Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

לאחרונה גיליתי מין רעש מקפצץ ברמקול, לאחר פירוקו גיליתי כי המימברנה (כך קוראים לקרום הבד הדק, נכון?) התנתקה בחציה מהגומי שסובב אותה, כנראה בגלל החום והשמש. הרמקול ברשותי כ-4 שנים. האם אפשר לתקן זאת? האם ללכת לחנות לאביזרי אודיו לתיקון שם או שאפשר לתקן גם בבית? האם לתקן ע"י הדבקה בדבק רגיל/מגע/אחר? או שמא עדיף כבר לקנות רמקולים אחרים?

:?:

בתודה מראש

רמי.

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
שלום רב לחברי הפורום

לאחרונה גיליתי מין רעש מקפצץ ברמקול, לאחר פירוקו גיליתי כי המימברנה (כך קוראים לקרום הבד הדק, נכון?) התנתקה בחציה מהגומי שסובב אותה, כנראה בגלל החום והשמש. הרמקול ברשותי כ-4 שנים. האם אפשר לתקן זאת? האם ללכת לחנות לאביזרי אודיו לתיקון שם או שאפשר לתקן גם בבית? האם לתקן ע"י הדבקה בדבק רגיל/מגע/אחר? או שמא עדיף כבר לקנות רמקולים אחרים?

:?:

בתודה מראש

רמי.

אם הרמקולים שברשותך הם זולים יחסית (כמו: פיוניר קנווד .....) אז עדיף שתקנה חדש ולא תפנה למתקן...

לא כדאי לך לנסות לתקן לבד כי לא תצליח להחזיר את הרמקול למצבו הקודם....

פורסם

אם הרמקולים שברשותך הם זולים יחסית (כמו: פיוניר קנווד .....) אז עדיף שתקנה חדש ולא תפנה למתקן...

לא כדאי לך לנסות לתקן לבד כי לא תצליח להחזיר את הרמקול למצבו הקודם....

שמעתי על אפשרות לתקן בעזרת שימוש באפוקסי, לא יהיה שווה לנסות לפחות? או שסתם אגרום לנזק?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

חבל לך על הזמן הוא לא ישמע טוב , בשביל להדביק תממברנה צריך למרכז את הרמקול כמו שצריך וגם אז הוא לא חוזר ל100% מעצמו. אם זו סתם הדבקה פשוטה כל מתקן רמקולים יעשה לך את זה ב20 ש"ח.

פורסם
חבל לך על הזמן הוא לא ישמע טוב , בשביל להדביק תממברנה צריך למרכז את הרמקול כמו שצריך וגם אז הוא לא חוזר ל100% מעצמו. אם זו סתם הדבקה פשוטה כל מתקן רמקולים יעשה לך את זה ב20 ש"ח.

נכון אבל הרמקול אף פעם לא ישמע כמו שהוא נשמע בעבר.......

ולדעתי זה מאוד יפריע לך כשתשמע מוזיקה.....

פורסם

נכון אבל הרמקול אף פעם לא ישמע כמו שהוא נשמע בעבר.......

ולדעתי זה מאוד יפריע לך כשתשמע מוזיקה.....

וזה אתה אומר מניסיון של תיקון כמה רמקולים?

ניתן לתקן רמקולים, אבל בגלל העלות היחסית הגבוהה כדאי לבדוק טוב טוב כמה יעלה לתקן מול כמה עלה לך חדש.. הרמקול כנראה יחזור לעצמו השאלה היא האם זה שווה לך כלכלית..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

קרה לי את זה גם במורל הייבריד

אני הייתי המום שזה קורה ברמקול כזה

הלכתי למתקין והוא הביא לי 2 חדשים , למרות שהוא אמר לי בהתחלה שאפשר לתקן את זה

הרמקולים גם עברו את השנה באוטו שלי גם שלא היה אחריות.

זה מה שטוב שקונים סט של מורל ב 2000ש"ח

אין בעייה עם האחריות

• תוכן חדש...