים

זה המקום שמשבחים בו הכי הרבה את הצרפתיות והראלי בפרט.. תעשה חיפוש.
פורסם

עזבו נו הבחור נואש לעבודה.

אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי את פרטי המוסך שבו אתה עובד או מה שזה לא יהיה, אני מבטיח לשלוח ישירות עליך את כל המכוניות מתוצרת פיג'ו וסיטרואן שיכנסו אלי למוסך, המכוניות האלו מזמן מקומן בפירוק, ותאמין לי או לא, לא פעם, ולא פעמיים, הגיעו אלי לקוחות עם 106, או 205, ששלחתי למוסכים אחרים, היות ואני מעדיף לחסוך את הכאבי ראש על הרכב הזה, פרנסה אין מהמכוניות האלו, זה בטוח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמו שחשבתי

גם הבוס שלי כמו כל המוסכניקים היום מעדיפים להתעסק עם החדשות , שם הכל ממוחשב והרבה יותר קל להוציא כסף מהלקוח- "מה לעשות , זה המחשב ניהול מנוע ולא ניתן לשפץ צריך להחליף" מכירים את המשפט הזה? תן לו ב-3000 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה - עוד 1000 ש"ח מה לעשות צריך לממן את המחשב בדיקות של המוסך.

נעלמה הנשמה וכן העבודה הקצת יותר מאומצת .

אגב אם תשלח למוסך שאני עובד בו את כל הצרפתיות הישנות כנראה שהבוס שלי יפטר אותי כי גם הוא רוצה חיים קלים.

הכי טוב יפני לא מתקלקל אמין שומר על ערך והכי חשוב מ ש ע מ ם בלי שום נשמה וכיף נהיגה.

פורסם

מסכים לגבי זה שיפנית זה משעמם וכל זה

אבל תבוא רגע לתוך הכיס של הבוס שלך

ותחשוב באמת

שאם הוא יצטרך לטפל במכוניות הלא מפרנסות האלו, לא יהיה לו ממה לשלם לך משכורת

וזו מציאות, כמה פג'ואים יבואו על אותה תקלה 3 פעמים, וכמה סובארוים יבואו על אותו התקלה 3 פעמים ?

אין מה לעשות, זה דרך העולם, בשביל פרנסה צריכים לדעת לעבוד נכון.

פורסם

המוכר עולה לאוויר

לSAGO לפי תוצאות הבדיקה של הבוחן ולפי המציאות בפועל אני הגעתי למסקנה שאתה הבוחן המוסכניק והסוחר רכב שהיה במכון כנראה חברתם יחד להפיל אותי בפח כי אם לא אני לא מצליח להבין את השטויות שהבוחן כתב

הרכב עבר לפני כחודשיים טיפול ראש מנוע כולל רצועת טיימינג

מוסכניק שאני מכיר אמר שיכול להיחות שהבעיה בטיימנג נובעת מירידת גובה הראש אחרי השיפוץ

האם זה הגיוני שבמהלך שיפוץ ראש מורידים מהגובה של הראש על מנת ליישר או בכלל?

הייתי היום במוסך והוא בדק ממה נובע הרעש ולאחר פירוק האלטרנטור התברר שהמיסב שלו מרעיש ומשם הרעשים , כמו כן הטעינה שלו חלשה (מספק 12.9 וולט במקום 13.5 וולט) ובלי האלטרנטור אין רעש מהרצועה כי הכל בסדר שם.

בגלל הטעינה החלשה של האלטרנטור, מחשב המנוע לא עבד סדיר ולכן הצילצולים.

האגזוז ב- 250 ש"ח טופל היום .

את הרעשים מקדימה המוסכניק האמיתי יבדק מחר ויתן הארכת מחירלאחר בדיקה אמיתית ולא חובבנית שמחליטה שרעשים מאלטרנטור מגיעים מרצועת טיימינג ואפילו לא מסיגל לבצע בדיקה פשוטה .

לסיום שגיב אני מודה לך שהחלטת לרדת מהעיסקה כי כמעט האמנתי שבאמת המצב דפוק, אני גם מבטיח להמשיך ולעדכן בתהליך "הבראת האוטו"

למי שלא מאמין מוזמן להתקשר למוסך העיר בנתניה ולדבר עם לייזר , מוסכניק בחסד עליון.

פורסם

עזוב, את הנייר הזה של שגיב אתה יכול לקחת לחתוך לפיסות קטנות, ולנגב איתו :p

גם אני מנסה למכור את האוטו שלי, וגם אני מכונאי, והאוטו שלי עבר אוברול מלא ביותר לפני 4 חודשים, ויצאו כל הכיסתוחים האפשריים, ולא ריג'קט אחד מעבר, הקונה כביכול ניגש למוסך שצמוד למכון, וע"ס הכתוב בניירות, נאמר לי שיש לבצע ברכבי שיפוץ ראש ועוד שלל שטויות שלא שמעתי עליהן מעולם (כגון: פירוק הראש לשם חיזוקו למנוע, נו שיהיה...), כשביקשתי אולי להביא את הרכב אל תוך המוסך ע"מ שיוכלו לחוות את דעתם במקצועיות, סרבו.

בכל מקרה, יש לך 106, ואני אישית די בטוח שהאוטו לא במצב כ"כ בובה, מה גם שהק"מ שלך לא כ"כ נמוך, ועל זה אין לך מה להגיד כבר...

פורסם
המוכר עולה לאוויר

לSAGO לפי תוצאות הבדיקה של הבוחן ולפי המציאות בפועל אני הגעתי למסקנה שאתה הבוחן המוסכניק והסוחר רכב שהיה במכון כנראה חברתם יחד להפיל אותי בפח כי אם לא אני לא מצליח להבין את השטויות שהבוחן כתב

הרכב עבר לפני כחודשיים טיפול ראש מנוע כולל רצועת טיימינג

מוסכניק שאני מכיר אמר שיכול להיחות שהבעיה בטיימנג נובעת מירידת גובה הראש אחרי השיפוץ

האם זה הגיוני שבמהלך שיפוץ ראש מורידים מהגובה של הראש על מנת ליישר או בכלל?

הייתי היום במוסך והוא בדק ממה נובע הרעש ולאחר פירוק האלטרנטור התברר שהמיסב שלו מרעיש ומשם הרעשים , כמו כן הטעינה שלו חלשה (מספק 12.9 וולט במקום 13.5 וולט) ובלי האלטרנטור אין רעש מהרצועה כי הכל בסדר שם.

בגלל הטעינה החלשה של האלטרנטור, מחשב המנוע לא עבד סדיר ולכן הצילצולים.

האגזוז ב- 250 ש"ח טופל היום .

את הרעשים מקדימה המוסכניק האמיתי יבדק מחר ויתן הארכת מחירלאחר בדיקה אמיתית ולא חובבנית שמחליטה שרעשים מאלטרנטור מגיעים מרצועת טיימינג ואפילו לא מסיגל לבצע בדיקה פשוטה .

לסיום שגיב אני מודה לך שהחלטת לרדת מהעיסקה כי כמעט האמנתי שבאמת המצב דפוק, אני גם מבטיח להמשיך ולעדכן בתהליך "הבראת האוטו"

למי שלא מאמין מוזמן להתקשר למוסך העיר בנתניה ולדבר עם לייזר , מוסכניק בחסד עליון.

כל מה שרציתי היה הרכב הזה וזה הכל.

נראה לך שאני אעשה תרגיל כזה???

אל תנסה אפילו להכפיש את שמי כאן בפורום כי אני עובד תמורת הלחם שלי והדבר האחרון שאני מחפש זה קומבינות.

שגיב

פורסם

סאגו, (הפנתר הוורוד)

אני חושב שהאמת (כמו ברוב המקרים) - נמצאת אי שם באמצע. חוץ מזה, מול מספר הקילומטראז' - אין אפשרות לחשוב שהאוטו במצב חדש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שגיב..יש לי רק דבר אחר להגיד לך. אל תרגיש רע עם זה שביטלת את העסקה.. מנסיון מר בכמעט אותו מקרה אני אומר לך שעשית בשכל.

על הנייר לאוטו הזה באמת לא נשאר הרבה עם כל הכבוד למה שהמוכר אמר, ו250 אלף ק"מ? תעשה טובה..אין לך מה לחפש באוטו הזה.

כבר יצא לי לקחת לבדיקה 106 ראלי בעלי 120 אלף במצב הרבה יותר טוב שהחלטתי לוותר כי עדיין היה צורך להשקיע לפחות 1500-2000 ש"ח וגם זה אצל חאפר.

במקרה שלי, פשוטו כמשמעו החלטתי לוותר על ה106 ראלי ולחפש אלטרנטיבות אחרות וראליות יותר, במקרה שלך אני מאחל לך בהצלחה למצוא אחת טובה ושלא תאכל אותה ביישור קו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...