Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צבע מיוחד לצביעת פנים של מיקרו גל . ניתן לרכוש בחו"ל אבל לא שולחים לארץ. האם קיים לרכישה בארץ. אגב לא לרשום בתגובות שלא שווה לתקן אלא לרכוש חדש. מדובר על תיקון מספר מיקרו גל תקינים עם פגמי חלודה שרוצים לתקן ולחלק לעמותה לנזקקים.

פורסם (נערך)

לא ברור אם זו צביעה פנימית או חיצונית. ע"פ פנימית כל צבע שעמיד לחום, ללא חלקיקי מתכת ולא רעיל.

אני גם כנזקק לא הייתי רוצה לאכול אוכל שחומם במיקרוגל כזה.

בלי קשר שלמיקרו גל יש אורך חיים ועם הזמן האיטום נפגם ועוצמת האנרגיה שנפלטת מהמכשיר עולה עם הזמן.

עם כל הכבוד לתרום ולתת, מיקרו גל משומש מקומו בפח.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובה למרות שאני לא מסכים איתך כי על פי גישתך כל מיקרו גל שנמצא אצל כל אחד הפך למשומש ולא ראוי לשימוש מעצם השימוש בו. מדובר כמובן על צבע פנים וצבע שמתאים רק לעמידה בחום לא מתאים. אגב קילוף ופגמים בצבע פנים נובעים מאי ניקיון ראוי של המכשיר ואין לו כל קשר לתקינות  . 

פורסם

אבל במיקרוגל הפנים בכלל לא מתחמם, רק הצלחת וזה גם בקטנה.

ובכלל בפנים זה פלסטיק, לא? איך יקבל חלודה?

למקרר פעם השתמשתי בספרי של rustalum.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

מיותר לגמרי. לנקות היטב וולהעביר הלאה, בכל מקרה מדובר במכשיר בעל אורך חיים נמוך למדי.

כן חובה לבדוק תקינות של מנגנון דלת ושלמות של חלקים, ברגע שיש איזה חור או קרע יש נטייה לחום להצטבר שם ולהמיס חלקי פלסטיק, בעיקר באזור הדלת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, zvikas כתב:

מדובר על תיקון מספר מיקרו גל תקינים עם פגמי חלודה שרוצים לתקן ולחלק לעמותה לנזקקים.

אם זה חלוד אז לפח.

העניין במיקוגל זה לא החום כי אין הרבה אלא יותר תכולת מתכת והחזרים.

יותר קריטי לבדוק שלמות ושאין דליפת קרינת מיקרו.

עם מחירי המיקרו כיום כדאי בכל זאת לשקול לקנות חדש פשוט ולתרום אותו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 5 שעות, zvikas כתב:

תודה על התגובה למרות שאני לא מסכים איתך כי על פי גישתך כל מיקרו גל שנמצא אצל כל אחד הפך למשומש ולא ראוי לשימוש מעצם השימוש בו. מדובר כמובן על צבע פנים וצבע שמתאים רק לעמידה בחום לא מתאים. אגב קילוף ופגמים בצבע פנים נובעים מאי ניקיון ראוי של המכשיר ואין לו כל קשר לתקינות  . 

אתה לא מסכים לגישתי כי אתה כנראה לא מגיע מהתחום ולא לגמרי מבין את הסכנות
הצורך לתרום ולעזור קצת מעוור אותך, שזה יפה, אבל תעצור שניה לקבל עצות
יש דברים שלא תמיד אפשר או נכון לגלגל אותם הלאה מהסיבה שהם יגרמו ליותר נזק מתועלת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש גם לרכישה בארץ. רצוי להתייעץ קודם עם החנות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

יש גם לרכישה בארץ. רצוי להתייעץ קודם עם החנות. 

אתה ממש לא רוצה לצבוע עם צבע אמאייל מוצר כזה (וכל צבע אחר שלא מותאם לזה).

הוא מכיל חומרים כאלה שתהיה לך בחילה רק מלקרוא עליהם.

מה שכתוב שם מתייחס לצד החיצוני של המוצר וחבל שהם לא מפרטים.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, itaysamurai כתב:

הוא מכיל חומרים כאלה שתהיה לך בחילה רק מלקרוא עליהם.

מה שכתוב שם מתייחס לצד החיצוני של המוצר וחבל שהם לא מפרטים.

בלי לקרוא מה כתוב מאחורי הבקבוק, קשה לדעת דרך האינטרנט. 

לכן סייגתי וכתבתי:

לפני 17 שעות, ברווז כתב:

רצוי להתייעץ קודם עם החנות. 

בכל מקרה ומצב רצוי להתייעץ עם איש מקצוע לגבי צביעה "מיוחדת". 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תגובה לחלק מהמגיבים ובמיוחד ל"מבינים" .לגבי הצבע הפנימי במיקר תפקידו לבודד את דפנות המתכת בלבד מפעולת ההקרנה ובגלל זה לא מכינסים למיקרו כל חומר מתכתי גלוי כולל " נייר כסף". המיקרו לא עשוי מפלסטיק אלא ממתכת. הצבע חייב להיות כזה שלא פולט חומרים מזיקים בשעת חימום המזון. למתייחסים לדדליפת קרינה  ניתן די בקלות לבדוק אטימה של דלת המיקרו. היווצרות כתמי חלודה נוצרים בדרך כלל כאשר יש שאריות מזון בחלל המיקרו במיוחד מתחת לצלחת לכן חשוב מאד להקפיד על ניקוי המכשיר בתדירות גבוהה ובמיוחד כאשר נשפך נוזל או מזון. כשכתבתי על "חלודה" במיקרו הכוונה לנקודות שבהן הצבע התקלף והמתכת הגלויה התחילה לייצר נקודות מחלידות כתוצאה מאי שמירת ניקיון נאותה. 

פורסם
בתאריך 7.1.2026 בשעה 08:54, zvikas כתב:

יש צבע מיוחד לצביעת פנים של מיקרו גל . ניתן לרכוש בחו"ל אבל לא שולחים לארץ. האם קיים לרכישה בארץ. אגב לא לרשום בתגובות שלא שווה לתקן אלא לרכוש חדש. מדובר על תיקון מספר מיקרו גל תקינים עם פגמי חלודה שרוצים לתקן ולחלק לעמותה לנזקקים.

המיקרוגל עובד תקין או שיש מידי פעם ניצוצות ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...