Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא סליל כרית אויר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י madmaxx,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז טויטה רוצים 3000+ על סליל כרית אויר שהלך.

מצאתי מק"ט ב amayama.com, והעלות כ 250$
בדקתי באתר משרד הכלכלה לגבי יבוא אישי.   האם מדובר ב "יבוא כריות בטיחות מתנפחות עם מערכת ניפוח; חלקיהן" ? אם כן אני זקוק לאישור מעבדה כדי להביא זאת או שניתן לקבל אישור כזה מהמוכר ? אשמח לדעת מה לעשות מנסיונם של אחרים.

תודה !

פורסם

לא רוצה להתעסק בחלקים משומשים או בחישוד חלק קיים מכיון שזה חלק בטיחותי.
אשמח להתייחסות לגבי האישורים שאני צריך לבקש מהמוכר. מה בדיוק עלי לבקש, יש איזה נוסך קבוע לבקשה כזו ?

תודה

פורסם

א. היו חברי פורום שייבאו בעבר גם מעליאקספרס ללא אישור.

ב. את האישור מקבלים ממשרד התחבורה. ישנו טופס ממוחשב שלהם שדרכו מוצאים את האישור, ואני לא מוצא אותו כרגע. מערכת אלטרנטיבית נקראת מסלול+.

פורסם
לפני 5 שעות, mcaspi כתב:

ב. את האישור מקבלים ממשרד התחבורה. ישנו טופס ממוחשב שלהם שדרכו מוצאים את האישור, ואני לא מוצא אותו כרגע. מערכת אלטרנטיבית נקראת דדדד

תודה, מכיון שזה חלק בטיחותי, מעדיף לא להביא מעלי
על סמך מה משרד התחבורה נותן אישור כזה ? אני לא אמור לספק לו מסמך יצרן כלשהו ? האם  חוק "מה שטוב לאירופה" לא תופס פה ?

מצרף את הדרישות כפי שרואה באתר משרד הכלכלה
image.thumb.png.7bd3cfa58ce9f8809785a6a281f4f300.png

פורסם

דווקא את הסליל כדאי לדעתי לייבא עם חברת שילוח שתשחרר את הפריט מהמכס. יש להם גישה נרחבת לתשתית הנדרשת לשחרור 

אם אתה מזמין חלק מקורי, אולי יהיה לך קל יותר להכניס לארץ.

אופציה נוספת, לבקש ממכרים שמגיעים מחו"ל להביא איתם את החלק

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 21 שעות, שלומפניון כתב:

לא רוצה להתעסק בחלקים משומשים או בחישוד חלק קיים מכיון שזה חלק בטיחותי.
אשמח להתייחסות לגבי האישורים שאני צריך לבקש מהמוכר. מה בדיוק עלי לבקש, יש איזה נוסך קבוע לבקשה כזו ?

תודה

לא צריך לבקש אישורים מהמוכר.

תנאיי יבוא לכריות אוויר וחלקיהן מקורי מהיצרן.

תייבא סליל הגה מקורי לא חליפי ולא oem.

נ.ב

מי שמביא איתו חלפים במזוודה חייב להצהיר.

הצהרה = החרמה בנחיתה וזימון מעבדה מוסמכת באופן עצמאי לבדיקה.

בשני המקרים החלק מאושר ע"י מעבדה מוסמכת.

תפתח בקשה ליבוא אישי במערכת מסלול במקביל להזמנה.

פורסם

תודה
ונגיד שאני הולך על המסלול של יבוא + מעבדה
מה אני צריך לעשות בדיוק אחרי שהחלק הגיע לארץ ? מי זו המעבדה הזו ? יש יותר מאחת ? על סמך מה הם מאשרים ?
מה העלויות צפויות ?

לפני 15 שעות, mcaspi כתב:

ב. את האישור מקבלים ממשרד התחבורה. ישנו טופס ממוחשב שלהם שדרכו מוצאים את האישור, ואני לא מוצא אותו כרגע. מערכת אלטרנטיבית נקראת דדדד

תודה, מכיון שזה חלק בטיחותי, מעדיף לא להביא מעלי
על סמך מה משרד התחבורה נותן אישור כזה ? אני לא אמור לספק לו מסמך יצרן כלשהו ? האם  חוק "מה שטוב לאירופה" לא תופס פה ?

מצרף את הדרישות כפי שרואה באתר משרד הכלכלה
image.thumb.png.7bd3cfa58ce9f8809785a6a281f4f300.png

פורסם

1. אני לא בטוח שזה כריות אוויר וחלקיהן, אלא גלגל הגה וחלקיו אולי. זה לא חלק מכרית האוויר.

2. אתה מספק למשרד התחבורה מידע שאותו הוא מבקש, ולפיו מקבל אישור או שלא. ישנן מעבדות בודדות בארץ שבודקות את המוצרים. לדעתי, בייבוא אישי זה לא מגיע אליהן, ולא שמענו על זה כאן, אלא רק נבדק בנתב"ג. חוק "מה שטוב לאירופה" לא קשור לנושא.

פורסם

תזמין חלק יצרן מקורי עם בלדרות, שלם 160 שח שיחרור בנוסף למיסים ותקבל את החלק.

במקרים האלה השירות של החברות דווקא מועיל.

• רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה @mcaspi ו @amosbmw
אז כדי להבין איך הדברים עובדים, קודם מזמינים את החלק ואז מספקים את המידע הנדרש, בתקווה שחברת הבלדרות תדע לשחרר אותו לבד ללא התערבות מצידי (בהנחה שהחלק טויטה מקורי) ?
רואה שהחלק נשלח על ידי EMS, האם זה נקרא בלדרות ?

פורסם

מגישים בקשה במערכת מסלול רישיון רכב על שמך נדרש להיות תקף והחלק מתאים לסוג הרכב שברישיון.

החלק מסווג תחת כריות אוויר וחלקיהן מספר פרט 87.08.9500 ולא תחת גלגלי הגה.

במשלוחים שנעצרים בדואר היבואן מזמין מעבדה באופן עצמאי בשונה מחברות המשלוחים שעושות את זה עבורך אבל אתה משלם יותר.

יש 5 מעבדות

• פיתרון
פורסם

אם אתה מזמין חלק מקורי חדש, אף אחד לא באמת שולח את זה למעבדה. אצל חברות השילוח הגדולות יש נציג של אותן מעבדות שמגיע למכס פעמיים בשבוע ומאשר את החלקים שדורשים "אישור מעבדה". עם כל השינויים בדואר אני לא יודע איך זה עובד כיום עם EMS, אך מניח שזה יהיה בדיוק כמו אצל החברות הגדולות, כלומר תהיה לך שורת חיוב של "בדיקת מעבדה". אתה בכל מקרה לא צריך לעשות כלום, אבל יכול, אם תרצה, למלא טופס במערכת מסלול אבל מהניסיון שלי זה לא ממש נחוץ אם השילוח נעשה דרך בלדר שבעצם מספק לך (תמורת תשלום) את כל נושא עמילות המכס. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...