Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוחץ על הדוושה גז ומרגיש שמשהו חנוק כאילו דלק גזים משהו תקוע ואז משתחרר משהו הזוי , הרי לוחצים על הגז והרכב נוסע זה לא אמור להיות דיליי בלחיצה עכשיו זה לא כל הזמן זה פתאום בנסיעה לניארית זה עובד טוב יותר אבל בגז פתאומי מרגישים את זה , אבל כל המוסכניקים מחברים אותי למכשיר אומרים " תקין " או שאומרים לי שאין תקלה בלוח שעונים אין מה לעשות , אם היה בעיה למשל בפלאגים הייתה רעידה לא ? המנוע היה רועד מאוד מגמגם כמו 3 צילינדר יש לי רעידה קטנה בגלל התושבת מנוע זה הכול . 

האירודיום לא יעזור לי מבחינת ביצועים יתן יותר סחיבה למנוע ?  , מסקרן אותי אם מישהו נתקל באותה תופעה שלוחצים על הגז ויש תגובה איטית או דיליי או חנוק לכמה שניות או שזה רק אצלי :( 

פורסם
Just now, M3-2008 כתב:

מסקרן אותי אם מישהו נתקל באותה תופעה שלוחצים על הגז ויש תגובה איטית או דיליי או חנוק לכמה שניות או שזה רק אצלי :( 

תעשה חיפוש בפורום

יש קשר לפלאגים

אירידיום זה פשוט מתכת הרבה יותר חזקה, עמידה. מנחושת.

פורסם (נערך)

יכול להיות שהמנוע 1600 כל כך חלש שהאירודיום עובד איתו טוב יותר נותן לו יותר ניצוץ ואין איבוד כח ?

בקשר לרצועה שנמצאת על המדחס אם היא נקרעת זה מסוכן ? יש רעש ממנה אני כמעט בטוח שזה ממנה שריקה כזאת 

image.png.a9546bcb2ea7256350f920ed00ea582e.png

הרצועה נמצאת על זה

image.png.bfd2f2dc1f6db5433ff811304e6ff604.png

זה בטוח לא רצועה של המנוע כי אצלי זה שרשרת ברזל 

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם

לא זה מחוץ למנוע 

חשבתי בעבר שזה גם טיימינג כמוך 😂 זה לא

אבל תשאל את המוסך מה הסיפור עם זה

או שתחכה קודם לתגובות פה כמובן

יש פה הרבה מביני עניין

אבל זה לא טיימינג בוודאות

פורסם

זה רצועה של המזגן מדחס נראה לי , אני אצלם גם את הקבלה של המוסך למרות שאין בה כלום אין פירוט לכל חלק יש משהו כללי כזה של עבודה והסכום כולל 

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי בעבר במאזדה. ניקוי מצערת בצורה שניקו לך, כלוצר לא ניקוי מלא, פתר את הבעיה. 

זה לא אומר שהבעיה הייתה זהה, אבל התסמין היה דומה. 

מציע שתנסה לבצע ניקוי מצערת כשמפרקים את המצערת ומנקים אותה באופן יסודי מחוץ לרכב.

בנוסף, כנראה שאתה צריך להחליף פלאגים.

ברכב שלך אמורים להיות מותקנים פלאגים אירידיום.

דווקא לאורך זמן הם חסכוניים יותר ואם יש לך אפשרות לרכוש ולהתקין לבד, העלות לא נוראית. 

על פניו נשמע שיש לך מוסך הגון ומקצועי. קורה שגם כאלו לא מצליחים לפתור את הבעיה. במקרה כזה ניגשים למוסך אחר. 

תאמר מאיזה אזור אתה וננסה לעזור. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

במאזדה 3 מנוע 2000 שמים פלאגים אירודיום ובמנוע 1600 BK פשוט שמים מצתים רגילים ככה תמיד הסבירו לי במוסך המורשה , הניקוי של המצערת עזר אבל בקטנה עדיין מורגש הדיליי גז / חנק של הגז אני חושש שהאשם העיקרי זה המסנן דלק אבל המכונאי הסתכל עליו ואמר " תקין " איך הוא יכול לדעת מבדיקה עם פנס ? , הפחד הכי גדול שלי זה בעיה של חיישן כי המכונאי אמר לי שזה יכול להיות בעיה של חיישן וזה עסק יקר 

לפני 10 דקות, Moshe c כתב:

מה שאתה מתאר קרה לי בעבר במאזדה. ניקוי מצערת בצורה שניקו לך, כלוצר לא ניקוי מלא, פתר את הבעיה. 

זה לא אומר שהבעיה הייתה זהה, אבל התסמין היה דומה. 

מציע שתנסה לבצע ניקוי מצערת כשמפרקים את המצערת ומנקים אותה באופן יסודי מחוץ לרכב.

בנוסף, כנראה שאתה צריך להחליף פלאגים.

ברכב שלך אמורים להיות מותקנים פלאגים אירידיום.

דווקא לאורך זמן הם חסכוניים יותר ואם יש לך אפשרות לרכוש ולהתקין לבד, העלות לא נוראית. 

על פניו נשמע שיש לך מוסך הגון ומקצועי. קורה שגם כאלו לא מצליחים לפתור את הבעיה. במקרה כזה ניגשים למוסך אחר. 

תאמר מאיזה אזור אתה וננסה לעזור. 

המכונאי אמר שניקוי מלא יכול להרוס את החיישן וזה ישגע את המערכת RPM משהו / סל"ד , וממה שהבנתי ממנו הם ככה עושים ניקוי מצערת פחות אגרסיבי 

פורסם
לפני 43 דקות, M3-2008 כתב:

בקשר לרצועה שנמצאת על המדחס אם היא נקרעת זה מסוכן ? יש רעש ממנה אני כמעט בטוח שזה ממנה שריקה כזאת 

יש רכבים שהרצועה הזו מחוברת גם למשאבת מים ואם היא תקרע באמצע נסיעה הרכב יתחמם תוך שניות, אם לא תשים לב המנוע יהרס. 

בנוסף היא גם מחוברת למשאבת הגה, קריעה שלה באמצע נסיעה תהפוך את הגה לקשה. 

כדאי להלחיף לפני שנקרע. 

עד כה שזכור לי ברכב הזה פלאגים רגילים. אם לא צריך אירידיום הם לא יוסיפו כח. 

בעיות סחיבה יכול להיות מהרבה סיבות ביניהם ממיר סתום, יש נורת מנוע דולקת? 

כשאתה מנסה להאיץ הסל"ד עולה ורק הרכב לא זז או שהסלד גם לא עולה? 

פורסם
לפני 29 דקות, M3-2008 כתב:

במאזדה 3 מנוע 2000 שמים פלאגים אירודיום ובמנוע 1600 BK פשוט שמים מצתים רגילים ככה תמיד הסבירו לי במוסך המורשה , הניקוי של המצערת עזר אבל בקטנה עדיין מורגש הדיליי גז / חנק של הגז אני חושש שהאשם העיקרי זה המסנן דלק אבל המכונאי הסתכל עליו ואמר " תקין " איך הוא יכול לדעת מבדיקה עם פנס ? , הפחד הכי גדול שלי זה בעיה של חיישן כי המכונאי אמר לי שזה יכול להיות בעיה של חיישן וזה עסק יקר 

המכונאי אמר שניקוי מלא יכול להרוס את החיישן וזה ישגע את המערכת RPM משהו / סל"ד , וממה שהבנתי ממנו הם ככה עושים ניקוי מצערת פחות אגרסיבי 

למוסך יש אינטרס להחליף חלפים. אם הוא אמר לך שהמסנן תקין, כנראה שהוא תקין. אתה יכול לגשת למוסך אחר או לחפש סרטונים ביוטיוב וללמוד כיצד ניתן לדעת מתי תקין / לא תקין.

ניקוי מלא לא הורס דבר.

נכון שיש צורך לאחר ניקוי בלימוד מצערת, אבל זה עניין של כמה דקות נסיעה וזה מסתדר.

אם יש לך שתי ידיים טובות, תוכל לראות כמה סרטונים ביוטיוב, לרכוש ספריי יעודי ולעשות בעצמך.

חצי שעה עבודה רגועה וסיפוק אם זה יעבוד. 

דווקא בגלל שהיה שיפור לאחר הניקוי החלקי, יש סיכוי טוב שניקוי יותר מעמיק יעזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

החשבונית היא 1300 שקל לפני מע"מ 1534 אחרי מע"מ

לפני מע"מ :

טיפול 10,000 = 350 שקל

מצערת 350 שקל 

2 רפידות אחוריות ( דיסקיות ) ככה רשום נגיד 600 

אני מעריך שזה המחיר כי הוא אמר לי רק את המחיר של הניקוי מצערת "350 " אז כל השאר זה ניחוש

רפידה עולה בין 75-150 שקל כולל מעמ , ניקוי מצערת כמה התזות על הפחית ? , טיפול 10,000 עולה 250 שקל ? משהו פה מרגיש לי שעקצו אותי :(

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

כתבתי לך שרצו ממני על שמן + פילטר שמן + פילטר אוויר + פילטר מזגן 900 ש"ח (טיפול 10,000 מורחב) בבקשה אל תגיד לי שאתה מתעלם מההודעות של מי שהכי ניסה לעזור לך?

מוסך מורשה ? אבל אצלי זה רכב ישן 2008 , המוסך שטיפלתי בו זה מוסך כללי כמה כבר לוקחים במוסכים כלליים על טיפול 10,000 ? בדקתי גם רפידות זה עולה 75-150 ? ונגיד עבודה כמה לכל רפידה ?  , ניקוי מצערת ללא פירוק מלא כמה גובים במוסכים כלליים ? 1534 זה נשמע מטורף אני אבדוק עם מוסכים אחרים אם זה הגיוני 

פורסם (נערך)

הרכב שלי 2014

המוסך זה מוסך יבואן שנחשב יקר מאד

מוסך מורשה לא יבואן רצה ממני 700 ש"ח, לפני שנתיים, אמרתי לו החלפתי פילטר מזגן לבד לקחו 650

מאז טיפלתי פעמיים עם חבר מכונאי, אז יצא לי אולי 250 ש"ח גג לכל טיפול כי קניתי לבד את הפילטרים והשמן

מה שקיבלת זה מחיר זול

בטח כי רוצים שתחזור אליהם ורק אליהם

איזה מוסך זה?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...