Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

ברוורס המצלמה נראתה כמו התקנה מקומית,

אכן בהתקנה מקומית. גם סקודה קאמיק וסיאט ארונה מגיעות ללא מצלמה מקורית בגרסת בסיס.

קילס מלא, אפילו מהדלתוצ האחוריות.

חלון אחורי ונוסעים כהה.

היה נכון בגרסת אמבישיין עד 2024. בשנת 2024 הגיע גרסת סלקשיין שהורידה את הפונקציה הזאת ונשאר רק כפתור התנעה ( בדומה לאטקה). כנ"ל לגבי החלונות המושחרים.

חסר לי כפתור מענה לטלפון וניתוק.

כן, באוקטביה סלקשיין אין אפשרות לענות לשיחה מההגה. רק דרך מסך המולטימדיה. זה באמת הזוי . אמרו שאמור להגיע עדכון שטרם הגיע.

לא ברור לי עדיין המערכת כיבוי שלו, יש מסך שדי קל להגיע לביטול של הסטארט סטופ, אבל נראה שזה רלוונטי רק לפקקים הביטול הזה. בגלישה בוא עדיין מכבה את עצמו. אולי זה סוג של מיקרו היברידי?

כן, זה נקרא mild hibrid גם כשמכבים את ה stop and start הרכב נכבה בשיוט ובגלישה לרמזור. מחרפן. הוא מכבה גם את המזגן. אם מעבירים למצב ספורט הוא לא מכבה את הרכב בשיוט/גלישה / ברמזור. משלמים את זה בדלק ובהנאה בנהיגה. הרכב נוסע בסל"ד גבוה יותר ומושך הילוכים.

למיטב ידיעתי באטקה ובקארוק אין את ההיברדי מתון.

לגבי המנוע והגיר - זה שילוב שרץ על כל קשת הדגמים של הקונצרן ונחשב ליחסית אמין.

בקאמיק והארונה המנוע והגיר האלה מעולים , כנ"ל באוקטביה ובלאון, בקארוק ובאטקה זה בסדר. לא להיט. בקודיאק ובטיגואן המנוע הזה חלש מדי. הוא פשוט לא מתאים לגודל של הרכב. מתחילים להרגיש את זה כבר בגודל של האטקה והקארוק.

פורסם

אני נוהג ביום יום על אטקה 22. לא מכיר את הבעיות שכותב כאן אחד מקודמי, גם לא יחסית לאוקטביה שגם אותה אני מכיר אם כי משנה מוקדמת יותר ( 2021 ). האוטו סוחב יפה מאוד, שקט ונינוח למדי. מה שכן נכון הוא האיבזור החסר, אין קילס לפתיחת דלתות, אבל גם בקאמיק סטייל צריך לגעת בידית בכדי לנטרל נעילה ואין חיישן קירבה שזה היתרון האמיתי. לא יודע איך זה בקארוק, אם כמו בקאמיק, אז זה לא יותר מגימיק, גם התראת שטח מת חסרה באטקה. חשוב לזכור שההבדל המשמעותי בין האטקה לקארוק הוא בכיול מתלים, האטקה קשיחה והדוקה יותר, הקארוק מעט רכה ויותר פחות הדוקה, ענין של טעם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...