Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי טיפול - שיפוץ וניקוי קרבורטור...

החלפנו כמה חלקים [מקוריים אך נורא קטנים (קפיצים ושטויות)]...

המנוע פשוט בובה - משומן היטב ופועל חלק כביום היוולדו [כמעט]

לתדהמתי נתקלתי בבעיה קטנה, בזמן נסיעה הגעתי לסיבוב די חד - הורדתי ב 60 קמ"ש להילוך שני + בלימה...

כשלחצתי על הגז על מנת להמשיך את פעולת המנוע ולחדש את התאוצה - המנוע השתנק - נחנק והתעלף.

התנעתי לאחר כמה שניות מחדש ... הכל בובה על ניוטרל - מכניס לראשון -> נותן גז - מרים קלאץ' + המון טורים [כי על טורים רגילים הוא נכבה - זו חלק מהבעיה שחוויתי באותו הרגע] וכשהוא מתחיל לנוע - שוב נחנק ומתעלף...

אני חושב שהבעיה היא ב CHALK , כנראה בגלל שהוא אוטומאטי...

לכל מביני העניין - אנא דרוש ייעוץ דחוף.:???:

פורסם
הרצתי טיפול - שיפוץ וניקוי קרבורטור...אצל מי??

החלפנו כמה חלקים [מקוריים אך נורא קטנים (קפיצים ושטויות)]...

המנוע פשוט בובה - משומן היטב ופועל חלק כביום היוולדו [כמעט]

לתדהמתי נתקלתי בבעיה קטנה, בזמן נסיעה הגעתי לסיבוב די חד - הורדתי ב 60 קמ"ש להילוך שני + בלימה...

כשלחצתי על הגז על מנת להמשיך את פעולת המנוע ולחדש את התאוצה - המנוע השתנק - נחנק והתעלף.בעייה קטנה??

התנעתי לאחר כמה שניות מחדש ... הכל בובה על ניוטרל - מכניס לראשון -> נותן גז - מרים קלאץ' + המון טורים [כי על טורים רגילים הוא נכבה - זו חלק מהבעיה שחוויתי באותו הרגע] וכשהוא מתחיל לנוע - שוב נחנק ומתעלף...יש בית חולים באזור מגורייך, משום מה נראה לי שאתה זקוק לחדר מיון דחוף!

אני חושב שהבעיה היא ב CHALK , כנראה בגלל שהוא אוטומאטי...ואני חושב שתגש דחוף למכון קרבורטורים , שטיפל לך "במסירות ובמקצועיות רבה פעמים בקרבורטור)בפעם השלישית , וכנראה לא האחרונה!

לכל מביני העניין - אנא דרוש ייעוץ דחוף.:???:

וציין היכן נמצא המכון קרבורטורים הנ"ל, ומה שמו, כי גם אני זקוק דחוך לניקוי ושפוץ קרבורטור בפזו 309,וגם אני מעוניין ללקק דבש כמוך?! בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באמת שאני מרוצה מהטיפול שלו...ממש מרגישים אוויר ודלק זורמים במנוע כמו דם חם בוורידים של ספורטאי... הבאסה היא שהוא כנראה עשה פאלטה ושם קפיץ מסוג לא נכון בצ'וק אולי בגלל זה המנוע לא מקבל מספיק "מזון"...

בכל אופן אם אתה מסתלבט עלי אז....:wink:

ואם לא - הכתובת היא : "ינקו קרבורטורים" רחוב "המלאכה" 29 - חולון

הוא עושה עבודה מצוינת...ממש מכל הלב - שיפץ והבריק לחברים שלי קרבורטורים ואינג'קטורים. פשוט אצלי...התגלגל לאיזושהיא פאדיחה...יום ראשון נחזור מהבסיס נקפוץ אליו ונמצא את מקור הבעיה...

פורסם
באמת שאני מרוצה מהטיפול שלו...ממש מרגישים אוויר ודלק זורמים במנוע כמו דם חם בוורידים של ספורטאי... הבאסה היא שהוא כנראה עשה פאלטה ושם קפיץ מסוג לא נכון בצ'וק אולי בגלל זה המנוע לא מקבל מספיק "מזון"...

בכל אופן אם אתה מסתלבט עלי אז....:wink:כן בהחלט בגלל התאורים הציוריים שלך משהו...!

ואם לא - הכתובת היא : "ינקו קרבורטורים" רחוב "המלאכה" 29 - חולון

הוא עושה עבודה מצוינת...ממש מכל הלב - שיפץ והבריק לחברים שלי קרבורטורים ואינג'קטורים. פשוט אצלי...התגלגל לאיזושהיא פאדיחה...יום ראשון נחזור מהבסיס נקפוץ אליו ונמצא את מקור הבעיה...

ממני לא תמצא רעה על ינקו קרבורטורים, אבל הרבה מילים עליך , אך זה לא הפורום המתאים אולי לאופ טופיק!

במקרה שלך לדעתי לא ינקו אשם אלא אתה שמהרת ולא נתת לעובדיו לסיים את העבודה כיאות!

דווח בפורום ביום ראשון על לקוק דבש הבא .. האחרון אני מקווה!

בהבצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דווקא שמעתי עליהם רבות

ואפילו פעם אחת טרחתי לעשות שם ניקוי...

שמם הולך לפניהם ולדעתי הוא מוצדק

האוטו פשוט אחרי זה נסע כמו שלא נסע בחיים...

לא נחנק לא משתעל , לא מתעטש

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...