Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אותו דבר בכלל, מורל 9 זה לא דבר נדוש כמו אפוקסי, די קשה למצוא את זה אני מאמין.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
שי מאיפה לעזאזל תשיג ELATE 9?!?!
לא הבנתי, מה הסיבה לתמיהות ?

לא דיברתי על מוצרים יד שניה, דיברתי על חדש...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יודע שדיברת על חדש, שלא תחשוב שזאת הולכת להיות משימה קלה, חדש או לא.

קרא אותם.

פורסם

אני באמת לא מבין אותך.

זה מוצר של מורל, לא ?

מה הבעיה לרכוש מוצר של מורל ?

ניסית פעם לרכוש מוצר של מורל ולא הצלחת ?

מישהו יכול להעיד על בעיה מיוחדת שצריכה להיות בניסיון רכישה מוצר של מורל ?!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תשמע זה לא דבר שקונים כמו דוטק, הייבריד ואפילו אילייט, אני לא מאמין שזה מוצר שנמצא למכירה כמו כל מוצר אחר, בגלל שלא שווה לאף בעל חנות לקנות אותו כי מי יקנה דבר כזה יקר ומפלצתי שלא מתאים לאף רכב...

קרא אותם.

פורסם
כתוצאה מכך המידבאס יעבור מתחת למושבים. (דרך אגב, הוא תחום ב300 הרץ מהקרוס המקורי שלו).

שי , לפי מה שאני יודע , הקרוס המקורי של האלייט תוחם את המיד באס ב 800 הרץ. לא ב 300.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמרת אמרת , קשה לי להאמין שיש אמת בדבריך... אבל בוא נראה מה יש למורל לענות על כך.

אני בטוח שמורל לא מייצרת את ה9" רק בשביל הארץ, ולכן אין להם תלות בצרכנים אשר קיימים בארץ.

נחכה לתשובה שלהם בנוגע להיכן בארץ ניתן לרכוש את האלייט9.

oferdotan,מדובר באלייט הישן כניראה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מכיר את המושג "אם כבר אז כבר"?

Morel Elate 9.3 & Supremo

בגלל הסט הזה המציאו אותו.

קרא אותם.

פורסם

אין בעיה לכל חנות שמוכרת מורל למכור אלייט 9, סופרימו או כל דבר אחר. המלאי נמצא במפעל וכל מה שהם צריכים זה להרים טלפון ולהזמין.

הסופרימו הוא 6 אוהם והוא לא מתאים לקרוס של האלייט.

פורסם

טוב, הפרוייקט מתקדם לא רע בכלל.

רציתי לציין שהתייעצתי עם מורל בנוגע למידבאס, ואכן כפי החשדות של איל, בקושי נפח מקום יש לי עבור הוופר של 6", ממליצים על נפח של 8 ליטר.. אני מקווה שאני אוכל לספק את רובו.. בכל אופן במקרה הכי גרוע... התוכנית המקורית שלי זה לתחום אותו בסלופ של 24DB בקצה התחתון שלו, עד לאן שיוכל לרדת בערך.

ובקצה ההפוך בסאב לתחום מלמעלה.. (ליצור אפקט שהסאב ינגן כמה שפחות תדרים כיווניים).

בכל אופן בואו נחזור לפרוייקט של הקורה, נכון לעכשיו סיימתי 2 שכבות של המבנה עצמו, האפוקסי.

הקורות דיי מסיביות למרות שאני שוקל להוסיף עוד שיכבה רק בשביל להיות עם ראש שקט..

לאחר מכן התחלתי לעבוד עם הבונדו.

השיכבה הראשונה היתה דיי גסה.. ובצדק, המבנה של האפוקסי היה ממש ממש ממש גס.

לאחר השיוף, עברתי לשיכבה השניה .. וכאן כבר הקורות התחילו לתפוס את הצורה המבוקשת עם הקימור המבוקש.

בשיכבה השלישית להפתעתי, השוני בגימור היה ממש מינימלי וכאן הדילמה שלי.

לבעלי הניסיון בתחום - לאחר שסיימתי את העבודה עם הבונדו ואני מעוניין שהמבנה יהיה בעל גימור של 100%, יש איזהשהו חומר יותר עדין מהבונדו שהייתם ממליצים להשתמש בשביל שיהפוך את המבנה ל"חלק" מעבר לרמה של הבונדו ?

לפי דעתי שפכטל עץ אמור לענות על הבקשה שלי, ליצור שיכבה עדינה של שפכטל עץ ולשייף עם נייר שיוף עדין.

אשמח לקבל המלצות בנושא, תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...