Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אלפה סוד 73

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ,

מצב מעולה , צבע חדש ( שחור ) , 3 דלתות , מנוע 1.7 , סלון מקורי , הגה ספורט , בולמי קוני צהובים , סטראט אחורי , סטראט קידמי , ללא תאונות ! לא "שאסי" ולא בלאגן...

הרכב נוסע יומיום , לדוגמא בקיץ היתה 4 פעמים באילת :-D ותכלס' , לא מאמין שיש עוד סוד במצב כמו שלה . נקודה .

נמכרת בשל שידרוג .

לכל המעוניין ,

מוטי 0507400174

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאשה, איך יכולת לשכוח את הסאן-רוף....

אכן הסוד הכי יפה בארץ, מספר הדלתות הנכון עם הצבע הנכון...

הרכב נראה פצצה מבפנים ומבחוץ, מי שמחפש סוד ולא קונה את זאת - לא פראייר אלא מטומטם...

haters will hate

פורסם

אהלן, שלי לא למכירה(גם לא האחת לחלקים).

היא מסיימת שיפוץ בימים אלו והיום בעזרתו האדיבה של צחי היא מוכנה כמעט לגמרי לטסט. יש גג פנימי חדש ויפה וכל האורות והחשמל עובדים כסדרם.

אני אנצל את השרשור לשאול אם יש למישהו למכור לי (או להחליף תמורת חלק אחר) מראה פנימית לסוד, הידיים העדינות שלי סדקו את המראה הקיימת בשעה שניסיתי לנקות אותה מהרסס הצהוב שדבק בה.

מראה של 33 מתאימה ?

לגבי ירושלים, אני דיווחתי על סוד בז' נאה שמסתובבת באיזור תלפיות, אני לא יודע אם היא של איתי או מישהו אחר, אבל היא נאה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האלפא סוד של עופר מירושלים למכירה.

הפנסים אמנם כפולים, אך זו לא TI.

1_1_1_4_20051210171206-s.jpg

1_1_2_4_20051210171206-s.jpg

1_1_3_4_20051210171207-s.jpg

פרטים נוספים בלוח יד2.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
ברק, מכיר אותה אישית?
לא, אבל הייתי במו"מ לרכישתה לפני כחודש.

הבחור לא הצליח לגבש דיעה לגבי מחיר ולכן נפלה העיסקה. (לא התווכחנו על המחיר כלל, הוא פשוט לא רצה לנקוב בשום מחיר ועל ידי כך לגרום לקונה להציע מחיר גבוה. אסטרטגיה תמוהה בעיני).

ברק

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

על הדרך, אתעלק על הנושא, מי שרוצה לשוות לסוד שלו מראה של סוד TI, אשמח למכור לו רביעיית ג'אנטים מקוריים, כמו אלו על הסוד של עופר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96533

בברכה

ברק.

פורסם

שלום לכולם, אני יודעה שהיום אין מחירון על אלפא-סוד ויש אדם שמוכן לימכור לי אחת הבעייה שאני לא יודעה כמה האוטו יכול לעלות או כמה יכול ליהיות המחיר (סביר) .

היים מישהוא מוכן לעזור לי אם זה?

פורסם
שלום לכולם, אני יודעה שהיום אין מחירון על אלפא-סוד ויש אדם שמוכן לימכור לי אחת הבעייה שאני לא יודעה כמה האוטו יכול לעלות או כמה יכול ליהיות המחיר (סביר) .

היים מישהוא מוכן לעזור לי אם זה?

כל מחיר בין 2000 ש"ח ל-20,000 ש"ח הוא מתקבל (מעצבן הא? אף אחד לא נותן לך מחיר מדוייק).

תבין, המחיר הנכון הוא הסכום אותו אתה מוכן לשלם.

מלבד זאת תן פרטים נוספים:

מצב חיצוני, פנימי, מכאניקה, נפח, תוספות, מצב כללי.....

חסרים המון פרטים.

תמונות לא יזיקו, אולי החברים כאן מכירים את הרכב.

יש לך רכב ספציפי, אתה מעוניין בו?

אם זה באזור המרכז, אשמח לבוא, להעיף מבט ולגבש יחד איתך הצעת מחיר.

שלח לי הודעה אם אתה מעוניין.

בברכה

ברק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Fitch - כמו שאמר ברק הבחור לא נותן מחיר אלא רוצה שהקונה יתן לו הצעה גבוהה מה שבטוח שיצא לי להוצי ממנו שהוא רוצה לימכור את האוטו יותר מ 6000 ואין לדעת מה המצב של האוטו כי האוטו עומד כבר הרבה זמן. ובקשר לטלפון שנתתה לי של מישהוא מחיפה אז הוא רוצה על האוטו 25000, זה ניראה לי מוגזם ביותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מוריד את האבק משרשור וותיק, אבל מסיבה טובה:

אלפא סוד TI למכירה.

אני לא מכיר את המוכר או הרכב, נתקלתי במודעה באקראי.

אלפא סוד TI מקורית שנת ייצור 79 ללא מנוע ותיבת הילוכים (עם רשיונות). אלפא ספרינט ללא רשיונות לפירוק. יד 3.

03-5184994

054-5304994

אלף ש"ח בלבד.

לטעמי, מציאה.

המודעה המקורית מופיעה כאן.

פורסם

הקדמת אותי - בדיוק עמדתי לפרסם את זה! :-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

what?! :shock: :shock: :shock:

תוך כדי כתיבת ההודעה דיברתי עם חבר שבדק אותה -

יש טונה חלודה בקיר אש. הוא ירד מזה,

לדעתי זה בכ"ז הזדמנות נדירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת הזדמנות מאוד נדירה בארץ!

אם אכן קיר האש מתפורר אז מדובר בשיפוץ יקר ומורכב מהרגיל.

למרות זאת, לו היה לי מקום אחסון, קצת יותר כסף ואור ירוק מבת הזוג הייתי כנראה קונה אותה מחר :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...