Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, YaronNahum כתב:

היצרן לא צריך להתאים את עצמו לפנצריות במדינת ישראל. 
ההפך הוא הנכון. 

אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא רק בישראל הקטע הזה שסוגרים ככה, אבל תקן אותי אם אני טועה

פורסם

מה זה משנה אם רק בישראל או לא רק בישראל. 

כל הדברים בעולם מתחלקים לשני סוגים.

דברים שאתה יכול להשפיע עליהם ודברים שאתה לא יכול להשפיע עליהם. 

בדברים שאתה כן יכול להשפיע עליהם נכללים הדברים שרשמתי כמו הצטיידות בידית כוח, בסט בוקסות, בידית ראצ'ט איכותית חזקה ונוחה, במפתח מומנט ולדאוג לכך שהברגים בגלגלים של הרכב שלך יהיו מהודקים נכון. ברגע שתתחיל לעשות את זה לא תדע מה זה ברגים תקועים, מפתחות שבורים וכדומה.

בקטגוריה השניה נכללים המוסכים והפנצ'ריות  שסוגרים חזק מידי, כלים שהיצרן מספק עם הרכב שהם חלשים מידי או לא נוחים לעבודה וכדומה. 

כל אלו הם דברים נתונים שאין לך שום יכולת להשפיע עליהם גם אם תכתוב מיליון פוסוים בפורום.

אתה יכול לפעול רק במישור בו נמצאים הדברים שאתה כן יכול להשפיע עליהם. כל השאר זה סתם דיבורים, פריקת עצבים וכו'. אני לא אומר שאין לזה מקום. יש לזה מקום אבל זה לא יוביל לשום תוצאה (חוץ מפריקת עצבים כאמור).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...