Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן מה אני מנסה למצוא חנות שמוכרת כלי יעודי לסגירת הבנדים שבתמונה המצורפת.

הבנדים משמשים לסגירת גומי פעמון חיצוני של ציריות רכבים כגון 306\ZX\וכל רכב צרפתי אחר, ייתכן גם של יצרנים נוספים.

אז לכל מי שאמר בעבר שלא צריך כלים מיוחדים להתעסקות עם ציריות, אני אודה לו אם ירשום היכן הוא קנה את הכלי המדובר שכל כך נפוץ בחנויות כלים :roll:

IMG_4188.JPG

IMG_4189.JPG

פורסם

אם אני מבין נכון על איזה גומי אתה מדבר, אז אצלי הוא מקובע למקומו עם זוג אזיקונים שחורים :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אני מבין נכון על איזה גומי אתה מדבר, אז אצלי הוא מקובע למקומו עם זוג אזיקונים שחורים :shock:

אם זה המצב אצלך בציריות אני מציע לך לעבור מוסך\משפץ ציריות, שימוש באזיקונים טוב לרכבים שלא עוברים את ה 20 קמ"ש, אזיקון במקום בנד מתכת מקורי או אזיקון מתכת [באמצעות מתיחה וכיפוף] לא יחזיק שבוע על רכב שנעשה בוא שימוש ממוצע+

רק חאפרים משתמשים באזיקוני פלסטיק !

פורסם

תודה על העצה.

את המוסך שטיפל בציריות החלפתי כבר מזמן. הוא אכן היה חאפר.

האזיקונים יוחלפו בבאנד בביקור הקרוב שלי במוסך. אם אני מכיר נכון את הצרפתיה שלי, זה לא יקח הרבה זמן :wink:

בלי קשר, אני אבדוק את שלמות הגומיה בהקדם!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תודה על העצה.

את המוסך שטיפל בציריות החלפתי כבר מזמן. הוא אכן היה חאפר.

האזיקונים יוחלפו בבאנד בביקור הקרוב שלי במוסך. אם אני מכיר נכון את הצרפתיה שלי, זה לא יקח הרבה זמן :wink:

בלי קשר, אני אבדוק את שלמות הגומיה בהקדם!

שלום.

יש לי את הכלי המקורי + בנדים צור איתי קשר ונפתור לך את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אם זה המצב אצלך בציריות אני מציע לך לעבור מוסך\משפץ ציריות, שימוש באזיקונים טוב לרכבים שלא עוברים את ה 20 קמ"ש, אזיקון במקום בנד מתכת מקורי או אזיקון מתכת [באמצעות מתיחה וכיפוף] לא יחזיק שבוע על רכב שנעשה בוא שימוש ממוצע+

רק חאפרים משתמשים באזיקוני פלסטיק !

אני חושב שאתה קצת נסחף... זה לא שמסתובבים בפורום פה נהגי פורמולה 1 שמאיצים מ0 ל200 בשלוש שניות וגומיות הציריות שלהם עשויות מתרכובת של סיבי פחמן, מעיים של חזיר וברוקולי...

מנסיוני הרב [שתי ציריות, שימוש באזיקונים בלבד] אין שום הכרח להשתמש בבנד מתכת ולא אזיקון.

המשקל שהאזיקון מחזיק הוא המשקל העצמי שלו וזהו.

אני לא רואה שם אינטרס להשתמש בבנד מתכת אלא אם יש לך ג'יפ - בו יש מצב שהפעמון יקבל מכה בדיוק על החיבור והבנד יקרע

בקיצור, בלי פאניקה. כולה בנד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ניתן לפתוח ולסגור את הבנג הנ"ל עם קטר שהקוצצים שלו באים מלמעלה ולא מהצד כמו קטר רגיל .

0

נ.ב

גם בנדים מפלסטיק מחזיקים נפלא לאורך זמן !

JDM :twisted:

פורסם
ניתן לפתוח ולסגור את הבנג הנ"ל עם קטר שהקוצצים שלו באים מלמעלה ולא מהצד כמו קטר רגיל .

0

נ.ב

גם בנדים מפלסטיק מחזיקים נפלא לאורך זמן !

:shock:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כדי לסגור את הבנד שבתמונה בהודעתי הראשונה יש צורך בפלייר יעודי ולא בצבת, נכון שיש בנדים שנסגרים באמצעות מעיכה אולם הם משמשים בעיקר עבור פעמונים פנימיים.

לגבי העיניין שמספיק לסגור גומי ציריות עם אזיקונים, אני לא יודע באיזה רכב נוסע הבחור שטען שהם מספיקים או איך סגנון הנהיגה שלו, במכוניות שלי כל בנד שהוא לא מקורי לא ישרוד שבוע ואין שום קשר לאבנים קופצות מתחת לגיפ.

תודה רבה לכל העונים, או שלא :|

פורסם

לאור חוסר העזרה בנושא החלטתי להעלות את ממצאי בנושא "הכלי המיוחד" לסגירת בנדים מקוריים מהסוג הלא חביב על מוסכניקים וחובבי הגה בשל הקושי לסגירתם.

אז מי שהתעניין בנושא איך לסגור אותם,בבקשה..

הסתובבתי במספר חנויות לכלים ולאף אחד לא היה את הכלי אותו חיפשתי, לבסוף לקחתי פלייר שפיץ ארוך ועיקמתי את קצותיו על מנת שיאפשרו גישה לנקודת שעליהן יש ללחוץ על הבנד לשם סגירתו,

הפלייר המהונדס.JPG

מיקום הפלייר על נקודות הלחץ לשם סגירתו.JPG

כמעט סגירה.JPG

סגירה.JPG

• תוכן חדש...