Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל ברשותי כמה שנים, בערך 4 שנים וסה"כ עד כה אין תלונות. 

עשה כמעט 186,000 ק"מ ומדי פעם טיפול והחלפת חלקים בהתאם לבלאי. (לאחרונה הוחלף רדיאטור...)

לפני כחודש וחצי נדלקה נורה כתומה -  קוד תקלה של "תערובת דלק ענייה", הייתי כבר בשלושה מוסכים (אחד מהם מורשה באזור רמלה)

ומה אומר ? שלושתם ניפנפו אותי באלגנטיות :) מעדיפים לא לטפל אא"כ אני נותן להם צ'ק פתוח. גם לא מוכנים לתת הצעת מחיר גסה לתיקון.

למישהו יש הצעה מה לעשות ? נתקל בבעיה דומה ? ממליץ לאיזה מוסך לפנות ?

אשמח לתגובות ענייניות. תודה.

*כן שוקל לשדרג ולהחליף רכב אבל רכבים משומשים המחירון בשמים, הייתי שבוע שעבר במגרש של "פריסבי freesbe" מחירים הזיה.

פורסם (נערך)

חיפשתי את התקלה שלך באנגלית ובעיקר ברדיט, וואלה ממליצים להחליף פילטר דלק ואני צריך גם לבדוק אם בפג'ו 208 שלי צריך מתישהו להחליף :)

רפי לין המליץ פה על מוסך למזדה 2, @רפי לין ערב טוב ותודה מראש, תוכל להמליץ שוב? שכחתי את שם המוסך

בכללי , מתישהו, החליפו פילטר דלק?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

תודה. בעיקרון אני עושה טיפולים בשוטף כל 10 / 15 ק"מ ובהם החליפו פילטר דלק. אתה חושב כדאי לבצע שוב החלפה לייתר ביטחון ?

אשמח לקבל את שם המוסף בנוסף

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, maibach כתב:

לפני כחודש וחצי נדלקה נורה כתומה -  קוד תקלה של "תערובת דלק ענייה"

מי איבחן? 

מה קוד התקלה הספציפי? 

האם הופיעו קודים נוספים דאז או מאז? 

האם יש סימפטומים מסוימים ששמת לב אליהם?

האם במוסכים נתנו השערה כלשהי בכלל? 

לפני 17 שעות, גולדן191 כתב:

תוכל להמליץ שוב? שכחתי את שם המוסך

לא קשה למציאה בהיסטוריית הודעות או חיפוש. 

לפני 16 שעות, גולדן191 כתב:

בטיפול רגיל לא מחליפים פילטר דלק

בתוכנית הטיפולים של מאזדה מוגדר להחלפה כל 135k ק"מ. צריך לבדוק בחשבוניות מתי אם בכלל קרה, אם כי פותה"ש כתב שהחליפו. 

• אהבתי 1
פורסם

יש לי 2 רכבי מאזדה 2 בבית שעליהם אנו מתניידים ביום יום.

באחד מהם היתה את התקלה שאתה מתאר, ולבסוף זה היה צינור קרוע באזור בית המצערת.

פורסם

תערובת דלק עניה זה עולם ומלואו. אם הוחלף פילטר דלק אין מה לגעת בו. הבלאי שלו נמוך. 

אם יש לך אפשרות לבדוק לחץ דלק זה יעזור באבחון.

אם לא תתחיל בלבדוק תקינות של חיישן חמצן (יש דרך לבדוק עם מחשב OBD פשוט), ופריצה של אחד האטמים / צינורות באזור המנוע - אולי נכנס יותר מידי אוויר .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...