Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף אוטומט כאשר יש פקקים ופקקים בעליות זה בכלל סיוט, ישר למיון לתיקון רגליים :)

במקומות מישוריים פחות או יותר וכשאין הרבה פפקים אני מעדיף ידני.

בכל מיקרה, יש לנו גם ידני וגם אוטומט ככה שאני נהנה משני העולמות...

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הממממ...

יש לי בעיה.

אם לרכב שלי אין שום דגם בעולם אם גיר ידני זה נחשב לי שבחרתי אוטומטי?

אם הייתה לי אפשרות אז בטח שידני.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

ידני!

רק ידני. שאני יהיה בן 70 אז אני אקנה קלנוע אוטמטי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
ידני!

רק ידני. שאני יהיה בן 70 אז אני אקנה קלנוע אוטמטי.

כשתהיה בן 70 לא יהיה לך הרבה ברירה.

אם תרצה ידני תצטרך להתחיל לרשום בפורום אספנות :lol: . אה כן ו106 ראלי תעלה 100K מעל :wink::lol: .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ידני הרבה יותר כיף גם אם יש לך ג'אסטי:roflmao:

חוץ מזה אוטמט זה משעמם (חוץ מהקיקים).

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

אוטומטי...כי אין לי ברירה

(אני נוהג בעזרת הידיים בלבד...)

אלה נסיבות מקילות, הלא כן :mm_smile:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשהיה לי אוטומט (טויוטה קורולה GLI מפנקת), חשבתי שזה מבאס לנהוג על אוטומט ועדיף לעבור לגיר רגיל, בגלל כל היתרונות של הגיר הרגיל.

עכשיו עברתי לגיר רגיל, וזה מעצבן ממש לנסוע ללימודים כאתה חייב את שני הידים פעילות בנהיגה באופן יומיומי רציף. נכון שזה כיף, אבל באיזשהו שלב זה מתחיל להימאס.

אז לסיכום, אני מעדיף לחזור לגיר האוטומט (מוכן לסבול את הצריכת דלק הגבוהה יחסית לרגיל).

זוהי רק דעתי האישית :).

פורסם

ידני יותר כיף בנהיגה ולא משעמם...

אוטומט כי עם המכוניות שבארץ גם ככה לא צריך יותר מדי כוח ורגל שמאל יכולה לנוח ויד ימין יכולה להיות חופשיה בשביל להחזיק את אישתי... (אני מתכון לחברה היפה שלי...:-D )

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אף אחד לא יוכל לומר שידני לא יותר כיף מאוטומט.

אני בחרתי בידני, כי אני אוהב לשחק עם ההילוכים, אני לא יכול רק גז או ברקס, ממש כמו מכונית על שלט!

אז יש לי סובארו ידנית. רוב הנסיעות שלי הן לא בפקקים (למרות שאני מגוש דן), אז אני לא מרגיש את זה.

אבל אני יותר מבטוח, שכשתהיה לי עבודה שאצטרך לנהוג אליה בשעות הפקקים, אך ורק אוטומט! אני מבין את הישראלים שרוצים אוטומט. אני לא מתכוון לקום על הבוקר או לחזור ב5 בערב, מת מעייפות, ולהתחיל לשחק בהילוכים ובקלאץ', זה פשוט משגע, מיתרון זה הופך לחסרון.

מה גם שבנסיעות ארוכות עדיף אוטומט, אפילו במישור. בכל רכב, אחרי נסיעה של לפחות שעה, הרגליים כבר מתחילות לכאוב ואין כוח בכל דקה (במקרה הטוב) לשלוח את רגל שמאל אל הקלאץ' לכמה שניות.

אז, היום אני עם ידני, בעתיד כנראה עם אוטומט.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
כשתהיה בן 70 לא יהיה לך הרבה ברירה.

אם תרצה ידני תצטרך להתחיל לרשום בפורום אספנות :lol: . אה כן ו106 ראלי תעלה 100K מעל :wink::lol: .

שאני יהיה בן 70... עוד 40+ שנה... ה100K לראלי יהיה מחיר פיצוץ.

זה אם נשקלל את שחיקת המטבע ושאר ירוקות כלכליים.

היום 205GTI נמכרות באירופה כמכוניות קלסיות ואין סיבה ש106 שנשמרו במצבם המקורי בלי כל מיני תוספות ו"שיפורים" מיותרים יהיו בעלי ערך אספני.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפעמים גם לי אין כוח להעביר הילוכים אז אני מתחיל משני מושך עד 100 ומעביר לחמישי לשיוט נינוח

כמו אוטומט לא? ,בס"הכ לחיצה אחת על הקלא'ץ

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
בשביל זה המציאו את הטיפטרוניק!

טיפטרוניק עדיין סובל מהחוליים הקלאסיים של האוטומט:

1. יחסי העברה ארוכים מדי

2. הורדת הילוך לא חלקה

3. תגובת דוושה פחות טובה

העובדה שאתה שולט מתי ההילוך עובר זה יתרון לא קטן, אבל לא מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...