Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא יעיך מכון קרבורטורים עם פירוק ניקוי ושיפוץ יותר מהספרי קרבורטורים
בדיוק.

הקרבורטור אולי יהנה מהטיפול בתרסיס לזמן מה, אך לאחר תקופה קצרה ביותר יתחיל להראות סימני סבל מוקצנים.

ספריי קרבורטורים ממיס את הלכלוך הנראה אל תוך כל המעברים הצרים והדקיקים בקרבורטור - מה שיגרום לשביקה איטית שלו.

טיפול למאייד מבצעים אך ורק במכון לניקוי/שיפוץ קרבורטורים, ותיווכח לכך מכל ההמלצות שניתן לקרוא כאן על ידידנו צביקה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

הדלק המומלץ לשימוש בקליאו 172 הוא אוקטן 98.

קשה לאבחן נזקים שנגרמו אם נגרמו משימוש רצוף באוקטן 95.

הסכנה היא שבמהלך השנתיים כפי שאתה מציין המנוע חווה דטונציות ברמות כאלה ואחרות שרמתן נגזרת מאיכות הדלק ומאופי השימוש ברכב, לדוגמא תידלוק באוקטן 95 ונסיעה עדינה ורגועה שלא מעמיסה את המנוע תאפשר כנראה למנגנון איחור ההצתה לתקן ולמנוע דטונציות.

להערכתי תוכל ללמוד על טראומה אם נגרמה כזו ע"י פירוק והתבוננות במצב הפלגים, מצבם יסגיר נזק או היסטוריה של דטונציות ממושכות.

הבעיה ב-172 שהוצאת הפלגים כרוכה בפרוק סעפת היניקה......

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אז מה קובי אפשר להגיד תתחדש ומזל טוב לקליו החדשה ?????.

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
צריך לנסות את זה, בתקווה שלא יעלה לי המנוע באש...ה"ואז" של עתיד קצת מפחיד אותי...

נשמע יעיל וטוב מדי פעם לפנק את הקרבורטור באיזה 98 עסיסי...:-)

מכיוון שמעולם לא היה לי רכב עם קרבורטור, אז אני שואל שאלת תם.

האם רכבים עם קרבורטור ניזונים מדלק נטול עופרת?

עד עכשיו הייתי בטוח שרכבים ישנים עם קרבורטור מתודלקים ב96 משיקולים הידועים לכולנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תלוי במנועים.....זה קורה ש96 מתנגש עם קרבורטור כי קרבורטורים נמצאים רק ברכבים ישנים שלרובם לא היה תושבות שסתומים קשיחות אז הם היו זקוקים לעופרת....קרבורטור לא מחייב עופרת....

פורסם

לי יש רכב עם קרבורטור.

לפני כחודש ימים הייתי מאוד לחוץ בזמן והייתי עם מדיד שמראה טנק ריק אז עצרתי בתחנה דלק הקרובה, עצרתי ולא היה 96 במיכל שממנו ממלאים, אז מילאתי 98 , אמרתי ננסה....

בקיצור, הרכב נסע הרבה יותר טוב מ 96 , וזה לא היה פסיכולוגי,פשוט הרכב הגיב יותר טוב,אבל ההפרש למיכל יוצא המון כסף כך שאני לא בטוח שזה משתלם, יוצא שקל יותר על על ליטר שזה המון.

פורסם

העופרת קשורה לשסתומים בכלל, או לתושבות שלהם אני לא זוכר בדיוק.

אם תרכיב קרבורטור על רכב משנת 2000 למשל אני בטוח שתתדלק 95 כי העופרת תסתום את הממיר הקטליטי ואין למנוע צורך בעופרת הזאת. לי זה נראה לפחות דיי הגיוני.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בדיוק.

הקרבורטור אולי יהנה מהטיפול בתרסיס לזמן מה, אך לאחר תקופה קצרה ביותר יתחיל להראות סימני סבל מוקצנים.

ספריי קרבורטורים ממיס את הלכלוך הנראה אל תוך כל המעברים הצרים והדקיקים בקרבורטור - מה שיגרום לשביקה איטית שלו.

טיפול למאייד מבצעים אך ורק במכון לניקוי/שיפוץ קרבורטורים, ותיווכח לכך מכל ההמלצות שניתן לקרוא כאן על ידידנו צביקה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

אז אני מבין שבמכוני קרבורטורים לא משתמשים בספרי קרבו', וכתחליף הם רוקחים שיקוי ממתכון עתיק יומין שעובר מדור לדור בין הקרבורטוריסטים ?

:?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
רכב(קליאו ספורט) שהיה אמור להיות מתודלק בדלק 98 תודלק במשך שנתיים ב95

איזה נזק יכול להיגרם?

האם ניתן לשיקום?

???

ניתן לשיקום?

ממש לא

אין מצב

הלך האוטו

גמר המנוע.

הייתי צובע בירוק ושותל נענע איפה שהגג שמש...

או כמו שאמרו פה לפני - סע לשלום גבר.

שאלה יהיו הצרות שלך :)

רון.

נ.ב. - לא הייתי קונה רכב שהיצרן מראש ממליץ להשתמש בו בדלק 98.

למה?

כי מראה על יכולת פתרון בעיות נמוכה עד נמוכה מאוד אצל מהנדסי הרכב של היצרן.

למה?

כי נותנים להם תנאים מסויימים לפעול בהם ולתכנן ולייצר מכונית, ואז הם באים ואומרים "לא, התנאים לא טובים בשבילינו"

ואני חושב שאם זו לא דוגמא להנדסה גרועה, אני לא יודע מה כן.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אז אתה באמת לא יודע מה.

כי האוקטן הדרוש הינו נגזרת של יחס הדחיסה. וכדי להגיע לביצועים בדרגה מסויימת , יש להשתמש ברכיבים בתכנון או במפרט X.

מהנדס מסוגל להוציא תחת ידו מנוע שיעבוד על מוצר פיגולים כמו סולר או נפט , וגם על מנוע שיעבוד על דלק סופר משובח.

תלוי מה הגדירו לו לתכנן. אם בשנות ה-20/30 של המה הקודמת היו סודות כלשהם , הרי שהיום העקרונות הבסיסיים ידועים לכולם , ופסילת תכנון כלשהו על ידך בצורה שפסלת הינה לא רצינית.

פורסם
???

ניתן לשיקום?

ממש לא

אין מצב

הלך האוטו

גמר המנוע.

הייתי צובע בירוק ושותל נענע איפה שהגג שמש...

או כמו שאמרו פה לפני - סע לשלום גבר.

שאלה יהיו הצרות שלך :)

רון.

למה?

למה?

כי נותנים להם תנאים מסויימים לפעול בהם ולתכנן ולייצר מכונית, ואז הם באים ואומרים "לא, התנאים לא טובים בשבילינו"

אוי כמה שטויות...

אז בוא ניפסול גם את מהנדסי פורשה ולמבורגיני ....ובכלל כל המנועים שמוציאים הספקים גבוהים ביחס לניפחם.

אם זה הנדסה גרועה באמת כדאי שתיסע על סוסיתא בן-אדם.

פורסם

למה?

למה?

המהנדסים הגרועים ב-

Porsche

BMW

Ferrari

Lamborghini

Mercedes-Benz

Rolls-royce

Bentley

וכמובן שגם אלו שהינדסו את הדגמים הספורטיביים של -

Nissan - Infinity

Mazda

Honda - Acura