Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים רוצים

4 שעות נסיעה לפי הוויז לכיוון

כמה עולה להיכנס לחרמון?

איפה ממליצים לישון לילה אחד?

תודה לעונים

(הפוסט הקודם של החרמון הוא מהזמן שהתשמשו בלירות ולכן לא אקטואלי}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• אחראי פורום
פורסם

מתי אתה מתכנן?

יש סגירות יחסית בהפתעה של האתר עקב תנאי מזג אויר, כמו אתמול והיום.

אני הייתי ישן ברמה"ג ונהנה מהירוק, נניח עין זיוון.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא יודע לגבי המחיר, אבל לקחו אותנו מהעבודה למלון "גליליון" והיה מאוד נחמד.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם זה כולל לינה תשקול יומיים באולימפוס בקפריסין לינה באחד הכפרים הסמוכים היא דיי זולה בעונה הזו, אין דמי כניסה ועליה וירידה ברכבל עולים מספר אירו בודדים. הרבה יותר שלג מבחרמון ואין ילדים על שקיות ניילון...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אין דרכון וגם לא יהיה

אין לי מה לחפש בחול שעוד לא ראיתי את ארץ ישראל היפה עדיין

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

תוציא את האף מתחת לפוך וגלה עולם ומלואו. תרתי משמע.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.1.2026 בשעה 21:41, itaysamurai כתב:

אני הייתי ישן ברמה"ג ונהנה מהירוק, נניח עין זיוון.

כאחד שסובל מ-ADHD, הייתי צריך לקרוא את זה פעמיים ולחפש באובססיביות איפה השגיאת כתיב. 

קוריוז. 

זה הישוב היחיד בארץ ששלט ההכוונה אליו מנוקד בעברית. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

תוציא את האף מתחת לפוך וגלה עולם ומלואו. תרתי משמע.

אני לא מסוגל לוגיסטית לטוס.{וגם כלכלית} כאב ראש 

רק עצבים

ההגעה לנתבג סיוט להיות כמו שרמיט בתור למטוס, במטוס, בלחכות למזוודה 

אני רעב!

אין לי מה לאכול משיקולי כשרות

עזוב אותי

שאסיים לראות את הארץ היפה שלנו אחשוב על זה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם (נערך)

אם אתה והילדים מצליחים לקום מוקדם בבוקר, כל מקום לינה בסביבות הכינרת/דרום הגולן יהיה בסדר,

קח מה שנכנס לך לתקציב. על הדרך מרוויחים את הנופים במהלך העלייה לגולן. ממש לא משנה מאיזה כביש.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מוכן להתווכח לגבי ״הארץ היפה שלנו״. אחרי שהייתי בהרבה מקומות התרשמתי מה שמרשים זה דווקא הדרום - המדבר הוא המיוחד. הצפון מתגמד מול הירוק והמים אפילו במרחק טיסה לא גדול. וירושלים על שלל אתריה אינה חופש בשבילך. עם חשבון הבנק שלך איני יכול להתמודד. גם לא עם הדרישות הדתיות. ולהביא בחשבון שמלונות בארץ יקרים.

ספציפית לגבי החרמון - הבעיה היא תכנון מראש. מצד אחד קשה לדעת מתי יהיה מספיק שלג. מצד שני - סגירות בגלל מזג אוויר. אז או שתצא ספונטנית מהבית מוקדם מאוד בבוקר, או שתמצא מקום לינה ותכין plan B למקרה שמזג האוויר יחרבש את התוכניות. מבחינת מקומות לינה זולים הייתי בודק אכסניות נוער, בתי ספר שדה ונופש כפרי. הניסיון שלי במקומות כאלה בעבר, כשהילדים היו ילדים, מצויין. הכרתי בצפון גם כמה מלונות פשוטים שנהניתי בהם, אבל הם היו בקרבת גבול לבנון ואיני יודע מה נותר מהם אחרי המלחמה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

זה הישוב היחיד בארץ ששלט ההכוונה אליו מנוקד בעברית. 

חכה עד שתחפש משהו לאכול במסעדה לא רחוק משם...

לפני 38 דקות, eladns כתב:

עזוב אותי

שאסיים לראות את הארץ היפה שלנו אחשוב על זה

בוודאי למדת  שגם לפי רבנן ובטח לפי ר״י קפריסין היא חלק מא״י...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 1 דקה, borsood כתב:

חכה עד שתחפש משהו לאכול במסעדה לא רחוק משם...

הסבר, נמק ופרט.

לפני 1 דקה, borsood כתב:

בוודאי למדת  שגם לפי רבנן ובטח לפי ר״י קפריסין היא חלק מא״י...

כן, ובפעם בשנתיים שאני מגיע לבית כנסת באיזה חג אני רואה שבסידור מריירים יל יין קפריסין.

פורסם

נסה לחפש בקרית שמונה איזה סאבלט או איירבינבי. העיר נטושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסה את מלון oaks בוקעתא. (ללא ילדים)אוכל בשפע במסעדות סביב. (מומלץ בכלל בטיול בסביבה) 

לינה אפשרית גם בקצרין, מרום גולן, אודם. הגולן מתפרנס מתיירות. בחורף תפוסה נמוכה הסיכוי לחדר מאד טוב.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...