Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולה על Z4 ועל מיאטות, הרבה שנים כבר, אבל אין תקציב להביא אחת, ולמדתי להסתפק במועט

במידה ונוסעים רק בצורה בטיחותית ולא מתפרעים, עדיין חוויית הנהיגה כיפית? כי הרכב ממש נמוך ויציב?

פורסם

בתור בעלים לשעבר של מיאטה , שהייתה עם נתונים טובים יותר ונכתב עליה הרבה בפורום. ( הבעלים הקודמים כתב)

לבקש אפשר גם 1,000,000 ₪ זכותו.

השוק של המיאטות מאוד ירד בשנתיים האחרונות. הסיבות לדעתי :

1. אי אפשר לבטח במקיף.

2. אי אפשר לעלות בימינו למסלול, באופן רישמי. ( מידי פעם אפשר , בגדול צריך קשת )

3. הרבה רכבים משופרים וצריך לעבור טסט בדרך לא דרך.

4.הרכבים כבר בני 20 אוטוטו , מה שאומר שטסט כפול. ( שוחד כפול :-) )

מחיר ריאלי לרכב כפי שכתבת סביב 70,000₪ 

, האדון להערכתי לא יקבל יותר.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, chrono כתב:

זה שוק מאוד מצומצם. בהצלחה בלמצוא אלטרנטיבה למיאטה במחיר שנשמע "הגיוני".

אף אחד לא אמר למצוא אלטרנטיבה למיאטה במחיר הגיוני, בסך הכל אמרנו למצוא מיאטה אחרת.
נראה שהמחיר של NC1 לא שבורה התקבע על 80-90K, עכשיו זה לא משנה אם היא יד 6 או יד 2 ולא משנה אם יש לה 300K ק"מ או רק 170K ולא משנה אם הגג חדש או לא מבקשים עליה את אותו מחיר, 80-90K.
אז אם אתה שואל אותי, אם אין לי לחץ של זמן אני אחכה לאחת שתעלה ללוח ב90K אבל יש לה 180K ק"מ והחליפו לה את הגג אולי, לי זו נשמעת כמו עסקה טובה יותר.
או NC2 ב110-120K.

כמובן שכל מקרה לגופו, יכול להיות רכב עם 300K ק"מ שטופל במסירות והחליפו בו הכל כולל כל פלסטיק שקצת קירש/נשבר, חנה תמיד בחניון תת קרקעי ונסעו בו רק בערבים אז הגג כמו חדש. יכול להיות, אבל זה היוצא מן הכלל.
ק"מ לרוב זה משהו שקשה להסתיר ורואים את ההשפעות שלו בכל מני אספקטים, לא סתם מחיר של רכב נגזר גם מהק"מ שלו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

כמובן שכל מקרה לגופו, יכול להיות רכב עם 300K ק"מ שטופל במסירות, חנה תמיד בחניון תת קרקעי ונסעו בו רק בערבים אז הגג כמו חדש. יכול להיות, אבל זה היוצא מן הכלל.

ידוע לך על מיאטות בעולם שהגיעו ל 500K ק"מ למשל?

נניח אני מכיר את הרכב שלי מביקורות בעולם, לא בליגה של המיאטה, והיצרן לא חושב שהוא יגיע ליותר מ 250K ק"מ, אבל כאמור, אירופאי

אם זה רכב שיכול להגיע לזה, אז בכלל שיתנו מחיר, הרכב קשיש, אולי שווה 60K ק"מ ולא מעל 100K ק"מ.

פורסם (נערך)

לא ידוע לי, אבל אני לא רואה סיבה למה היא לא יכולה להגיע לק"מ הזה,הכל תלוי כמה הבעלים מוכן להשקיע.
מיאטה היא מאזדה פשוטה כמו כל מאזדה אחרת. אם מאזדה 6 יכולה להגיע לנסועה כזו למה שהיא לא תוכל?
מה גם שיש חלפים בלי סוף, להחליף שם מנוע/גיר/דיפרנציאל/מדחס מזגן זה לא סיפור, יעלה, אבל לא חושב שאנשים משביתים מיאטה על מנוע שהלך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, ranv.rv כתב:

אני מסכים על כל מה שנכתב כאן 

אכן 70 אלף זה המקסימום 

חשבתי עליו גם 

בזמנו שמכרתי, המחיר שפירסמתי היה לדעתי סביב 10-15 יותר ממה שנמכר בפועל.

שווה לנסות.

מה שבטוח , שצריך ללכת לראות , בטלפון זה לא יעבוד.

" אח שלי יש לי 70 לבוא ? " פחות עובד לטעמי

• מצחיק 1
פורסם

אכן 

ראיתי את הרכב

ואני רציני

מכיוון שזה לא אוטו משפחתי.

חשבתי לשמוע דעות ועצות.

גם אני סברתי שהמחיר גג 70 אלף.

ורציתי לקבל תובנות 

ואכן קיבלתי.

בכל אופן אם יש משהו מעניין 

אני מעוניין ורציני.

אשמח לפרטים 

פורסם
לפני 43 דקות, גולדן191 כתב:

ידוע לך על מיאטות בעולם שהגיעו ל 500K ק"מ למשל?

בפורומים בחו"ל יש בחור שלפני שנה היה עם מנוע מקורי, 250,000 מייל, ואפס תקלות. והיה עוד בחור שסיפר כי מכר את המיאטה שלו עם 450,000 ק"מ על השעון, ובשלב הזה היא אכלה כליטר 10W40 ל-2000 ק"מ. אבל זה היה רכב שלא טופל כראוי לפני שהוא קנה אותו, פספסו החלפות שמן, והוא השתמש בו בעיקר למסלול.

אבל כמו פרקש ואני כתבנו לפני, זה אותו מנוע כמו מאזדה 3 או 6. יש הרבה יותר מהן, והן ננהגות למרחקים הרבה יותר ארוכים (מיאטה זה בכל זאת רכב צעצוע לחלק גדול מבעליו), אז אם אתה רוצה לראות דוגמאות קילומטרז', עדיף לחפש שם.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...