Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תוצאות בדיקת 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמה עבודה?
ישנם מספר סדנאות/ מכונאים שעושים את ההסבות הללו .

בזמנו שאני ביררתי על כל העבודה אצל חזי הגענו לסביבות ה 7 אלף כולל המנוע וכל החלקים .

אני לא יודע בדיוק כמה עולה הסיפור היום , אבל ישנם הרבה מכונאים בעלי ידע ויכולת

לעשות את ההסבה הזו וגם ישנן כמה 106 ראלי דור 1 מוסבות ( תכנס ל PSI ותשאל )

בכל מקרה יש גם את שני הבחורים שעשו לעופר עם הראלי 16V את העבודה ( עבודה מצויינת)

זה היה הסכום על "הנייר"..לאחר מכון הבדיקה לקחתי את הרכב למוסכניק שלי שאמר לי לא לקחת אותו כי המנוע לא נשמע לו טוב ועוד כמה דברים קטנים שלא היו רשומים בכלל בבדיקה..אז חשבתי שאפשר למצוא משהו טוב יותר, בכל מקרה טעיתי..הרכבים שראיתי אחרי זה היו דפוקים לגמרי.

וכן, ירדתי מסיפור ה106 ראלי..(אין לי בעיה להשקיע ברכב, אבל לפחות לקבל אותו במצב תקין לכל היותר).

ואם מישהו מוכר רכב עד 22 אלף שיפנה אליי:)

כמה דברים , המוסכניק מטפל ברכבים כלליים או של יבואן כלשהו ?

מה זאת אומרת נשמע לא טוב , מה היו הבעיות בגינן אמר המכונאי שהרכב לא נשמע טוב ?

וכמובן מה היו שאר הבעיות הקטנות , בנוסף האם מדובר בדור 1 או שני ?

ולידע כללי סביר מאד להניח שלא תמצא רכב ספורטיבי ללא תקלות או הוצאה לישור קו.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המוסכניק הוא מכונאי רכב כללי (בעל מוסך במרכז).

הוא אמר שם כמה מונחים שלא הבנתי..כמו מנוע "מנפח" ולא יציב, שהקאמשאפט משוחרר או משהו כזה...היו עוד כמה דברים שאני באמת לא זוכר, והם היו קשורים בעיקר למנוע, ומבחינתי מילה שלו זה קודש (משפחה) לכן וויתרתי על הרכב..בסופו של דבר זה לטובה, באמת שאין לי צורך בספורטיבית, הבנתי את זה לצערי אחרי הרבה בדיקות של רכבים..

פורסם

הסל"ד בדרך כלל לא יציב בכל ה106 ראלי דור 1 כמו שאמרתי , בנוגע לקאמשפט איך הוא הצליח לראות?

ואם הקומפרסיה יצאה טובה אני לא מבין מה הבעיה .

יכול ליהיות שמילה שלו זה קודש , אבל חוסר ידע הוא לא מילה גסה.

ולדעתי רכב ספורטיבי באמת לא מתאים לך , אז טוב עשית שירדת מהעניין .

פורסם
וממתי אתה נהפכת למוסכניק שהרי כולם יודעים שאתה הפועל השחור (המנקה ) ושלחבר שלך יש 106 שעברה "כאילו " הסבה לראלי ,

אל תיכנס לדיונים שאין לך מושג בהם ילד.

תתעסק בג'אסטי שלך ושב בשקט בצד .

106 "מוסבת" לראלי לא נותנת לך שום אינפורמציה על ה-106 .

אתה שלחת ,איזה שלחת אולי ניקית את הרכב לפני שהלקוח הגיע וזהו, מה אתב מבלבל במוח על הרכבים שצריכים ממזמן ללכת לפירוק ,עובדה שאתה קונה צרפתייה אז מה זה אומר עלייך ???, בבקשה ממך שב בשקט בצד ותלמד קצת (כנראה שלא למדת מספיק)

אפשר לדעת למה אתה מכניס אותי ואת הרכב שלי לוויכוח המטופש שלכם?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

למרות הריג'קטים הרכב לא במצב כזה גרוע חוץ מהק"מ הגבוהה אני לא רואה סיבה מספקת למה לא לקנות אותו ועוד ב18 לראלי 96 שנמכרת כמעט תמיד ב24, יחד עם היישור קו אפשר להגיע איתו גם ל24 אבל אתה מקבל רכב תקין במקום לקנות ראלי 96 ב24 ולדעת שיש לך עוד להשקיע עליה

הסל"ד ברכב הזה תמיד לא יציב השאלה פשוט כמה לא יציב אני שמעתי ראלי שנעות בין 200 ל100 סל"ד וגם 20 -30 ורוב הדברים נובעים ממצערת מלוכלכת ומנוע צעדים שתמו חייו

ואור מה יקרה כשתקנה וולקן באמת איפה תטפל במוסך שבו אתה עובד או שתפנה את עצמך גם למוסך אחר בשביל שיהיו לך חיים קלים:?

פורסם

לא הייתי מגיע ל 24K

אולי הייתי מגיע ל 30K

3 אנשים שונים בדקו את הרכב וכולם אמרו לי להתרחק ממנו.

אם זה היה עוצר ב 24K הייתי קונה .

פורסם

הקץ לדיבורים

אתמול הרכב נמכר ב-19000 ש"ח לאחר שהשקעתי 1800 ש"ח באלטרנטור 1000 ש" שהלך ביום של הבדיקה

באגזוז 250 ש"ח שהיה מפוצץ

ו500 ש"ח בתושבת מנוע

סה"כ נטו 17200

לקונה נשאר להחליף צמיגים קדמיים וחצאיות קדמיות מעל לגלגלים ש"מניאקים" בת"א גנבו לי

אז שיהי לכם יום טוב:-D :-D :lol:

פורסם
מישהו אכל אותה ומזל שזה לא אני...

קודם כל לדעתי אף אחד לא אכל אותה כי המוכר היה דיי הגון והוא לא הסתיר שום דבר לדעתי.

דבר שני , למה אתה מנצל את הפרום הזה לנגח את המוכר , שאלת שאלה בייעוץ אמרו לך

XYZ והחלטת לא לקנות את הרכב , יופי אנחנו שמחים עבורך , אבל להתחיל לרדת על המוכר

ולדון על שטויות , נראה לי טפשי .

ולמוכר , מזל טוב .

פורסם

הקץ לדיבורים

אתמול הרכב נמכר ב-19000 ש"ח לאחר שהשקעתי 1800 ש"ח באלטרנטור 1000 ש" שהלך ביום של הבדיקה

באגזוז 250 ש"ח שהיה מפוצץ

ו500 ש"ח בתושבת מנוע

סה"כ נטו 17200

לקונה נשאר להחליף צמיגים קדמיים וחצאיות קדמיות מעל לגלגלים ש"מניאקים" בת"א גנבו לי

אז שיהי לכם יום טוב:-D :-D :lol:מזל טוב לך ולקונה :)

פורסם
אפשר לדעת למה אתה מכניס אותי ואת הרכב שלי לוויכוח המטופש שלכם?

כי משום מה יש לך חבר שכל הזמן רושם את עצמו כחבר של אחד עם "ראלי" ,שמך במקרה לא אור.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אין לי ראלי לא נעליים,106 רגילה.

אבל עדיין,אני אוהב אותה.

אז דדי,בחיאט,נמאס כבר שכל אחד זורק הערה שלא קשורה בקשר לאוטו שלי,עדיף שתתעסק בלפנק את הראלי שלך בזמן שאתה כותב תגובות כאלה.

שים לה איזה ריפוד אדום יפה...:roll:

DSCF901111111105_resize1.jpg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...