Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש חשבון בפסגות, אפליקציה די נוחה שיוך כספים סופר זריז, לא הייתי צריך את השירות שלהם עד כה.
דרך הייטקזון תנאים טובים מאוד.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה לא סוחר יומי כולם אותו הדבר וזה באמת לא משנה. לך למי שנותן לך עמלות כוללות יותר נמוכות כולל שער ועמלת המרת מטח, דמי אחזקה, דמי קניה ומכירה בשקלים ובדולרים.

לי יש גם תיק בבנק כי לאחרונה הם הציעו לי תנאים טובים יותר מבית ההשקעות הישראלי.

האמירה של אנשים של ״לא להשקיע בבנק״ זה כי בד״כ לרוב הלקוחות העמלות שלהם הרבה יותר גבוהות מבתי השקעות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא בבנק, לא אצל מי שיש לו אינטרס

בזמנו השקעתי דרך הבנק קניתי קבוע קרן מחכה מדד ת"א, השקעה לילדים, פשוט ביקשתי מהם לקנות לי בהוראת קבע וכך היה.
יום אחד ראיתי פרסום של הסולידית שיש  2 קרנות מחכות מדד ת"א של אותה חברה, אחת לוקחת 2.2% והשניה 0.2%  הבדל "קטן" ששוחק לך את רוב הרווח.
להפתעתה של הסולידית משהו כמו 80% מהשוק היה מושקע בקרן עם הריבית הגבוהה, מסתבר שכשביקשת מהבנק להשקיע בשבילך (וזו היתה האופציה היחידה שרוב האנשים הכירו), הוא לא התעצל והשקיע לך בקרן שמניבה לו אחוזי רווח על שום דבר.
כמובן גם הכסף שלי היה שם, התחלתי לחקור, פתחתי חשבון עצמאי (IBI), והבנתי שאסור לשמוך על נותני שירות שיש להם אינטרס בכסף שלך.
לא מזמן הבן שלי פתח בפסגות בגלל ההבטחה ל0 דמי ניהול לתמיד, למרות שהצעתי לו 300 שקל, זה המבצע שלהם, אם הוא ירשם דרכי לIBI....

פורסם
בתאריך 6.7.2026 בשעה 15:54, nglancer כתב:

לא בבנק, לא אצל מי שיש לו אינטרס

בזמנו השקעתי דרך הבנק קניתי קבוע קרן מחכה מדד ת"א, השקעה לילדים, פשוט ביקשתי מהם לקנות לי בהוראת קבע וכך היה.
יום אחד ראיתי פרסום של הסולידית שיש  2 קרנות מחכות מדד ת"א של אותה חברה, אחת לוקחת 2.2% והשניה 0.2%  הבדל "קטן" ששוחק לך את רוב הרווח.
להפתעתה של הסולידית משהו כמו 80% מהשוק היה מושקע בקרן עם הריבית הגבוהה, מסתבר שכשביקשת מהבנק להשקיע בשבילך (וזו היתה האופציה היחידה שרוב האנשים הכירו), הוא לא התעצל והשקיע לך בקרן שמניבה לו אחוזי רווח על שום דבר.
כמובן גם הכסף שלי היה שם, התחלתי לחקור, פתחתי חשבון עצמאי (IBI), והבנתי שאסור לשמוך על נותני שירות שיש להם אינטרס בכסף שלך.
לא מזמן הבן שלי פתח בפסגות בגלל ההבטחה ל0 דמי ניהול לתמיד, למרות שהצעתי לו 300 שקל, זה המבצע שלהם, אם הוא ירשם דרכי לIBI....

אבל זה לא קשור לבנק, זה כל יועץ עם אינטרס. אני חושב שהשאלה מדברת על מסחר עצמאי. ובמסחר עצמאי זה לא משנה בנק או בית השקעות רק מי יותר זול. שזה בד״כ בית השקעות אבל לא תמיד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...