Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על משטרת ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שמעתם נכון, אני רוצה להגיד מילה טובה על משטרת ישראל, חלק מהזרוע המבצעת של מדינת ישראל.

אז ככה, באמת, יש להם על מה לקבל ח"ח, כן, כמובן שזאת בעיה לפנות את מפירי הסדר על נתיבי איילון, אבל מהנקודה שעליתי על כביש 1 ועד קק"ל ראיתי המון שוטרים הממוקמים בנקודות מפתח הצפויות לחסימה, בראשן נתב"ג.

התנועה זרמה לאורך כל הדרך והיו המון נקודות כוננות, בעוד כל צוות שיושב מחלף אחד אחורה הוא במרחק נסיעה קצר מאוד באם מתפרצת מהומה במחלף שאחריו.

החסימות הללו היו שערוריה אחת גדולה, אבל אני את דעתי הפוליטית לא אבטא - זוהי לא הבמה ולא הזמן, אבל דבר אחד אני כן אגיד - אם הרכב שלי היה בצבע כחול מטאלי הייתי עושה לו ווקס ומצחצח אותו טוב טוב.

שלד, שהלך לחפש במחסן רימוני הלם

פורסם

לשם שינוי, מצטרף להערכה.

באותו "יום החסימות הגדול", נסיעה מרעננה לראשל"צ ארכה כעשרים דקות בשעות העומס.

הניידות עמדו בשולי כביש ארבע ולמעט מניעת גישה של אנשי הסרט הכתום בצומת מורשה

ובצומת גהה, הם ישבו וגירדו. ככה צריך. :wink:

MCS 2008

פורסם

עוד משהו לאפ חות חשוב שאפשר להגיד על המשטרה, ביום החסימות, שוטרים עצרו אופנוענים והזהירו אותם מכתמי שמן ודוקרנים.

פורסם

עוד משהו שרציתי לציין אבל שכחתי:

למתנ"א לא היה זמן להתעסק עם מזגזגים זוטרים שכמוני, אפילו שיש כל כך הרבה ניידות בצידי הכבישים אין להם זמן להתעסק עם ממל"זים ועברייני תנועה זוטרים. :)

פורסם

הלוואי שהמשטרה הייתה משקיעה כול הזמן באכיפת המתפרעים למניהם בכבישים כמו שהיא נלחמת בחסימות הכבישים במקום לתת דוחות חנייה למניהם.

• תוכן חדש...