Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מתכנן לרדת לאילת ביום חמישי בלילה (2-3) , רציתי לדעת,

איזו דרך הכי נחמדה מבחינת כביש (בורות וכו) אין יותר מדי אור אז אני מניח שנוף זה לא משהו הכרחי ,

מהיא המהירות המומלצת ? יש מצלמות ? משטרות ענינים ? הבנתי שיש מקומות שאפשר לנסוע קצת יותר וכו.. אשמח לפירוט ..

תודה

אורן.

פורסם
אהלן חבר'ה,

איזו דרך הכי נחמדה מבחינת כביש (בורות וכו) אין יותר מדי אור אז אני מניח שנוף זה לא משהו הכרחי ,

מהיא המהירות המומלצת ? יש מצלמות ? משטרות ענינים ? הבנתי שיש מקומות שאפשר לנסוע קצת יותר וכו.. אשמח לפירוט ..

תודה

אורן.

בנוגע ללילה אני לא יכול להמליץ לך על דרך אבל מה שכן אני יכול לומר זה שיש בעיית סינוור ממכוניות חולפות שלא שמות זיין על מי שבנתיב הנגדי (לעומת בכבישים אחרים שבדרך כלל מתחשבים). ממשטרה אין לך כל כך ממה לדאוג, המשטרה לא ששה לשהות שם בלילה בגלל בטחון השוטרים (מה שכן החל מבסביבות 5 בבוקר הייתי מתחיל להיזהר).

פורסם
אהלן חבר'ה,

תודה

אורן.

בנוגע ללילה אני לא יכול להמליץ לך על דרך אבל מה שכן אני יכול לומר זה שיש בעיית סינוור ממכוניות חולפות שלא שמות זיין על מי שבנתיב הנגדי (לעומת בכבישים אחרים שבדרך כלל מתחשבים). ממשטרה אין לך כל כך ממה לדאוג, המשטרה לא ששה לשהות שם בלילה בגלל בטחון השוטרים.

טוב טוב..נעשה קצת סדר...קודם כל מדובר בכביש הערבה לא בכביש הבקעה..ככה שאין שום בעיית ביטחון ובטיחות לאף אזרח/שוטר/עובר אורח או מי שזה לא יהייה...מבחינת כבישים 2 אופציות:האחת היא כביש הערבה כלומר:ב"ש-דימונה-צומת הערבה-אילת. השנייה היא דרך מצפה רמון:ב"ש-מצפה רמון-מעלה העצמאות-כביש הערבה-כושי-אילת...אפשר גם לא להכנס לכביש הערבה ולהמשיך דרך כביש הבסיסים של צה"ל(שיזפון,צוקי עובדה,סיירים,עד לאילת,לא מומלץ)...

אני הייתי בוחר בכביש הערבה...בייחוד בלילה שאז התנועה לא כל כך עמוסה.

לגבי משטרות:יש דרך קבע לאורך כביש הערבה מצומת הערבה ועד אילת בין 4ל-8 ניידות משטרה...לכביש בן 180 ק"מ זה הרבה...הם מתחבאים בכל מיני עיקולים של נחלים ואחרי ערימות חול ועוצרים בלי בעייה...אתה נוסע בלילה אז 50 אחוז מהבעייה נפתרה...תזהר בצמתים מוארות מלייזרים...אין אף לא מצלמה אחת על כביש הערבה..ואין גם דחלילים...אם נעצרת אתה תחטוף הם לא מוותרים בכלל...

יש מסעדה בשם "מואה" קצת אחרי צומת הכניסנ למושב צופר,מקום סוף הדרך..תאכל את היען...

יש הרבה קטעים "מתים" של תנועה דלילה ככה שאפשר קצת לתת בגז אבל תזהר..כל בכביש הוא 2 נתיבים-אחד לכל כיוון...הרבה נהגים חסרי סבלנות נוטים לעקוף היכן שלא רואים או על קו לבן..זהירות... נראה לי שזה הכל..

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
אהלן חבר'ה,

תודה

אורן.

בנוגע ללילה אני לא יכול להמליץ לך על דרך אבל מה שכן אני יכול לומר זה שיש בעיית סינוור ממכוניות חולפות שלא שמות זיין על מי שבנתיב הנגדי (לעומת בכבישים אחרים שבדרך כלל מתחשבים). ממשטרה אין לך כל כך ממה לדאוג, המשטרה לא ששה לשהות שם בלילה בגלל בטחון השוטרים.

טוב טוב..נעשה קצת סדר...קודם כל מדובר בכביש הערבה לא בכביש הבקעה..ככה שאין שום בעיית ביטחון ובטיחות לאף אזרח/שוטר/עובר אורח או מי שזה לא יהייה

לא דיברתי על פח"ע אלא על בטחון השוטרים (מקום שומם, חשוך, תנועה מועטה ולך תדע באיזה נהג תיתקל).

פורסם

ככה...בלילה הם נוסעים כמעט תמיד 2 שוטרי תנועה ומתנדב...ביום תמיד 2 שוטרים בניידת...וכבר אמרתי שיש שם מינימום 4 ניידות בו זמנית...למרדפים ופעילות פחע"ית אם תיהייה...

פורסם

שלום,

אם אתה מחפש דרך בלי שוטרים - רק דרך מצפה !

מצומת שיזפון, אתה יכול להמשיך ישר (יש סיכון לשוטרים), או לפנות ימינה דרך הבסיסים.

דרך הבסיסים אין משטרות בכלל (150 עם סופה), וכביש לא מסוכן אלא רק בסוף - בירידות הרי-אילת.

טיפ נוסף - קצת אחרי מצפה רמון, ישנו כביש ישר, 11 ק"מ, שבד"כ רוב הנהגים הצבאיים בודקים את המכוניות הצבאיות. אני מקווה שאין כאן אף אחד שמשרת במ"צ,

ומצטער אם אני מפליל מישהו :roll:

תהנה !

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אכן, רק דרך מצפה רמון. הדרך מהנה ב-ה-ר-ב-ה. בכביש הישר אחרי מצפה סגרתי פעם 220 עם ה-306 (היה קשה...)

אין משטרה בכלל, הנוף נהדר (אם נוסעים ביום) והכביש מפותל ומהנה.

צריך רק להזהר מארנבות על הכביש... או חיות גדולות יותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבנת הנקרא...הבחור אמר שהוא הולך לנסוע בלילה..לא הייתי ממליץ למי שלא מכיר את הכביש הנ"ל לנסוע בו פעם ראשונה בלילה...זה הכל..אלא אם כן הוא רוצה לנסוע כמו סבתא...והקטע המהנה הוא סה"כ 20 ק"מ...

פורסם
אכן, רק דרך מצפה רמון. הדרך מהנה ב-ה-ר-ב-ה. בכביש הישר אחרי מצפה סגרתי פעם 220 עם ה-306 (היה קשה...)

רוני

בהחלט אך ורק דרך מצפה.

כביש הערבה מלא ,מלבד שוטרים שישמחו לעצרך בגין סיכון בטחון ישראל ומהירות מעל החוק , גם בהמון נהגים סהרוריים שעוקפים בלי חשבון , או נוסעים כמו עגלות ,ועוד כל מיני מפגעים תחבורתיים.

הדבר היחיד בכביש מצפה - אם אתה לא מכיר את הדרך - סע קצת יותר רגוע ממה שאתה חושב. יש לא מעט עיקולים מפתיעים משהו (למרות שמאז שסללו את הכביש מחדש המצב טוב בהרבה).

אל תשכח בכביש 40 , בצומת אחוזם את המצלמה לכיוון דרום (5 ק"מ דרומית לקריית גת) , היא חייה ובועטת.

כמו כן יש הרבה מארבים בין קריית גת לב"ש , וביציאה מב"ש לכיוון רמת חובב.

משם והלאה התנועה דלילה בהרבה וכמוה גם נוכחות המשטרה.

פורסם

רוני

יש שם כביש ישר של 12 ק"מ שבו אפשר להגיע למקסימום של הרכב

צריך גם להיזהר משועלים שקופצים לכביש...

מי שמתכון ליסוע מהר, אני ממליץ ליסוע רק בלילה כי אז אפשר לראות אם מגיע רכב מאחורי ההר (בגלל אורות החזית של הרכב שבא ממול)

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

כמובן כמו הרוב אני לא יכול שלא להסכים לעובדה שאין פשוט אין כמו הכביש לאילת דרך מצפה רמון .

בעבר שירתתי בשיזפון (על הדרך בצד ימין) לכן אני אישית מכיר בעיניים עצומות

כל סיבוב ופנייה שבדרך .

היתרון הגדול שאין בכלל ניידות בשעות הלילה .

החסרון הגדול הכביש חשוך מאוד ומפותל ברובו מלבד התענוג האמיתי שהוא כפי שנכתב

טיפ נוסף - קצת אחרי מצפה רמון, ישנו כביש ישר, 11 ק"מ, שבד"כ רוב הנהגים הצבאיים בודקים את המכוניות הצבאיות.

תרשו לי לתקן הכביש באורך 13 ק"מ ואפשר לסגור סקאלה בכל רכב (כולל צבאי)

:mad:

קבל עצה אם אתה נוסע בלילה סע דרך כביש הערבה

במקומך הייתי מחכה לאור ונהנה מכל רגע בכביש.

הכי חשוב להיות זהיר בסופו של דבר הדרך היא לפני הכיף שמחכה באילת :!::wink:

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם
כמובן כמו הרוב אני לא יכול שלא להסכים לעובדה שאין פשוט אין כמו הכביש לאילת דרך מצפה רמון .

בעבר שירתתי בשיזפון (על הדרך בצד ימין) לכן אני אישית מכיר בעיניים עצומות

כל סיבוב ופנייה שבדרך .

היתרון הגדול שאין בכלל ניידות בשעות הלילה .

החסרון הגדול הכביש חשוך מאוד ומפותל ברובו מלבד התענוג האמיתי שהוא כפי שנכתב

טיפ נוסף - קצת אחרי מצפה רמון, ישנו כביש ישר, 11 ק"מ, שבד"כ רוב הנהגים הצבאיים בודקים את המכוניות הצבאיות.

תרשו לי לתקן הכביש באורך 13 ק"מ ואפשר לסגור סקאלה בכל רכב (כולל צבאי)

:mad:

קבל עצה אם אתה נוסע בלילה סע דרך כביש הערבה

במקומך הייתי מחכה לאור ונהנה מכל רגע בכביש.

הכי חשוב להיות זהיר בסופו של דבר הדרך היא לפני הכיף שמחכה באילת :!::wink:

אתה שירתת בשיזפון, אני בביסל"ש...

ולא זה לא 13 ק"מ, זה 12 עד שיש עיקול קטן שאני לא מחשיב אותו, אבל די להיות קטנוני... :)

וקצת קשה לסגור סקאלה עם הרכבים הצבאיים...

מגאן דיזל - 175 אי אפשר יותר !

סופה - 150, והלב שלי ירד לתחתונים - אין קשר בין ההגה לגלגלים.

היילקס - 165, אולי אפשר עוד טיפה...

307 2 ליטר - 195, אבל זה בגלל שחבר חכם החליט לפתוח את החלון באמצע... :(

בקיצור, צודקים...באמת מסוכן לנהוג שם בלילה, והחיות היחידות שעוברות את הכביש ומסוכנות אלו הגמלים הידועים לשימצה, והם נמצאים רק ליד באר שבע !

תיהנו ! אני לא מתקרב יותר לדרך הזו (שום דבר שמזכיר את הבסיס)... :roll:

הראל. 8)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בתור מי שנסעה בכביש הערבה בערך ב- 24:00 בלילה שבוע שעבר, אני יכולה להעיד שהיו שתי ניידות תנועה גם בשעות כאלה.

הדרך יחסית משעממת בגלל שהכביש די ישר...

אני לא הייתי נוסעת משם שוב, אבל מצד שני- למי שלא מכיר את הכביש אולי עדיף משם בשעות כאלה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...