Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שלמעט שווי שימוש השונה, אין הבדל במחיר או תוספת. מי מבין שני הדגמים מומלץ?

נוסע הרבה בשנה (מעל 35k), 99% מהזמן אין צורך ב 7 מקומות.

ממה שאני מבין, הצרי מעט גדולה יותר ומרווחת, מאובזרת יותר.

האופל יותר מלוטשת מבחינת נהיגה ומתלים.

מישהו מכיר את שני הרכבים ויודע לומר האם הפער באיכות הנהיגה משמעותי לטובת האופל? (כדי להבין אם לוותר על אבזור וקצת מרחב)

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

לא מכיר את האופל אבל על פניו נראה שהצ'רי מרווחת האופן משמעותי (לפחות בשורה השלישית).

את זה אני אבדוק בקרוב באולם תצוגה.

מההתרשמות שהייתה לי בצ'רי, המושב מיועד בעיקר לילדים והוא לא מרווח, אז מעניין כמה גרוע יהיה האופל בהשוואה לזה.

פורסם

המושב באופל זהה, מרווח הרגליים לנוסעים בשורה השלישית מצומצם מאד, ותא המטען לא ממש קיים (40 ליטר לעומת 193 ליטר בצ'רי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לצ'רי יתרון נוסף של מנוע חזק מאוד (בהשוואה לאופל) ואיבזור טוב משמעותית,

במידה ואין הגבלות דלק ועוד כמה מאות שקלים בשווי מס לא משמעותיים לך לדעתי הצ'רי עדיפה.

פורסם

על הצ'רי כבר עשיתי, אבל באופן עקרוני נסיעת מבחן לא מעידה הרבה. מקבלים 20 דק' בלחץ ונוהגים בתוואי בד"כ עירוני ומצומצם.
בסופו של דבר מנסיעות מבחן על רכבים קודמים שהיו, התובנות לאחר שבוע שימוש היו שונות, ולפעמים הפוכות מהתובנות אחרי נסיעת מבחן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...